Ce le face pe celule sa aiba viata? adica nu stiu daca are sens ce intreb, adica cum ele nu au constiinta ce anume le face sa existe?
Yee(Salut)! Ce este plasma?
Stie cineva urmarile fumului in exces (de la masina sau soba) si masurile pe care le putem lua?
Este Pamantul o nava spatiala care cu Calea Lactee si Virgo se indreapta spre Marele Magnet? Cine e capitanul acestei nave?
Eu am un homunculusus in varsta de 1 luna. PRoblema e ca a crescut destul de mare. Pana acum i- am dat insecte. Problema e ca l- am pus intr- un acvariu si dimineata l- am gasit afara. In ce...? (mai mult)
O femeie are 75 kg.In urma unui accident pierde 1, 5L.Stabiliti volumul de sange dupa accident, stiind ca sangele cantareste 8% din greutatea ei. Chiar daca nu rezolvati, dar stiti cum sa o faceti,...? (mai mult)
De ce sufera copiii (desi ei nu au nicio vina)?
Toti pun pe seama gravitatiei majoritatea dinamicii din Univers. Este corect?
Bună seara. Am găsit pe malul mării o bucată de os. Este negru, interiorul are aspect poros, circumferinta este de aproximativ 2 cm. Dacă ne poate ajuta cineva cu informații, avem și poze
Yee(Salut)! Cam cat e posibilitatea ca, mergand pe camp, pe furtuna, sa ma loveasca fulgerul?
Ai gasit fericirea sau inca o cauti?
Ma poate ajuta cineva cu niste site- uri unde pot gasi autopsii fara cenzurat sau palavrajeli, strict autopsia, putin mai detaliata sau macar cateva video- uri ( multe pe care le- am gasit ...? (mai mult)
Ce simtim cand murim sau dupa ce murim? Ce credeti?
Credeti ca conteaza notele de la scoala? La ce te ajuta? Ati dori un alt sistem de notare/numerotare?
Imi puteti spune cum se joaca poker, depreferat cel cu 2 carti(nu stiu nici unul) as vrea sa invat sa joc pentru ca mi se pare un joc foarte interesant, doar asa pentru mine Multumesc ...? (mai mult)
Salutare! Îmi poate recomanda careva vreo carte pentru testarea psihologică la admiterea în școlile M.A.I? Mulțumesc!
Tinand cont ca Pamantul ar fi trebuit sa se opreasca din miscarea lui in jurul Soarelui si sa fie atras spre Soare in decursul a miliarde de ani, ce pune in miscare Pamantul in jurul Soarelui?
Fericirea este o stare secundara?
Ma scuzati, însă as dori sa stiu in cat timp se învârte Luna in jurul propriei axe. Ea se învârte in jurul Terrei in 27, zile, dar nu stiu in cat timp se învârte in jurul sau. Multumesc!
Yee(Salut)! Cum de presiunea din oceane modifica presiunea aerului din submarine?
Spunea Stephen Hawking la un moment ca daca ar fi existat o specie mai inteligenta ca noi in galaxia noastra i- am fi detectat pentru ca ar fi avut semnale, deci de ce nimic? din toata galaxia chiar ...? (mai mult)
Un bolnav nu se vindeca datorita plantelor ci datorita mecanismelor biologice cu care este organismul inzestrat pe baza informatiilor continute in ADNul celulelor. Asta nu cumva inseamna ca omul si plantele...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu ceva? Deci am mers la olimpiada de matematică doi ani la rând și mereu am luat locul 2 la judeteană. Oare e ghinion având în vedere că cei care m- au depășit au luat punctaje...? (mai mult)
Ce este inteligenta? De unde vine? Nu cred ca maimuțele din care ne tragem erau prea sclipitoare deci...este o mutație genetica?
Dacă mama are grupa de sânge b3 si tata are ab4 cum calculez grupa mea de sânge?
Intrebare pentru atei, ca placa celorlalti o stiu. Omul are mai multe drepturi sa traiasca decat alte forme de viata? De ce?
Ok, explicati- mi şi mie câteva lucruri despre al 2 le- a război mondial. 1) A fost pana la urma Anglia învinsă de Hitler? Dacă nu, atunci cum s- au aparat? 2) ce era cu Spania şi Portugalia...? (mai mult)
A testat cineva corsetul acela protecto elastic care iti mentine coloana dreapta? as dori sa-mi cumpar unu dar nu stiu daca da rezultate. Imi poate spune cineva care are?
In emisfera nordica este mai cald decât în emisfera sudica tot timpul anului?
Se presupune ca a avut loc Big- Bang. In cadrul unei explozii, tinand cont de expansiunea Universului, galaxiile ar trebui sa se indeparteze unele de altele si nu sa se apropie unele de altele asa cum...? (mai mult)
Care credeti ca este motivul sau motivele pentru care este imoral sa ucizi un om?
Credeti ca plecarea in strainatate, in zone cu alte culturi cum ar veni, fie pentru totdeauna sau un timp limitat, ar favoriza foarte mult vindecarea unei depresii?
Ce înseamnă mărime fizică scalară sau mărime fizica vectorială?
Salut, aveti materiale despre Stabilizatoare de tensiune in comutatie 12V/1A?
De ce credeti ca am putea da, daca am fi capabili sa ne indepartam 999 de trilioane de ani lumina de galaxia noastra?
Într-un tub în care s-a făcut vid complet o rază de lumină rămâne invizibilă?
Cum e la facultatea de stiinte politice?
Am o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv. Problema e in programul C nu C+ + . Conditia este sunt date doua masive F[n] si G[n]. De calculat valoarea expresiei T=e la puterea S/K + (S*K),...? (mai mult)
Care teorie e mai plauzibila din punctul vostru de vedere, evolutionista sau creationista?
De ce nu ingheata oceanele? Am aceasta intrebare pentru scoala, dau funda. Daca puteti sa imi dai si un site detaliat va rog.
Are cineva de vanzare Corpus Hermeticum sau Rodney Collin- Teoria influentei ceresti?
De ce imi transpira mainile si picioarele cateodata? VA rog sa ma ajuta-ti!
"A alege momentul înseamnă a câștiga timp". Este un citat pe care nu- l înțeleg. Cum poți ști care e momentul potrivit ca să alegi? Dacă aștepți să alegi acel moment, nu înseamnă mai mult...? (mai mult)
Buna tuturor, As vrea sa stiu daca este cineva care poate crea un altgoritm care sa genereze numere in functie de sirul de numere introdus. daca cineva are ceva experienta in asa ceva poate lasa un ...? (mai mult)
Sal TPU din ce aparaturi pot gasi un asemenea generator de inalta tensiune https://www.amazon.co.uk/DIKAVS-Module-Voltage-Generator-3-6V-6V/dp/B01LZOTVMW sau de unde as putea cumpara,
Doresc să îmi ridic dosarul de la ASE din Craiova. Dosarul îl primesc pe loc? Menționez că am doar copii legalizate. As vrea răspunsuri deoarece secretarele de acolo sunt foarte...? (mai mult)
Cu ce diluez uleiul? Vreau sa il diluez si sa obtin un amestec omogen
Daca iti plac domeniile astea ale psihologiei, ale dezvoltarii personale adevarate, ale spiritualitatii, ale progresului si tot ce tine de evolutia ta ca individ nu evolutia in ritmul multimii, nu ...? (mai mult)
Poti sa faci fata la facultatea de medicina daca ai urmat un liceu cu profil uman(pedagogic in cazul meu) eu sunt hotarata sa ma apuc de meditatii, dar am o oarecare frica
Yee(Salut)! Daca s- ar inventa un medicament care te face nemuritor si nu ar fi scump, cam ce credeti ca s- ar intampla pe lume? Ar fi oare si oamenii care ar alege sa fie muritori pur si simplu pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?