Cine a creat Big Bangul, dupa voi? Eu cred ca Dumnezeu fiind cauza necauzata si primordiala a intregului sir de dupa, de cauze si efecte. Deci, in opinia voastra, cine a creat Big Bangul? Ce l-...? (mai mult)
Am decis să modific informațiile de ieri astfel încât să fie mai ușor de înțeles și de acceptat. Nu există orientare sexuală prestabilită sau obligatorie. Astăzi poți fi heterosexual, ...? (mai mult)
O gândire realistica înseamna o înclinare a gândiri mai mult spre o gândire pozitiva sau negativa a vieți în general?
Ce teorii exista care sa explica cauza acelui big bang? fara raspunsuri stupide, religioase etc
Imi puteti spune pe intelesul tuturor cum se formeaza curentul electric? care este faza si care este nul, ce fac fiecare. Cum pot sa inteleg mai bine intensitate si tensiunea, curtentul alternativ si...? (mai mult)
Masturbarea te imbatraneste? asa am auzit ca grabeste procesul. Dar nu e aproape acelasi lucru ca sexul?
Sunt extrem de mulțumit de răspunsurile voastre la ultima întrebare. E ca și cum aflu experiențe diferite de la diferite părți din mine, care se află în fiecare. Acum ceva mai simplu: cum ...? (mai mult)
Vine sfarsitul lumii oare?
După ce dacii, conduși de Decebal, au fost înfrânți de romani (anul 106), Dacia a fost integrată repede în "orbis Romanum", iar ceea ce a urmat a fost spre avantajul tuturor: urbanizare intensivă,...? (mai mult)
Am o teorie care s- ar putea să șocheze două tabere ce se află într- un război continuu și inutil: Heterosexualii și LGBTQ+ , dar cu puțină gândire logică, ar putea cădea de comun acord ...? (mai mult)
De ce viteza luminii este cea mai mare viteza din lume?
Cum ar fi daca lumea de azi s- ar imparti (in mod egal) in 4 mari tari care sa adopte fiecare cate una din urmatoarele regimuri : nazism, fascism, comunism, si capitalism. Ar fi mai bine? Ce s- ar...? (mai mult)
Cat de frica iti este de moarte? Spuneti in procente, sincer daca vreti.
In timp ce omuletii de la NASA sunt foarte captivati de posibilitatea existentei sau intretinerii vreunei forme de viata extraterestra pe lunile lui Saturn (Titan si Enceladus), oare chiar a ramas destula...? (mai mult)
Cum fac sa am un obe sau calatorie astrala vreau toti pasii? Funda
Cum credeti ca va fi lumea peste 100 de ani?
Daca orice suflet e etern si nemuritor, de ce oamenii se axeaza mai mult pe trup?
Vine sfarsitul lumii din cauza asteroidului care se apropie de Pamant pe 12.10. 2017?
Pe 12 octombrie un asteroid va trece foarte aproape de Pamant.Credeti ca suntem in pericol?
Pentru cei care cred ca Pamantul e plat sau ca e sferic. Gresiti! Ce parere aveti despre aceasta teorie? https://imgur.com/a/t04O6
De ce apare suferinta? De ce unii sufera mult si altii sunt fericiti toata viata? Cum e viata ta? Esti multumit cu prezentul? Te-a ocolit suferinta pana acum?
Hey cunoasteti situatii diverse si situatii. In ultima vreme mi se intampla sa am parte de schimbari bruste in viata mea, apar deodata, fara sa provoc eu vreo circumstanta, par coincidente, dar nu ...? (mai mult)
Cei care spun ca exista călătoria in timp, cum poți călătorii in viitor dacă el nu s-a întâmplat încă?
Chiar exista planeta Nibiru sau planeta X? E adevarata toata treaba asta?
Astronomia face parte din geografie, in clasa a cincea si a noua la inceputul materiei invatam si putina astronomie?
Buna, imi poate cineva explica cum se da factor comun fortat? in special pentru limite? deci 2 exemple scurte. multumesc
Ce ați alege între a participa într- o activitate care va face plăcere cu riscul să fiți înjosiți de colegii voștrii și luați în derấdere sau să nu participați cu șansa de a regreta peste...? (mai mult)
Dumnezeu Creatorul a creat Big Bangul si El este cauza primordiala a intreg sirului de cauze- efecte de dupa. El este energia Primordiala care a existat dintotdeauna si nu a avut nevoie sa fie creat sau...? (mai mult)
Buna TPU imi puteti spune va rog definitia la procesul necvasistatic?
De ce există oameni homosexuali, dacă Dumnezeu ne-a creat să fim atraşi doar de femei? Sau de ce există lesby?
Am cateva intrebari pentru cine se pricepe la istorie. In ultimele doua- trei secole î.Hr. era un regat puternic in centru- nordul Anatoliei: regatul Pont. 1. De unde isi tragea numele acest regat?...? (mai mult)
Cum fac sa am paralizie in somn sau vis lucid Vreau raspuns pas cu pas.Cel mai eficient raspuns primeste funda
Esti fericit in prezent?
Am vrut sa incerc visul lucid dar nu pot decat sa ma relaxez si stau 45 de min fara sa-mi simt corpul.....HELLLLLP
Cum se traduce cuvantul "manifolds"? Citesc cartea Differential Geometrical Methods in Statistics de S. Amari si nu stiu cum sa interpretez cuvantul ala in romana. Stie cineva?
Cum sa construiesti un telefon inteligent asemeni celor care le folosim in viata de zi cu zi? Cum faci sa functioneze toate sistemele lui? Vreau in cele mai mici detalii posibile. De mic sunt curios...? (mai mult)
Daca totul a aparut asa accidental din big bang cum de suntem asa de complex facuti si cum de totul in jurul nostru e complex si sofisticat? Dumnezeu a creat totul asta e adevarul.
Cand eram la scoala profesionala, profesorul a taiat dintr- o foaie de tabla o suprafata neregulata si ne- a cerut sa aflam ce arie are. Nimeni nu a stiut. Nu putea fi aplicata nicio formula, intrucat...? (mai mult)
Stiti chestia aia care lumineaza in intuneric? As vrea sa stiu cum se numeste si cum se scrie in chimieza ....limba aia ciudata pentru. Mn. Intelegi ce spun? Ma refer la substanza aia care straluceste...? (mai mult)
Ce parere aveti? Este trist faptul ca noi(toti care mai traiesc acum si chiar si ce ce se uita la aceasta intrebare) am fost nascuti prea tarziu pentru a explora Pamantul, si in acelasi timp prea devreme...? (mai mult)
Credeti in zicalele:"Primim ceea ce dam" sau. "Ai ceea ce oferi" sau "Cat oferi atat primesti"? Sunt adevarate? Ce parere aveti? Exista adevar in ele?
Ai fost vreodata in depresie? Cum ai trecut peste?
TEORETIC, ai voie sa te muti definitiv in Korea de Nord? Daca nu stii limba exista pe acolo programe speciale prin care te invata?
Ma simt singur fiindca nu am prieteni, nu am pe nimeni care sa fie alaturi de mine Asta ma face sa fiu depresiv Si apatic. Astfel ma gandesc la sinucidere. Ce tratament îmi recomandati?
Cum se alcătuieşte corect un profil psihologic?
De ce viața a evoluat în scopul supraviețuirii speciei și de ce ne este frică să dispărem ca și specie? Noi nu vom putea să ne bucurăm de ce o să ne aducă generația următoare, și singurul...? (mai mult)
De ce avem mai multe vise urate sau ciudate decat vise frumoase? De ce nu putem sa visam Raiul si numai lapte si miere sa fie, macar in vis?
Crezi ca exista motive pentru posibilitatea existenta vietii dupa moarte? Care sunt acelea? Uite unul: http://www.elefant.ro/97414- dovada- lumii- de- dincolo Precum si "Harta...? (mai mult)
Care este sensul vietii? Ce sens pot oamenii sa dea unei vieto efemere si fragile? Dar care-i sensul d.pd.v filosofic si religios?
Cum se mai poate "lauda" Sherlock ( din serialul Sherlock) ca este un sociopat cand el plange dupa moartea prietenului lui cel mai bun in sezonul 4? Sunt sociopatii adevarati in stare de asa ceva? Sa poata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!