Ce parere aveti de religiile si filosofiile orientale?
Careva priceput la chimie anorganica/organica? Clasa a X - a :(. Nu sufăr chimia. Oricât m-aș strădui, nu pot înțelege. Și-asa sunt heroglife. Ajutor :( :((
Credeti ca poate veni un al treilea razboi mondial?
Aerul are structura moleculara sau este un amestec de gaze?
Platon spune ca ignoranta genereaza răul. Un om, ca sa nu mai comita fapte rele, trebuie sa stie, sa fie informat. Are deci nevoie de invatatura. Aristotel este de alta parere. El vorbeste despre rea-...? (mai mult)
Probabil stiti despre ilustratia comparativa a embrionilor propusa de Ernst Haeckel. Este aceasta ilustratie corecta din punct de vedere stiintific? Daca este corecta, atunci orice mister privind evolutia...? (mai mult)
Care este ramura stiintei care va place cel mai mult?
Experientele de moarte clinica sunt dovada vie ca exista Dumnezeu si viata de apoi.Altfel cum e posibil sa iti vezi toata viata ta din trecut in flashuri exacte si realiste?
Crezi ca exista motive pentru posibilitatea existenta vietii dupa moarte? Care sunt acelea? Uite unul: http://www.elefant.ro/97414- dovada- lumii- de- dincolo Precum si "Harta raiului"de acelasi...? (mai mult)
Experimente fizice interesante
Nu a existat niciodata nimic sau zero. Nu exista nimic sau zero. Exista UN infinit. Exista doua universuri paralele care coexista in spatiul infinit. Un univers este cel material. Celalalt univers este...? (mai mult)
De ce considera uni ca animalele de azi existau acum 3, 8 miliarde de ani? logic ca o celula de azi e mult mai complexa ca una ca acum 3, 8 miliarde de anii, nu e rational sa compari animalele...? (mai mult)
Cum s- a facut tranzitia de la organisme unicelulare la principalele clase de animale (pesti, celenterate, moluste, artropode, tardigrade, viermi, etc)? Chiar si cel mai simplu organism din aceste...? (mai mult)
Ai vrea sa apuci sfarsitul lumii? Credeti ca noi o sa apucam sfarsitul lumii?
Cand e urmatorul sfarsit al lumii?
Se poate obtine energie gratuita de felul celei din linkurile de mai jos dand cautare pe google dupa Tariel Kapanadze? Se pot vedea si o serie de scheme facute dupa montajul electric al acestui om. https://www.youtube.com/watch?v=Goq76CQapyI ...? (mai mult)
Exista transmutatie naturala? http://m.jurnalul.ro/paranormal/transmutatia-materiei-553610.html
Credeti in profetiile lui Nostradamus? Ce parere aveti despre profetiile lui?
deci de curand am vazut niste site- uri cum ca s- ar fi descoperit o sursa infinita de energie in Germania, ccum ca ar fi o energie ca cea de la stele (soare) asi dori un raspuns cu mai multe...? (mai mult)
Te-ai gandit vreodata ca mai bine era daca nu te nasteai? Cum ai trecut peste moment si peste gand?
Daca exista extraterestri de ce crezi ca nu ne-au contactat/gasit pana acum?
Daca ai sti ca o sa mori curand,care ar fi primul tau gand,dorinta, ce ai face in primul rand in zilele ramase?
Se pot compara matematicienii intre ei, in sensul de a spune ca unul este, sau a fost, mai bun decat altul? Ar fi corect sa spun, de exemplu, ca Euler a fost mai bun (sau mai mare) decat Gauss? Si,...? (mai mult)
Scopul vietii este cautarea fericirii sau supravietuirea?
PATAR, este unul din numele pământului? Ce înseamnă PATAR?
Cum considerati personal ca este viata? Frumoasa,grea,urata, extraordinara?
Hipnoza e reala sau e facatorie? Ce simti atunci?
Ai fost vreodata hipnotizat? oare cum este sa fi hipnotizat? oare chiar e ca cand visezi sau cum e?
De ce cei care plang cel mai tare, primesc cea mai multa compatimire? De obicei si notele le sunt marite, li se intra in voie, etc
Nu excelex in mod deosebit in niciun domeniu, dar sunt pasionat de știință inca de mic. Din totdeauna mi- am placut matematica si științele naturii. Eu învat foarte bine si cred ca voi lua Dacă...? (mai mult)
Care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata?
Am intalnit oameni pe strada. Iar unii iti zambesc cald si te privesc dulce. Ce senzatie crezi ca ofera acesti oameni? V-ar placea sa fiti ca ei?
Orice lucru este egal cu el insusi?
Cum a aparut Oxigenul O2 in atmosfera Pamantului?
Nu vi se pare ca trece timpul mult prea repede? Chiar si cand stai.
De ce m-am nascut? De ce te-ai nascut?
Ce e gresit in afirmatia "lumea este rea"?
Oamenii batrani sunt "tineri" batrani?
Ati avut vreodata de- a face cu efectul Dunning - Kruger, l- ati observat la alte persoane? "Efectul Dunning- Kruger este o eroare de apreciere în care persoane incompetente apreciază eronat competența...? (mai mult)
Credeti in profetiile lui Nostradamus? Cum a reusit el sa devina cel mai mare prezicator al omenirii? Profetiile lui s-au implinit in proportie de 70% aprox de-a lungul timpului.
In Biblie scrie de dinozauri? Au trait inaintea oamenilor sau concomitent?
Doar se presupune ca sunt aceleasi legi fizice in tot Universul si ca mediul cosmic la ani lumina departare ar fi vid; se poate sti 100% cu exactitate ce fel de mediu cosmic este la ani lumina departare...? (mai mult)
De ce oamenii care supervizeaza lucrari sunt mai inteligenti decat cei care executa lucrari? Pentru ca primii au timp sau isi fac timp sa gandeasca mai mult. De aceea in mai putine cazuri unii muncitori...? (mai mult)
Esti 100% sigur? Sti tot? Poti fi 100% sigur? Poti sti 100% totul? Trebuie sa stii 100% tot? A fost creat omul cu scopul ca sa stie tot?
Faptul ca stiinta omului produce tehnologie ce functioneaza pe baza de unde electromagnetice manipuland undele electromagnetice, inseamna neaparat ca se cunoaste totul despre undele electromagnetice si...? (mai mult)
Cineva poate spune: "Nu vreau sa fiu manipulat de nimeni", dar omite ca ceea ce stie despre realitatea inconjuratoare in proportie de 95% e informatie citita si auzita si vazuta de la altii in timp ce...? (mai mult)
De ce in Sudul Romaniei e cald mai mult timp decat in centrul Romaniei? Pentru ca este mai aproape de Ecuator si pentru ca undele luminoase infrarosii ( caldura ) de la Soare trec prin atmosfera mai...? (mai mult)
As vrea sa ma fac Psiholog sau Profesor de lb. engleza. Ce sa aleg? Cat castiga un Psiholog?
Ce rost au toate stirile astea cu sfarsitul lumii? :| Pun pariu ca la un moment dat chiar o sa fie chiar o sa fie lumea in pericol, dar noi o s- o luam ca pe o gluma cum le- am luat si pe alea din anii...? (mai mult)
Ce credeti despre Nostradamus si profetiile sale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?