De ce Spongebob este personajul principal cand Patrick este de fapt o stea?
Care este diferenta intre "Totul e logic" si "Totul trebuie sa fie logic" ca si fundament. Zic de pe acum ca sa spuneti "in una e "e" si in una e "trebuie sa fie" nu e amuzant.
Cum sunt cursurile de astronomie? :)) Ce trebuie sa faci, sa inveti? E mai multa teorie decat probleme?
Ce credeti despre univers? Este finit sau infinit?
Bună TPU, știu că poate suna penibil (pentru unii) ce voi spune aici de întâmpla ca dimineata când mă trezesc obiectele din camera le găsesc deseori pe jos sau puse invers nu știu de ce sunt ...? (mai mult)
Are oare tehnologia o limita din punct de vedere stiintific ma refer? stiu ca exista o lege in privinta asta care afirma ca la un anumit interval de timp vin tehnologi noi si ca exista o limita, cum ...? (mai mult)
Care e morala cu filmele sf, fantastice prin care creierul se extinde se relaxeaza?
Cum pot fi combatute interpretarile gresite din "stiinta", care se bazeaza pe investitii materiale foarte mari, fara bani sau cu resurse materiale foarte putine, si la ce nivel de rationare sau...? (mai mult)
Ce ar mai avea de imbunatatit stiinta omului in prezent pentru viata omului?
Materia este doar unificare sau zidire?
De ce oamenii de stiinta vorbesc "doar" intre ei si "deloc" cu majoritatea oamenilor sau muritorilor de rand sau obisnuiti?
Am devenit mai introvertit decat eram M- am sechestrat Nu mai vreau sa ma intersectez cu nimeni Sunt foarte apatic. Pentru ca nu pot fi altfel. Si am nevoie de tratament, Ca daca nu o să mă...? (mai mult)
Cam cate grade Celsius sunt in Norvegia iarna?
Am văzut pe Youtube ca daca arunci cu 2 monede in spatiu si una dintre ele este cap, inseamna ca cealaltă este pătura si vice versa. Este adevărat? Dacă arunci 2 monede la mine in camera si una...? (mai mult)
Ce poate insemna un stol de pasari albe de aproximativ 40-50 de pasari, maricele, care zboara deasupra casei persoanei decedate pentru cateva minute in timpul unei inmormantari?
Cum se poate explica ca în lume se poate recunoaște un scop, și anume tendința spre armonie, frumusețe si echilibru? Si cum se explica faptul ca individul nu poate fi liber in sens absolut si ca...? (mai mult)
Filosofia stoica e pro sau contra crestinismului? Sau nu are nimic de a face cu asta?
Ratiunea - facultatea noastra de a cunoaste, de a gandi logic, de a intelege... Este ea, ratiunea, capabila sa stabileasca ce este drept, la nivelul la care sa poata fi puse bazele regulilor unei...? (mai mult)
Ce spune omului ce are de facut in fiecare moment? Ce cauzeaza sau determina planificarile instantanee? Ce este bine sa stea la baza planificarilor instantanee? Ce este bine sa stea la baza multitudinilor...? (mai mult)
Are cineva idee din orice punct de vedere ce semnificatie ar avea daca 2 persoane au vazut stele cazatoare aproape simultan, in locuri diferite? Ce ar semnifica a auzit/citit cineva vreo legenda de orice...? (mai mult)
Hai noroc TPU! Am si eu o intrebare.Deobicei eu mai stau seara si ma uit pe cer deoarece cateodata vad chestii ciudate.Si in fiecare seara remarc ca pe cer trec foarte foarte multe avioane.Adica stau 15...? (mai mult)
Daca am dat examenul FCE si l- am picat cu 150 de puncte si scrie pe diploma 'Council of Europe Level B1' asta inseamna ca am picat la nivelul interior. mai trebuie sa dau bacul sau se...? (mai mult)
Salut, sunt la profil mate info si nu stiu din ce sa dau bacul, la info nu prea stiu nimic, ma gandesc sa dau la biologie. La ce imi recomandati sa dau?
"Exprimat mai concret, dacă omul este ultima "achiziţie" a evoluţiei, ultima sa verigă şi deci forma cea mai perfecţionată la care a ajuns, atunci, luând numai un exemplu din multele existente,...? (mai mult)
Am observat că multi oameni au ban-simt doar in aparență. Vouă cum vi se par aceşti oameni care fac totul de ochii lumii?
Au fost multe cazuri in care oameni aflati in moarte clinica au vazut deasupra corpului cum pluteau si vedeau doctorii si auzeau ce vorbesc iar apoi cand si- au revenit le- au spus doctorilor ce ziceau...? (mai mult)
Vreau să îţi spun cum a început tot la vârsta de 8 ani am văzut umbre care se mişcau sau care fugeau credeam că imaginaţia mea bogată e devină dar nu a fost aşa. Poate că ţi se pare amuzant...? (mai mult)
Orientarea sexuala este innascut sau se formeaza in timp?
De ce apar afectiunile psihice? Care e cauza?
Cum pot apărea particulele virtuale, în vid, din nimic? Sunt puțin cam confuz...
Dati-mi un skate pana in 90-100 sau 105 lei bun si sa mentina pana in 80 kg sau mai mult am vreo 70 kg asa ca...si sa peinda viteza
Evolutia afirma ca toate microorganismele si organismele de pe Pamant provin dintr-un stramos comun adica o celula stramos care a devenit vie prin abiogeneza din materia organica moarta. Corect?
Este posibila frauda in "stiinta"? http://stiintasitehnica.com/manipulari-de-rezultate/
Ce înseamnă Romantic Francez?
La matematica un elev in clasa a doua invata ca "0=1" este gresit, sau ca din 0 nu apare 1. La limba materna un elev invata in scoala gimnaziala ca "viata=moarte" este gresit, sau ca nu sunt sinonime...? (mai mult)
Datorita multor minciuni a lui vasile la adresa stiinteti trebuie sa spun urmatoarele evolutia este baza biologiei ia find dovedita de 160 de anii prin tot felul de teste ADN, Fosile, Anatomie, Arheologie,...? (mai mult)
Exista himnoza? Ma pot himnotiza singur?
Cine isi cauta mama si tata sau parintii prin Univers sau in spatiul cosmic?
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Potopul "O ipoteză care încearcă să explice prezența mitului la mai multe civilizații antice este cea a unei mari inundații în regiunea Mării Negre care a avut...? (mai mult)
Se poate ca un corp, oricare ar fi acela, sa se roteasca simultan in jurul a 3 axe?
Deci nu mai rezist de tantari, nu ma pot culca. Eu stau langa un parc si este invazie de tantari! Va rog ziceti-mi niste modalitatii (in afara de pastile ca am auzit ca sunt toxice )
Ce ar fi urcat apa respectiv gheata la poli in asa zisele ere glaciare? Daca ar fi nins, ar fi nins pe intregul glob, nu? Si in plus la poli nu sunt precipitatii si nu are loc evaporare decat in cantitati...? (mai mult)
Am o întrebare : Există ochii negrii cu adevărat sau sunt doar acea culoarea de maro-închis care doar dă doar senzația de negru?
Evolutia biologica nu exista si nu poate fi confirmata sau dovedita. Doar adaptarea exista si poate fi confirmata sau dovedita. Corect?
Am si eu o problema, vreau sa stiu cum fac diferenta dintre prepozitiile specifice dativului si genitivului! Nu e nevoie sa mi le enumerati pentru ca le stiu doar ca nu fac diferenta intre...? (mai mult)
Voi credeti ca exista extraterestrii? Sau e doar minciuna? E greu de crezut. Dar NASA are multe dovezi si clare, de ce nu spune misterul?
Chiar nu se poate controla frica prin ratiune sau experienta? Faptul că tresăriţi incontrolabil atunci când cineva vă sperie, este urmare a punerii în funcţiune a acestui mecanism inconştient....? (mai mult)
Atunci când se zice că universul a apărut acum aproximativ 13, 8 miliarde de ani, ce sistem de referință este folosit? nu înțeleg pentru că eu văd un an ca o rotație completă a planetei în...? (mai mult)
Imi puteti pune intrebarii legate de Teoria evolutiei, big bang etc vad ca in ultimul timp aici e multa propaganda religioasa si mincinoasa observ ca un user de pe acest site isi bate joc de stiinta...? (mai mult)
Cum vedeti voi viata umana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!