Un bine cunoscut poet de- al nostru scrie cum, băiet fiind, păduri cutreiera şi se aşeza ades lângă izvor, iar braţul drept sub cap el şi- l punea, s- asculte cum apa curge încetişor. Ce ...? (mai mult)
Sa presupunem ca am un numar "x". Daca este par, il impart la 2, obtinand "x/2" Daca este impar, il triplez si adun 1, obtinand "3x+ 1". Repetand procedeul de mai multe ori...? (mai mult)
Recent, Hawking a spus că trebuie să găsim noi planete pentru a le coloniza deoarece până în anul 2600 oamenii vor sta "umăr la umăr", când credeți, aproximativ, că se va găsi o nouă planetă...? (mai mult)
Daca la inceputul planetei totate continentele erau una, inseamna ca toata masa de apa a planetei era un ocean imens. Asta inseamna ca toata apa era sarata. Deci de unde apa dulce? Ma poate lamuri...? (mai mult)
Ce se intampla daca arunci carbid in foc sau i dai foc? PS: STIU CA E PERICULOS!
E stiinta, nu altceva. Soooo... Carnea nu imi face bine, asa ca n- o mananc. Cand e vorba de mancare, ma streseaza unii cu "de unde iti iei proteinele necesare?". La cat efort depunem, adica aproape...? (mai mult)
De curând am început sa fac meditații pentru deschiderea celui de al treilea ochi(in ultima vreme n am mai practicat) și eram odata in ora de informatica, și trebuia sa ma asculte, și...? (mai mult)
Cum se numeste instrumentul de masurare a lungimi care seamana ca un kiniar in forma de "F".
Ce parere aveti de paradoxul bunicului? calatoria in trecut e posibila sau imposibila? daca sa presupunem ca sunt sanse, dar mici sa existe, daca mi- as ucide bunicul, acela nu ar fi bunicul meu? ar fi...? (mai mult)
vreau sa fac de craciun un cadou si m- ar interesa sa stiu cum arata "soarele egiptean". am tot cautat pe google si mai toate rezultatele ma duceau la Ra(zeul soarelui). poate este care pe aici...? (mai mult)
Astăzi, în timpul unei conferințe, "cu ușile închise" cineva a încercat să aducă în discuție un subiect foarte interesant! Si anume ca s- ar fi descoperit o metodă prin care organismul ar ...? (mai mult)
Să presupunem că pe o coală de hârtie am desenat harta judeţelor ţării, urmând acum să le colorăm. Ni se cere o condiţie: niciu judeţ să nu aibă aceeaşi culoare cu unul vecin. Se poate ...? (mai mult)
voi credeti in domnul Dumnezeu, eu nu cred ca este doar un mit.
Un algoritm care determină toate numerele prime de la 3 la 10 la puterea 45, umde aș putea găsi?
Perturbatia oscilatorie rezultata din reconfigurarea fortata a doua planuri interconectate in mod dual la nivel subatomic are intotdeauna un caracter ireversibil, indiferent de intensitate si modul de...? (mai mult)
Știe cineva cum scap de oboseală? Somnul nu ajută. Nu mă pot concentra pe nimic din cauza asta.
Vreau să fac un proiect de an la desciplina Analiza și proiectarea algoritmilor., Puțeti să-mi propuneți ceva ideii?
Imi da si mie cineva o tamaduitoare care cu adevarat stie care te ajuta... E ultimul lucru pe care pot sa il mai incerc asa ca daca cineva stie ca a gasit pe cineva care chiar te ajuta mi- ar...? (mai mult)
O problemă, care deşi e de domeniul geometriei, va fi destul de clar că nu este o temă, pentru că nu e cu date concrete, ci are un caracter general. Deci, la un patrulater oarecare (deci oarecare,...? (mai mult)
Ok deciiiii Profa de istorie are efectiv ceva cu mine. În primul rand în clasă a 5- a mi- a încheiat 9, intr- adevar era pe merit insa totusi... Acum in a 6- a am luat la un test 9 si ma ofticam...? (mai mult)
Raspundeti doar daca aveti habar de fizica va rog De ce nu se poate face o teoria a tot ce exista? aseara am vazut un documentar, doar gravitatia nu se poate lega intr o teorie completa, oare de...? (mai mult)
Daca fiecare atom care a trecut prin corpul vostru ar capata o culoare, pe care doar voi ati vedea- o (ati vedea atomii ca niste punctulete), cam cat din ce e in jur ar avea acea culoare (nu 100%)? Ati...? (mai mult)
Am nevoie de azotat de amoniu pentru un experiment. Chestia e ca el se vinde in saci de 50kg si eu am nevoie doar de putina cantitate. Stiti cumva cum as putea fac sa obtin acea cantitate? Dau funda,...? (mai mult)
Hey. Aseara am avut un vis foarte ciudat. Am visat cu 3 serpi. Descriere: Unul era mare si negru unul era mic si verde(in vis eram constienta ca e veninos) si unul tot mic dar foarte colorat. Ma bateam...? (mai mult)
Hei TPU cum pot afla elementele de interdisciplinaritate pentru meningita.
Salut TPU Asta e o intrebare care trebuie tatara serios Exiss oameni care au simturile foarte dezvoltate, auz, viteza, observatie, atentie etc Dar ideea e Ce poti face ca sa le dezvolti?
Vreau o parere despre urmatoarele carti :, , IN JURUL MARII UNIRI DE LA 1918" - AUTOR LUCIAN BOIA, , , DE CE ESTE ROMANIA ALTFEL" - AUTOR LUCIAN BOIA si, , DESPRE FRANTA INEDIT" - EMIL CIORAN. Care...? (mai mult)
O altă situaţie ipotetică, la care aş ruga cine poate să- şi dea cu părerea. Presupunem că într- un oraş, ştiinţa şi tehnica ajung atât de dezvoltate încât întregul oraş poate fi acoperit...? (mai mult)
Daca in scoarta Pamantului se gasesc zacaminte de origine biogena, care sunt hidrocarburi, noi daca le extragem treptat, nu facem de fapt bine planetei? :- ? Le extragem treptat, le folosim treptat,...? (mai mult)
Sunt clasa a XI a, (tehnic- electromecanica) iar dupa ce termin anul scolar, ma voi muta in Germania, Bremerhavem. Deocamdata nu stiu limba dar cu siguranta am timp sa o invat bine pana atunci....? (mai mult)
De- a lungul istoriei popoarele cucerite plateau tribut stapanitorilor sub forma aurului, granelor ( + alte bunuri) si isi trimteau copiii cei mai frumosi inteligenti sa slujeasca la curtea imparatilor. ...? (mai mult)
Prin cati nervi este conectat SNC de receptori si efectori?
Voua nu va e frica de trecerea timpului?
Pe o scara de la 1 la 10 cat e tare va e frica de moarte?
A te intreba asa ceva sunt intrebarii prostesti? Cine sunt eu? de unde vin eu? unde merg eu? De ce sunt eu? cine sunt eu? de ce exist? apropo cine doreste poate citi https://www.bookrix.de/book.html?bookID=art.of.arts_1273226477.5196969509#1080,...? (mai mult)
Sincer, serios doar barbati frumosi care atrag sexul opus sunt iubiti de catre fete/femeii? restul fiind doar buni de zona prieteniei sau de o familie =ca masculi provideri studiile indica faptul ...? (mai mult)
Cum se face fum colorat? pentru ședinte foto dau funda))
Cum se face fum colorat?
Visele pot deveni realitate?
vrea sa imi schimb telefonul (a5 2016) cu s6 edge. problema la s6 edge este ca nu merge cartela de telekom in el (codat pe Orange). telefonul arata foarte bine, la fel si al meu, mi- a cerut...? (mai mult)
Ce se intampla in Romania in momentul de fata? La ce se refera oamenii cand zic ca"X ne- a furat" Si nu imi dau seama daca e adevarat in legatura cu legistaltiile care vor sa fie schimbate. Lamuriti-...? (mai mult)
Ce ziceți de inteligenta artificiala, credeți că un robot chiar poate conștientiza ce face la fel că omul? Ce parere aveți de cazul in care cineva a "păcălit "trei roboți dandu- le pastile imaginare,...? (mai mult)
Dintr- o lume congelată... Imaginaţi- vă o situaţie (ipotetică) în care congelerea în azot este pusă la punct şi un om alege să fie congelat pentru a fi readus la viaţă după mulţi ani. Acum...? (mai mult)
Ce credeți voi că semnifică imaginea mea de profil? Spuneți verde-n față, cum o interpretați? Vă dau un indiciu: este opusul imaginii de profil a unui utilizator nostalgic.
Ura fata de alti oamenii este o boala mintala? ura fata de umanitate, oare unde mizantropia e normala si unde nu e? as vrea raspunsurii serioase, rationale
As dori dacă știe cineva sa îmi recomande și mie niște cărți despre subiecte gen teoria relativității.Sunt foarte pasionat de Subiectele de genul asta dar nu am găsit pana acum nici...? (mai mult)
De ce sunt asa frumoase romancele? care ar putea fi motivul, cauza biologica, trasaturile slavice sau latine determina asta? as vrea un raspuns detaliat, istoric privind istoria romaniilor, nu ma ...? (mai mult)
Cum se numeste acel fenomen de genul inception cand privesti pe o fereastra pe cineva anume ce la randul sau priveste pe cineva exact in acelasi mod si se produce acel tipar, bucla? Intelegeti la ce ...? (mai mult)
Cum Poti ave amai mult curaj cand te cerţi /bti cy cineva? Sună inatur ştiu însă am 500 de ani şi nu am curaj cand se ia cineva de mien paralizez. Am fost victimă a abuzului domestic şi ...? (mai mult)
Când sa descoperit America Va rog ajutati-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?