Germanii apartin rasei Ariene. Noi carei rase apartinem?
Salut, TPU! Am o intrebare, care ma framanta de mult timp: Adam a avut buric?
Carei rase ii apartin romanii? Rasa tracica?
Am un rezervor etans plin cu apa si aflat sub presiune. Daca pe la partea superioara dau o gaura si introduc un tub (gol pe interior) atunci apa din rezervor va urca in tubul respectiv (datorita presiunii)...? (mai mult)
"Experimentul Miller a produs multa valva in lumea academica acum peste 50 de ani. El a incercat sa sintetizeze aminoacizii necesari unei proteine repetand conditiile de mediu de la inceputurile Terrei. ...? (mai mult)
Daca stiinta va fi capabila sa teleporteze un om pe distante mari, fiinta teleportata ar fi exact "ea" sau o copie? E doar o ipoteza, mai mult o acrobatie mentala.Care este parerea voastra?
Am nevoie de ajutorul vostru. Am uitat totul la limba romana despre parti de vorbire prin care se exprima, cazuri, functii sintactice, prop subiectiva, predicativa, completiva directe/indirecta, ...? (mai mult)
Daca ar fi sa alegi intre a afla raspunsurile tuturor misterelor din universul cunoscut si cel necunoscut, dar ai muri imediat ce le- ai aflat, sau a- ti trai viata fara a le afla, ce ai alege? Cu justificare...? (mai mult)
Pana la urma, apa "beneficiaza" de dualismul particula-unda?
Este adevarat ca sporii ciupercilor se pot incrucisa?
Salut Îmi puteți da câteva idei pentru un proiect despre unirea României cu Basarabia din 1918? Ceva mai neobisnuit
Greaca sau spaniola? Care spuneti sa o invat? imi plac mult limbile acestea.
S-au obtinut atomi stabili mai grei prin fuziune nucleara?
Puţină filosofie pe marginea verbului "a fi". Un filosof din antichitate a spus că "totul curge" şi nu prea văd cum ar putea fi contrazis. O idee ce s- ar desprinde de aici ar fi că nimic nu "este",...? (mai mult)
Cate gauri are un pai?
Exista libertate absoluta?
,, Moartea devine cel mai secret aspect al existentei, cel mai privat".-Michel Foucault Ce parere aveti despre aceasta afirmatie?
Va e frica de moarte in cazul vostru, in cazul celor apropiati, in ambele cazuri sau in niciunul dintre ele?
,,Iubirea ca sa fie adevarata trebuie sa doara,,? Ce parere aveti?
Suntem pur si simplu doar niste structuri biologice complexe, constiente de sine, care interactioneaza intre ele si cu mediul inconjurator, partial modificandu-l?
Yee(Salut)! Oare pasarile sunt imune la fulgere din moment ce ele nu ating pamantul?
Fac parte din arborele nostru genealogic și stele care au explodat și ne- au dat elementele din care suntem făcuți și compun ADN- ul nostru? As putea spune ca strastrastrastrastra... bunicul meu e...? (mai mult)
Am o problema destul de grava cu dinti si dantura. Imi recomanda cineva un ortodont apreciat din Bucuresti?
De exemplu, eu pariez la un meci de fotbal ca scorul exact va fi 3-0, cate combinatii pot fi in aceste 2 cifre daca scorul este de maxim 5 puncte, adica poate fi 5-4 sau 2-5?
Aș avea o presupunere dacă aerul pe care îl respirăm ar fi ca un drog care ne face să vedem lumea așa ca în fiece zi iar oamenii care folosesc droguri văd lumea în forma ei reală? Păreri?...? (mai mult)
LOGICA CLASA A 9-A Am nevoie de niste scheme silogistice. Figura I:Ferio Figura II:Baroco Figura III:Datisi Figura IV:Dimaris
Cum devin bacteriile imune la antibiotice? (care e procesul exact care are aceasta consecinta)
Ce inseamna pentru voi fericire absoluta?
Credeti ca fiecare om are un destin cert care nu poate suferi modificari? In acest caz ce veridicitate mai are,, liberul arbitru,,?
Ce sunt "roțile"? Din ce sunt făcute? Ce efect au? Cat durează? Care sunt Consecintele? Creează dependență?
E careva fericit in mod absolut in aceasta lume?
"E buna de privit dar nu de iubit." Ce poate sa insemne asta?
Unii oameni reprezintă o poluare fonică teribila. Ați fi de acord sa se perceapă taxe de poluare fonică acelor oameni care depășesc măsura (unor discuții scurte și concise și a regulilor de ...? (mai mult)
Cum sa imi fac banii mei, as putea sa lucrez de acasa pe internet? Ceva site-uri pe care as putea face banii.
Știe cineva vreo persoană care toarnă cositor?
Credeti ca o sa aflam vreodata raspunsul la intrebarile existentiale ale omenirii? Sau o sa ramana mereu un mister? De exemplu originea vietii si ce se intampla dupa ce murim? Oare asa trebuie sa fie, ...? (mai mult)
De ce ne este noua tuturor oamenilor asa frica de moarte?(ma includ si pe mine si pe toti bineinteles)
Exista surse nebiblice care amintesc de personaje din anturajul lui Iisus? (gen Ioan botezatorul sau ucenici). De ce nu e pus la indoiala existenta altor fondatori de religi ca Budha si Mohamed?
Buna,as vrea să știu ce a determinat Moldova să se unească cu țara românească Funda
sunteti de acord ca viata nu are sens? Ne nastem, traim, si murim. Realizarile noastre sunt uitate dupa ce noi disparem. In cele din urma, Universul o sa se sfarseasca in cateva miliarde de...? (mai mult)
Cate gauri are un pai? (Nu inteleg de ce a fost refuzata intrebarea. Exceptand explicatia data de prostia userilor ce frecventeaza categoria)
Credeti ca noi oamenii suntem doar biochimie pura sau suntem si suflete?
Astronautii vor fi folositi ca si cobai pentru misiuni indelungate mancandu- si ce iese din corp? Precum soarecii sau alte animale din laboratoarele de pe Pamant? http://www.descopera.ro/stiinta/16963030-...? (mai mult)
Timpul. Credeţi că, cu timpul, vom afla şi noi în sfârşit ce este timpul? Poate că nu este nimic. Sau, poate este. Kurt Godel a prezentat un subtil argument în favoarea tezei că timpul nu există....? (mai mult)
De ce a fost primul razboi mondial,, mondial
Cum stii daca esti un om bun sau rau?
A existat sau n-a existat Iisus ca persoana istorica? Vreau argumente logice si valide, multumesc!
Yee(Salut)! Ce inseamna cu adevarat sa fi inteligent? Sa ai IQ mare? Sa fii un om intelept? Sau altceva?
Dacă aș sta pe o păpușă voodoo a mea, m-aș m-ai putea ridica?
Care e cel mai logic nume de EXTRATERESTRU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.