Au existat tot felul de ipoteze, cum ca dupa ce mori totul se sfarseste si e ca si atunci cand dormi si nu visezi nimic, doar ca pe o durata nelimitata de timp. Oara sa existe reincarnare sau sa continui...? (mai mult)
Am auzit ca daca incerci sa te spanzuri nu reusesti din prima Dar o sa incerci pana reusesti. E adevarat? Eu nu am incercat dar vreau sa mor Voi ati avut probleme peste care ati trecut singuri? De...? (mai mult)
Cand au plecat indo europenii?
Dacă Tesla a fost, aşa cum crede multă lume, un inventator de excepţie, cu contribuţii inestimabile la progresul civilizatiei umane - şi se menţionează aici motoarele lui de curent alternativ,...? (mai mult)
Există prticule sau o particulă mai mici/mică decât quarcul?
Salutare, Nu stiu daca o pot numii intuitie sau clarviziune, dar mi se intampla extrem de des sa prezic o gramada de lucruri... ca un banal exemplu, ieri cautam un film pe tracker- ul de torenti ...? (mai mult)
Ar fi o teorie cã noi am fi extraterestrii cã rasa umana ar fi aparut pe planeta Marte prima datã iar dupaceea ne- am mutat pe pamanat. Asta ar explica de ce nu putem sta foarte mult la soare si aparitia...? (mai mult)
Care este formula chimică a laptelui?
Daca viata ta nu are nicio valoare, Are rost sa mai traiesti? Daca esti singur si nu ai pe nimeni si nu poti pleca altundeva, Preferi sa te sinucizi sau sa continui suferind? Singur...
Cum se fac 4 patrate din 17 chibrituri?
De dimineata am avut un vis normal, dar nu inteleg ce semnifica deoarece in vis am facut ce si in realitate. Am iesit in oras cu omul meu dupa care el s plecat spre casa iar eu imi luasem taxiu in partea...? (mai mult)
Am o întrebare câinele meu de două zile nu mănâncă si vomita si are bale pe gura verzi, stie cineva ce ar putea avea? Va rog daca stiti. spuneți. Va multumesc
De ce parintii se lauda atat de mult cu ce am realizat in viata.Imi este pur si simplu sila cand ii aud, iar daca le spun sa nu mai zica la altii ce situatie am se supara pe mine.Sincer sunt de parere...? (mai mult)
Dacă un om ar putea să aibă superputeri cum ar fi să ridice lucruri cum ar face să le aibă
Există viaţă pe alte planete? Sau doar noi existam?! A fost descoperita o alta planeta locuibila. E "vecina" cu noi Noua planeta, botezata Gliese 581g, dupa numele stelei in jurul careia graviteaza,...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati de filozofie? De la cele mai usoare pana la cele mai grele. # Ce parere aveti de Noica si Cioran?
Fiindcă se tot măreşte numărul mincinoşilor în lume, m- am gândit că am putea lărgi şi noi aria investigaţiilor cu privire la ei. :) De data asta problema se pune aşa: Andrei spune că dacă...? (mai mult)
Oare daca nu am fi condusi de sentimente, cum ar fi viata aceasta?
Odată, profesorul de matematică ne- a desenat pe tablă două segmente de dreaptă aşezate cam la câţiva cm distanţă unul de altul. Segmentele nu erau nici paralele, nici perpendiculare; erau...? (mai mult)
Bună TPU! La ce vârstă ar fi recomandată lectura de filosofie (Platon, Aristotel și alții)?
Buna Vreau sa ma sinucid Simt ca nu am pe nimeni, Simt ca problemele mele nu pot fi rezolvate. Am auzit ca daca vrei sa schimbi ceva trebuie sa incepi cu tine. Dar cum?
Tu nu omori, furi, violezi, nu faci rau cuiva, nu isi inseli iubitul/ta de frica ca vei fi pedepsit/judecat de societate sau esti constient ca nu e bine sa faci asta? sincer, ce ai face daca nu ar exista...? (mai mult)
De unde stie lumea ca de fapt pamantul nu a trecut prin mai multe razboaie nucleare(ca si cel care s- ar putea intampla peste 10 20 ani)care vor distruge pamantul. Einstein a zis ca al 4lea razboi mondial...? (mai mult)
Deci sincer acum, a incercat cineva principiile din The Secret(cartile, filmul)de Rhonda Byrne si a mers? A functionat tot ce zic aceia acolo? E reala acea lege a atractiei? Functioneaza tot ce zic...? (mai mult)
Care e treaba cu robotul Sofia? Chiar poate gandi? Parcă nu-mi vine să cred. Azi am aflat și eu
Cum vi se par problemele cu "mincinoşi"? Grele, uşoare? De exemplu: Andrei spune că Barbu minte, Barbu spune că Ion minte, Ion spune că Andrei sau Barbu minte. Cine minte şi cine nu?
Care este cel mai recent razboi care a avut loc in Romania?
In interiorul Pământului nu exista oxigen. Din moment ce nu există oxigen, cum este posibilă existența focului? Fara sursă (oxigen) focul nu se poate aprinde, dar interiorul Pământului sfidează...? (mai mult)
In cit timp iese boaba de fasole din vata?
Bunaa as dori daca se poate sa ma ajutati cu un fel de text argumentiv sau niste idei complexe despre citatul: "Frumusetea nu este un atribut a lucrurilor in sine. Exista doar in mintea celor care o contempla"....? (mai mult)
1.Spuneti-mi filozofi romani / straini esentiali, incepand cu cel mai usor de inteles pana la cel mai greu. 2. O parere despre Emil Cioran si cat de greu este.
Cum justifica teoria evolutiei faptul ca omul are inteligenta superioara fata de animale?
Cum ar fi un om care ar avea doar partea a creierului care este rationala? http://www.centrulnatura.ro/creierul-rational-versus-creierul-instinctiv-nou/
Sa raspunda doar cine cunoaste bine psihologie Cum as putea sa imi descopar personalitatea? acele teste sunt bune de personalitate?
Credeti ca exista karma? Daca nu, ar trebui sa existe. Ar fi ceva normal pentru echilibrul omenirii. Voi ce credeti despre karma? Sau exista o lege a compensatiei ce se manifesta mai subtil?
Poate fi restructurat modul de functionare al unui organism? Schimbata bio- chimia lui? Si pot fi modificate toate deprinderile proaste pe care omul le- a acumulat de a lungul timpului? Adica, spre...? (mai mult)
Salut tuturor! Am to citit in ultimul timp despre forma si calatoriile astrale! Nu prea cred a fi adevarat, dar nici nu pot spune ca e o munciuna! Daca stie cineva m- ai multe detalii si anume cum pot...? (mai mult)
Științific vorbind se poate opri timpul in loc?
Yee(Salut)! Daca gravitatia actioneaza asupra fiecarui obiect perpendicular fata de sol, de ce Luna nu s-a ciocnit pana acum cu pamantul?
A incercat cineva programe speciale de somn pentru mai mult timp? Ca ale lui Nikola Tesla sau Da Vinci, dar nu neaparat astea doua. Daca da, ati fost multumiti de rezultate?
Nikola Tesla a imaginat la un moment dat construcția, la o înalțime de câțiva metri, a unui inel uriaș în jurul ecuatorului. Inițial, acesta ar fi avut o schelărie. Odată ce acesta ar fi fost...? (mai mult)
Cine suntem, de unde venim, unde ne ducem? Când murim ajungem în rai\iad, sau în altă parte, unde?
Explicati proverbul: "Cea mai mare diferenta e de la 0 la 1."
Lucrurile cad din cauza gravitatiei sau din cauza continuului spatiu-timp? P.S. Inainte de a raspunde, va rog sa va ganditi foarte bine!
Fundă? Mă simt ciudat...In toate grupurile in care am fost, cu anumiți oameni, vorbeam foarte mult cu ei, mă înțelegeam bine, la inceput, dar după un timp începeam să îmi fac gânduri că...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu documentatie, gen sugestii de carti sau pdf-uri, despre vicii comportamentale cu explicatia lor psihologica, temperamentala. Am nevoie pentru un proiect.
O dieta bogata in grasimi, carne rosie duce la cancer? https://www.sciencedaily.com/releases/2016/12/161207132117.htm http://www.hotnews.ro/stiri- esential- 20531580- mezelurile- sunt- cancerigene-...? (mai mult)
Cum se demonstreaza ca toate corpurile(sa dam exemplu pe o pana si un ciocan din fier)sunt atrase de un altul(sa zicem Pamantul) cu exact aceeasi viteza indiferent de masa lor?
Ce inseamna a fi empatic? sincer sa fiu am citit o intrebare trista dar nu simt nimic, sunt convins ca daca eram in locul acelei persoane eram devastat emotional, daca nu simt nimic inseamna ca sunt ...? (mai mult)
Ce parere avetj despre zicala:,, Cea mai mare diferenta e de la 1 la 0"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!