Este foarte putin posibil sa stie cineva raspunsul, dar totusi intreb. Am o ruda care vede intr- un fel imaginea cuvintelor, adica de exemplu spui cuvantul "paine" si i se formeaza instant o imagine/actiune...? (mai mult)
Ce este o confuzie sincera, sau o atitudine de confuzie sincera?
Persoanele cu Tulburarea borderline sunt hipersensibile de fel?
De ce corpul nu devine imun la zahar asa cum devine la medicamente?
Eu înțeleg din filosofia budista ca nimic nu exista fără opusul sau, sau ca nimic nu se manifesta fără opusul sau. Deci, dacă îmi doresc sa fie bine atunci trebuie mai întâi sa fie rău. Conform...? (mai mult)
În ce program aș putea face cercetări? Vreau un program în care să pot să scriu ceea ce descopăr în urma cercetărilor.
Daca existenta extraterestra ar fi dovedita, atunci ce s-ar intampla cu religia?
Hei TPU am inteles ca maturizarea fizica poate sa se prelungeasca la unele persoane pana la 25 de ani! este adevarat? care ar fi ultimele etape ale maturizarii fizice? cresterea parului facial?
Filme despre cazuri medicale mai rare, delicate. sau documentare?
Am recitit zilele astea câteva fragmente din "Originea speciilor". Ce altceva mai bun să fi făcut şi eu în timpul sărbătorilor de iarnă! :) Autorul mi se pare un tip inteligent şi bine documentat....? (mai mult)
Hei TPU de ce se spune ca, , ai un pigment deschis al pielii deoarece stai mult in casa, , ? nu vorbesc de a fii sau nu bronzat! vorbesc de pigmentul pielii! poate acesta sa fie influentat de expunerea...? (mai mult)
Hei TPU de ce nu imi creste barba? am 20 de ani si am fire de par pe barba dar sunt foarte mici si nu prea cresc de loc ( pot sa le las 2 luni si abia cresc 2 mm ) tata a spus ca pe la vreo 17 ani ...? (mai mult)
Cine stie sa imi explice ce sunt undele magneto- sonice si ce rol au ele in mentinerea universului? De ce nu sunt studiate si aplicate ca si cele electromagnetice? ...? (mai mult)
Cum transformi o serie unidimensionala in una bidimensionala? (Statistica descriptiva)
Visele au insemnatate si se pot interpreta? Am vazut ca exista dictionar de interpretare a viselor.
Care este rezistenţa corpului uman în diferite condiţii (piele uscată, piele umedă).
Ce ucide, tensiunea sau intensitatea?
Buna, TPU! Stie cineva un site cu probleme de genetica rezolvate pentru bac?
Iubirea platonica, doar un mit?
La examenul de istorie pot fi teme din alte clase sau numai din cl 9?
Ce se întâmplă cu noi după ce murim? Mă refer în sensul dacă ne naștem altundeva, sau ne ducem în rai sau iad, etc.
Un om de ştiinţă (nu- mi mai amintesc exact care, posibil chiar Weinberg) a spus odată că "arena" particulelor fizice este mai degrabă un loc deprimant. Şi l- a comparat cu un teren de bowling ...? (mai mult)
Credeti personal in experientele NDE ca fiind o dovada a existentei vietii de apoi sau nu?
5-8 se face la farad frecventa
Vi s-a întâmplat că atunci când vă treziți sa aveți zgârieturi pe gât sau mână sau etc(deși nu dormiți cu nimen)? Dacă da, voi de unde credeți că apar?
Ce parere aveti de urmatorii filosofi : Platon, Russell, Cioran si Noica? Cu care sa incep si spuneti-mi cateva lucruri despre fiecare.
Viața și Universul par a- și urma cursul firesc fără sa conteze ca ne punem întrebări legate de ele. Poate fi, faptul ca ne punem atât de multe întrebări, o alta etapa a evoluției? Dacă ar...? (mai mult)
Cum functioneaza un reactor?(Doar partea aia la care zice ca protonii ies dintr-un atom si merg la altul sau cv, nu am inteles...cum?)
Cum e fizionomia oamenilor din america de sud?
Intr o seara cred ca am avut un vis lucid, dar nu sunt foarte sigur. Deci, visasem ca eram intr o încăpere cu un guru sau ceva care te ajuta sa visezi lucid :)))Și de fiecare data când...? (mai mult)
Steven Weinberg a făcut o afirmaţie care a stârnit multe comentarii (se poate vedea pe net): "Cu cât universul devine mai cunoscut, cu atât el ne apare mai lipsit de sens". Ce să zic... Dacă puterea,...? (mai mult)
Cum adica e timpul diferit in spatiu, in Cosmos? De exemplu cosmonautii care sunt in spatiu percep altfel timpul sau trece mai greu sau mai usor timpul acolo in spatiu, poate sa imi spuna cineva mai exact...? (mai mult)
E foarte probabil sa existe viata de dincolo de moarte nu? Mai ales pentru ca exista forta supranaturala(sau cum mai e numit Dumnezeu) paranormal si cazuri uluitoare NDE? Adevarat? Nu cred ca se mai indoiesc...? (mai mult)
De ce lumea si omenirea din ziua de azi e disperata dupa bani? Toate firmele, toate companiile, toate magazinele, toate serviciile(de transport in comun etc etc)sunt numai cu gandul sa scoata cat mai...? (mai mult)
Cum sa imi interpretez astrograma natala fara bani, gratis? Adica imaginea aia cu stelele si cu mai multe linii si cercuri si simboluri care o obtii dupa ce scrii data de nastere si zodia... Vreau sa interpretez...? (mai mult)
Cum e si cu personalitatea asta, cum se dezvolta? cum apare? cat conteaza genetica? cat conteaza educatia? oare o putem schimba in cursul vietii?
Hey. Voi credeți în numerologie? Adică dacă vedeți tot timpul un anumit număr peste tot, credeți că e vreun semn de la univers?
Intr- un oras se fac alegeri pentru primar (sa zicem). Sunt trei candidati: A, B si C. Sunt 21000 de alegatori. Pentru simplificare am sa scriu 21 in loc de 21000, 5 in loc de 5000 samd. Fiecare alegator...? (mai mult)
De unde pot lua informatii in romana despre fulcanelli? pe toate siteurile pe care intru gasesc foarte putina informatie ( presupuneri ) si cam acelasi lucru peste tot!
Uni pe aici spun ca homosexualitatea nu este genetica, ok atunci eu va intreb, eu ca hetrosexual cum as putea deveni homosexual sau macar asexual?
Caut o persoana serioasa, matura, rationala care are cunostinte in domeniul sexualitatea umana, sa discutam despre ce preferinte avem cand ne alegem partenerul/partenera, doar cine are cunostinte sa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre teoria relativității? A fost fondată de Einstein pentru că explicațiile dinaintea ei (mecanica clasică) erau depășite... Începe teoria relativității să fie și ea depășită?...? (mai mult)
de cateva luni am o problema: Sufar de Vedetism! Nu stiu care sunt simptomele vanitatii dar cred ca ceva nu este in regula. voi ati intampinat vreodata o astfel de problemă?
Hei TPU ce parere aveti despre ocultism? credeti ca exista sau nu? de ce societati secrete precum francmasoneria fac ritualuri oculte daca acestea nu au nici o putere? nu cred ca ajungand sa aiba...? (mai mult)
Hei TPU credeti ca exista puteri pe care creierul uman si noi le detinem dar pe care inca nu le- am descoperit? am vazut un film conform caruia un om era exact ceea ce el credea ca este. si aici...? (mai mult)
Aveti vreun documentar legat de evolutionism, de univers? Am vazut deja 3 seriale, aveti ceva legat de evolutie, ca n- am gasit nimic, sa explice exact cum au aparut sentimentele, cum am evoluat exact...? (mai mult)
Ce parere aveti de legea Atracției?
Considerați că un om care este necuvântător și se deplasează folosind și membrele superioare are un handicap de recuperat/irecuperabil? Îi este tributar cuiva? Comparativ cu cine ar avea un handicap?...? (mai mult)
Yee(Salut)! Ce ati face in cazul unei apocalipse zombi? Cat de posibil e sa se intample?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!