Care este diferența dintre lavă și magmă?
Viața noastră a oamenilor pare să se desfășoare între două extreme. Pe de o parte, suntem fericiți că am venit în existență: vedem și noi cum este viața, lumea; pământul acesta este ...? (mai mult)
Ce liceu(profil)ar trebui să urmez ca sa devin vulcanolog, seismolog, meteorolog sau climatolog? Sunt pe clasa a7a si toata lumea ma intreaba "Ce vrei sa devii?"; "La ce profil vrei ...? (mai mult)
Care mai este faza asta cu, , salvati copacii"? Sa nu taiem copaci, ca avem nevoie de oxigen, ca distrugem natura etc. Eu zic ca pana la urma urmei, copacii aia sunt taiati cu un anumit scop. Nu cred...? (mai mult)
De ce la noi, in Romania, 7 se scrie cu o liniuta? Adica un fel de sapte taiat. Sriti voi la ce ma refer. Daca tot nu intelegeti, scrieti sapte de mana, si apoi comparati-l cu 7 de la tastatura.
Oare lucrurile materiale sau o familie sunt scopul vieti? in ultimi anii mi am gasit fericirea /scopul doar prin a cumpara ceva material, fericirea dureaza putin, dar fara aceste dorinte ce sens are...? (mai mult)
îmi poate spune un ateu cum a apărut prima celulă? Om, maimuță, șobolan, șorec, reptilă :), pește blabla toate faine pană se ajunge la întrebarea de sus. Nu vreau raspunsuri ...? (mai mult)
Viata are vreun rost? Care ca eu nu-l mai vad
Pamanul e plat? #thales
Poti controla in mod artificial vremea, meteo sau se va putea face asa ceva in viitor?
Ce este randamentul termic si cumse calculeaza
Este mizantropia rationala? ce parere aveti despre Mizantropie? Mizantropia este definită drept o lipsă de încredere, dispreț, ură față de specia umană sau față de natură umană[1]. ...? (mai mult)
Salut dragi utilizatori TPU imi poate spune si mie cineva daca pentru facultatea de electrotehnixa si electroenergetica upt imi trebuie di fizica de a 11 si a 12? Adica pentru aceasta facultate e suficient...? (mai mult)
Când cineva își extinde proprietatea, o extinde pentru că are loc. Adică, există loc (spațiu) liber care îi permite să se extindă. De exemplu, in Evul Mediu unele triburi, în special venind...? (mai mult)
Vreau sa va intreb un lucru mai ciudat. Ce se întâmplă cu apa atunci când fac baie iar apoi mă usuc, apa dispare complet? sau încă mai rămâne dar nu se simte?!
Daca Hitler nu a reusit sa omoare toti evreii, atunci se mai poate spune ca ce a facut el a fost un genocid?
Cum ar fi daca nu ar mai exista bani/proprietati si am imparti lumea intre noi traind in liniste si pace?
Cum sa nu imi fie frica mare de moarte?
V-ati gasit fericirea in viata? Va simtiti fericiti si multumiti cum sunteti in prezent, cu viata pe care o aveti? Eu trebuie sa recunosc ca nu.
Ce se intampla daca la porcusorul de guineia ii s-a rupt putin din dintele de sus Va rog raspundeti
Ce face mai rau,sa ascult muzica la maxim la casti sau la boxe? Niciodata nu am ascult muzica la maxim la casti, dar la boxe la cate o petrecere sunt nevoit sa fiu expus.
Resursele naturale sunt o binecuvantare sau un blestem pentru un stat? Observam adesea ca tarile bogate in resurse au atras invadatori si colonisti, iar clasa politica din aceste tari e mult mai corupta...? (mai mult)
Ce presupune tehnica Ho'oponopono mai exact? Si la ce se refera Mabel Katz in cartea sa "Cea mai usoara cale de ati trai viata cand zice ca trebuie sa ne detasam?
Ce înseamnă prescurtarea "op.cit" care apare uneori în bibliografia cărților?
Ce carti v-au "hranit " spiritual sau v-au "trezit "spiritual, sufleteste? In ce carti ati cautat raspunsuri la intrebari spirituale si nu numai? In afara de Biblie.
Ce inseamna a te detasa, adica la ce se refera autoarea Mabel Katz in Cea mai usoara cale de ati trai viata cand spune ca trebuie sa ne detasam de multe lucruri si asa in general, cum adica a te...? (mai mult)
Credeti ca unii pot sti /cunoaste viitorul sau pot cunoaste cand va fi un dezastru sau vreun eveniment negativ? Stiti fazele cu Nostradamus, Baba Vanga sau mai ales alti clarvazatori care sustin ca au...? (mai mult)
Salut, cred că întrebarea mea ţine totuşi de ştiinţă. Voi încerca. Tot aud că mortul îngropat va fi mâncat de viermi, dar mie mi se pare ilogic pentru că este bine închis şi sigilat în...? (mai mult)
Știe cineva... 1. În ce limbă vorbeau locuitorii (majoritatea) în spațiul carpato- danubiano- pontic pe vremea lui Mircea cel Bătrân? 2. În ce fel erau veri Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Sophia primul robot care a primit cetatenie? stiintific vorbind ar putea avea constinta propie un robot? http://evz.ro/robotul- sophia- cetatenie-...? (mai mult)
Vă plac problemele de logică? Dacă da, încercați... Doi viței stau alături, unul cu capul spre nord, celălalt - cu capul spre sud. Pot să se privească în ochi fără să întoarcă deloc...? (mai mult)
La ce vă pleacă gândul la termenul "homo universalis"?
Psihologic vorbind, ce poate spune despre o persoana frica de concepte abstracte precum( frica de singurătate, de manipulare, de negasire, neajunsurile, frica de batranete, de lipsa a afecțiunii,...? (mai mult)
Buna, cunoasteti sa imi recomandati niste carti despre Slanic Moldova si statiunile balneare din tara?
Ma oprit un tip pe strada sa imi zica daca vreau sa ma inscriu la o agentie de modeling dar trebuie sa dau o taxa de 100 lei la inceput. E teapa nu?
De ce cand ploua seara cerul este roșu?
Hei.Am visat un rau de la mine din oras, in mod normal el are un nivel mediu, in vis l am vazut mult mai mic.Ce inseamna?
Din punct de vedere chimic, de ce painea se usuca in contact cu aerul?
Constiinta/constienta supravietuieste mortii fizice? Ce credeti? Asa ar trebui daca vorbim de energie si de constiinta care te ceva imaterial.
Crezi ca sufletul se desprinde de corp la momentul mortii si se duce intr-o alta dimensiune?
Kary Mullis care a luat premiul Nobel pentru chimie a povestit ca s- ar fi intalnit intr- o noapte in 1985 la cabana sa cu un raton luminos care a vorbit, ce parere aveti?! "Mullis claims he has ...? (mai mult)
Care este diferența dintre oamenii si animale?
E normal sa visezi mult in fiecare noapte? Eu am multe vise noaptea si majoritatea fara logica sau sunt ciudate.Am visat si ca am murit si nu am simtit nicio durer. eDaca ar fi asa si in realitate.Voi ...? (mai mult)
1.Daca : inseamna impartit, atunci ÷ ce inseamna? 2. Ce inseamna 1!?
Cu ce carte sa incep sa- o citesc? Ordonati de la cea mai usoara la cea mai grea : Faust, Numele trandafirului, Portretul lui Dorian Gray, Idiotul, 1984, Viata ca o prada, Romanul adolescentului...? (mai mult)
Aceasta intrebare este strict pentru a dezvolta cultura si pentru a ma ajuta si pe mine, care este singurul mascul din lume care produce oua? cine imi poate da un link unde pot viziona si detalii cu cauza...? (mai mult)
Stiintific vorbind poti deveni din hetrosexual in ceva care sa numai simta atractie fizica pentru sexul opus?
Stie cineva un site, unde pot vedea cum se fac exercitii cu matrici, care au necunoscute? Va rog, dau funda.
De ce 1 nu e nr. prim?
Exista legea atractiei de care vorbesc multi scriitori motivationali?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
Stelian1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!