Voi ce credeti ca este stiinta? si cum lucreaza ia? ce credeti ca este o teorie in stiinta?
Este posibil sa caut pe Google Maps pe o raza de x km dintr-un punct? Daca da, cum?
Ce parere aveti de petitia ``A Scientific Dissent From Darwinism``, o declaratie semnata de peste 800 de oameni de stiinta si din mediul academic, in care isi exprima scepticismul cu privire la faptul...? (mai mult)
Din moment ce stiinta ne spala tanara generatie pe creier scoala ar trebui interzisa în Romania nu? https://www.tpu.ro/religie/1- de- ce- ateii- se- tot- bazeaza- pe- stiinta- asta- care- din- punctul-...? (mai mult)
Ti-ai gasit calea?
De ce credeti ca n-a venit sfarsitul lumii azi? Si nici in 2012? Cand credeti ca va fi cu adevarat?
Dau funda. Dati exemple de fenomene din viata de zi cu zi si apoi explicati-le. Multumesc! P.S: nu fenomene ale naturii ci fenomene fizice.
E bine sa pui doi hamsteri de acelasi sex?
Ajutor. mi am luat si eu un hamster pitic si nu stiu daca o sa sufere de singurătate sau e bine sa mai cumpăr unul de acelasi sex
Cum se ia hiv? Te poti vindeca?
De ce suntem invatati de mici sa ne asteptam la lucruri bune de la viata in loc de rele? Daca ne-am astepta la rele am fi mai puternici in fata nenorocirilor care ni se intampla.
Am 16 ani ma fascineaza dezastrele naturale. DEspre vulcanul Yellowstone ce parare aveti? Cand credeti ca va erupe? avand in vedere cutremurelle dese de langa el?
De ce nu se vad galaxiile indepartate?
Cand vine Apocalipsa?
Am dat acum ceva timp peste o problema cu tenta istorica. Pe scurt era vorba de doua orase situate pe acceasi parte a fluviului Nil si aflate la distante diferite de acesta. Datorita comertului intens...? (mai mult)
Daca bateria unui telefon, in 6 ore se descarca unu la suta, in cate zile se va descarca de tot?
Salut, sincer am mai auzit de paralizia in somn si chiar ma gandeam cum este... In dimineata asta inainte de liceu am zis sa mai dorm putin si am atipit pe spate ( nu dorm asa in general) visam ca merg...? (mai mult)
Constiinta este ceva cu care omul se naste si pe care o modeleaza ( educa ) pe parcurs sau este doar un potential ( o capacitate ) de (auto)educare a omului pe parcursul vietii? Ce face ( determina ) ca...? (mai mult)
De ce maimuța nu evoluționează în om? Am nevoie de răspuns scurt.
Eu sunt a 8- a iar recent a fost sedinta cu parintii a clasei noastre. Din cate am inteles a venit si domana psiholog. A spus ca vom da niste teste psihologice, ea recomandandu- ne daca sa mergem...? (mai mult)
Am visat ca lumea era condusa din lumina de niste entitati de lumina adunate intr- un fel de ierarhie cereasca. Aveau aripi, erau foarte puternice si radiau peste tot lumina, pace si iubire. O...? (mai mult)
De ce ne-ar fi frica de sfarsitul lumii? Tie ti-e frica? Eu il astept.
Saltare Tot imi spunda mama de mult cand eram copil si acum imi mai spune ca atunci cand ploua,fulgera,tună sa nu fug ca cică ma fulgeră pe mine e adevarat? Sau fulgerul, fulgera cum vrea el.
Cum pot afla semnele puterii fara sa efectuez calculele?
Operatiile inverse in matematica au aparut in mod cat se poate de firesc. Daca s- a facut ridicarea la putere, normal ca s- a pus si problema inversa: ce numar inmultit cu el insusi ne da numarul dat?...? (mai mult)
După ce criteriu de clasificare pot fi obținute planorul,căruciorul,vagonul, corabia
Omenirea a luat deja contact cu extraterestri dar americanii si cei mai puternici oameni de pe planeta ascund asta si tin totul secret? De exemplu ce e cu cazul arhicunoscut Roswell? Extraterestrii ne-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relatarile O.Z.N din lume care sunt foarte multe.E un sambure de adevar acolo in acele relatari oare?
As vrea sa imi spuneti daca stiti grupuri pe Facebook despre stiinta, sau daca sunteti voi interesati de stiinta. Mersi!
Ti-ai gasit fericirea?
Exista supranatural?
De ce nu s-ar plictisi omul sa fie nemuritor?
Ce credeti despre asta? https://www.ancient-code.com/chinese-scientists-claim-to-have-created-nasas-impossible-engine/ Fuel-free EmDrive engine? Vi se pare plauzibil?
Ce credeti voi despre galaxie?
Cum face un radio sa transforme unde radio in muzica? Vreau cat mai detaliat.
Ce parere aveti despre hipnotisti, hipnoza ex. Andrei Voicu.este adevarat ca adoarme oameni si face 've vrea cu ei. poate oricine asta?
Salut, sunt clasa a 8- a şi am o intrebare am gasit un articol pe internet cu orarul de la stiinte ale naturii si mi s- a părut la fel ca cel din clasele 5- 8 nu mai ca acel articol era din 2012 si ...? (mai mult)
Anul asta voi incheia clasa a- 12- a si mă gandesc sa merg la o universitate pentru astronomie lucru xare imi place din copilarie..intrebarea este cam ce trebuie sa invat pentru asta si cum pot aplica...? (mai mult)
A experimentat cineva vreodata efectul mandela?
Ce este materia intunecata din univers, dupa parerea voastra.De ce nu poate fi luminata?
Care sunt bucuriile vietii ca eu nu mai vad nicio bucurie?
Un om poate fi absolut liber si sa faca doar ce vrea el?
Daca s- ar fi adoptat de la inceput sistemul de numerare intr- o alta baza (alta decat 10), cum s- ar fi scris numerele irationale? De exemplu, cum s- ar fi scris raportul dintre circumferinta si diametru...? (mai mult)
Unde gasesc carbit in Slobozia?
Ce ne poate face nemuritori?
Credeti ca omul va sfarsi prin autodistrugere? Ce a rezolvat omenirea cu cele 2 razboaie mondiale decat ca s-au pierdut multe vieti degeaba in mod tragic?
Care este scopul meu in viața? ( de aproape un an încerc sa îmi răspund la întrebare) care este scopul vostru și cum l-ați aflat.
Mai exista si alte fiinte in acest univers?
Ce stiti despre kareiskii balsam?
Cum se face ca omul vaca si cainele desi traiesc in acelasi mediu sunt genuri diferite? Fiind in acelasi mediu trebuia sa existe un singur gen. Nu cumva e o dovada ca teoria evolutiei ce se bazeaza pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!