Cum au aflat oamenii de știință... - temperatura în interiorul soarelui - masa soarelui - masa panatului - distanta de la pamânt pana la nu știu ce stea - sau distanta dintre galaxia noastră...? (mai mult)
Am o sursă care dezvoltă 450w, asta înseamnă că ea dezvoltă 450w pe secundă?
Ce carti transformatoare de vieti ati citit? Sau ce filme transformatoare ati vazut?
Credeti in legea atractiei si in ceea ce este prezentat in seria "The Secret"(Rhonda Byrne)? Exista aceasta lege a atractiei? Poti sa iti schimbi viata in bine prin intermediul ei, asa cum spune ...? (mai mult)
A încercat cineva de aici mesaje subliminale puternice care au câte 256 de voci simultan ce spun afirmații? Eu da și pot spune că sunt puțin șocat de încântat de rezultate.
Are cineva cartea Managementul resurselor umane,Manolescu Aurel Deaconu,Editura Economica, București, 2007 si ma poate ajuta cu cateva poze?
Ce înseamnă cand visezi un băiat de care îți place, dar nu il visezi frumos(că stați împreună, etc.) ci că se comporta urat cu tine(se uită urat la tine, etc.) Visez de câteva zile că...? (mai mult)
Ce culoare aveau ochii lui Hitler?
am nevoie de un nume de echipa pentru 2 persoane, trebuie sa fie legat de spatiu si sau fara termenul "piton", dau funda. Succes!
-Yee(Salut)! Care este cel mai faimos meme din lume?
(Clasa a 6-a Biologie) ce insemna VS VD AD si AS, stiam ca sunt verticrulul stang/drept si articurul stang/drept (la lectia circulatia sangelui) ofer pagnicla!
As avea o intrebare cam ciudata. Cand eram mic, ma intrebam cum de exist, pot controla corpul asta uman pe care il detin :)) Si ce am facut de la inceputul lumii, simt ca as fi existat...? (mai mult)
Grigore Ureche, in Letopisetul Tarii Moldovei, spune despre Stefan cel Mare: "Fost- au acest Stefan- Voda om nu mare de stat, manios si degrab a varsa sange nevinovat; de multe ori la ospete omora ...? (mai mult)
As avea o intrebare legata de: ce se intampla dupa ce murim? Exista vreo 10- 20 de variante cel putin. Eu stiu cateva. Prima este ca dupa "Daca ar exista Dumnezeu" sa ajungem in rai sau in...? (mai mult)
Este posibila operația 4%2? Explicati-mi, va rog.
Ce s- ar intampla daca s- ar da o lege la nivel planetar prin care toti oamenii care au IQ sub medie sa nu aiba voie sa faca mai mult de un copil? Dar daca aceasta lege chiar ar fi respectata? Ar evolua...? (mai mult)
Intrebări legate de astrologie și univers : Ce diferente sunt dintre Supernove și Hypernove? Care dintre acestea sunt mai "periculoase" și au un impact colosal asupra materiei din respectivul...? (mai mult)
Daca ai muri azi, care ar fi cel mai mare regret al tau?
In ultimele decenii, stiintele exacte par sa fi pus stapanire pe realitatea a tot ce exista. Intregul domeniu al cunoasterii a fost "compartimentat" si pentru fiecare din aceste compartimente s- a creat...? (mai mult)
Vreau de luni sa ma duc la sala (am 1.90 si 80kg 17 ani ) si nu stiu ce sa mananc inainte si dupa si ce protein sa iau.
Care sunt ramificatile trandafirului?
Ce este pe 31 iunie?
De ce a ajuns omenirea secolului 21 sa fie ahtiata la maximum dupa bani? De ce, ca niciodata toti cauta doar profitul si sa iti ia banii? De ce totul se rezuma la consumerism? Doar banul conteaza in zilele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o cariera in domeniul juridic? Adica daca o sa termin Facultatea de Drept ( UB - Bucuresti ), apoi sa dau la Magistratura, as putea ajunge un procuror? Vreau sa stiu cat de...? (mai mult)
Verbul "a muri", la pers. I- a sg., poate fi folosit la viitor: "eu voi muri". Poate fi el folosit si la celelalte timpuri (trecut, prezent)? Poate cineva sa spuna: "eu am murit"? sau "eu mor"? Intrbarea...? (mai mult)
Definiti fericirea...
Ce credeti, mai exista ceva dupa moarte sau doar void?
Este adevarata treaba cu extraterestrii ca vin in 2018? Ce parere aveti?
Buna forumisti, Credeti ca omenia poate exista fara credinta? putem convietui fara un conducator pe post de arbitru doar daca ne- am respecta si aprecia reciproc fara frica de iad, Dumnezeu si alte...? (mai mult)
Exista oameni si in alte galaxii? Sau din galaxia noastra, adica exista milioane de galaxii si planete si ma gandesc ca este imposibil sa existam doar noi in tot acest univers, as vrea mai multe...? (mai mult)
Cum credeti ca va arata omenirea in urmatorii 100 de ani?
De ce avioanele nu pot zbura la altitudini foarte mari?
Este cineva care are informatii sau stie unde gasesc informatii despre una din urmatoarele senzatii? Dar sa fie destul de multe deoarece am nevoie pentru un proiect. 1.Sonder 2. Opia 3. Monachopsis ...? (mai mult)
Ce lumina sparge fereastra? Vreau sa fie un raspuns argumentat! Funda xD
V-ati imaginat cum ar fi fost daca aveati sexul opus?
Lupul poate fi mancat de un animal? Daca da, care e acela?
Ok deci am o nelamurire imi puteti spune care dintre teoriile legate de originle romanilor este aceptata cea a migratiei sau a cea daco- romana (vorbesc la nivel international) si daca stiti raspunsul ...? (mai mult)
:)) Sunt incarcata cu temele. Am mult de invatat si nu mai fac fata. Cum pot sa invat mai eficient?
Va rog. e. puteti sa- mi spuneti si mie niste diferte intre bebelus, copil, adolescent si adult. va rog. dar nu de genul ala are varsta nustiucare, gandeste nustiucare sau bebelusul e mic....? (mai mult)
De ce nu se discuta atat de mult despre Louis Pasteur in comparatie cu Charles Darwin? Daca e sa comparam realizarile celor doi, Darwin poate fi considerat mai degraba fondatorul unei religii (evolutionismul)...? (mai mult)
Credeti ca stiinta se poate impaca bine cu religia? Pot coexista impreuna in armonie sau nu?
Scrie experiente cand cu ajutorul stiintei ai depasit o boala sau te a ajutat in alte moduri
Care este lungimea paralelei de 45 de grade nordica?
Ce parere aveti despre inghetarea cryonic?
De e toamna și iarna nu fulgera când ploua?
Care este biocenoza si biotopul unei livezi? DAU FUNDA! pls fast
Cine e pasioat de tehnologie? stiinta? realitatea virtuala are viitor? ati incercat tehnologia asta? ce descoperiri ati citit voi ca sa mai inventat /descoperit...? (mai mult)
Credeti in mediumi? Ce parere aveti despre asa ceva?
1. Cum se demonstreaza cele 3 cazuri de congruenta a triunghiurilor? 2. Se poate spune ca un cerc este format dintr-o dreapta, dar curba?
Ce se poate întâmpla dacă un om ar fi inghetat total de viu? Care ar fi consecințele? Sunt ceva sanse ca acesta sa rămână viu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?