Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 5 Februarie 2025 sunt:
am cateva nelamuriri in privinta bacului din sesiunea august. 1) Ma gandesc ca la subiectul 3 nu ne poate da ce s- a dat la prima sesiune, nu? nu ar fi corect 2)Ziceti- mi care este textul...? (mai mult)
Oamenii cu ochi căprui exista inca de la inceput, cei cu ochii albăstrui au apărut pentru ca nu aveau melanina, dar care-i treaba cu cei cu ochii verzi/negri?
De ce este doar o singura clasa de științe ale naturii(la fiecare liceu)?
Ce asteptari ai de la Dumnezeu, de la viitor si de la viata?
Te poti bronza pe palme/tălpi?
Credeti ca se va ajunge in viitor ca moartea sa nu mai existe si sa nu mai fie posibila? Adica oamenii/stiinta sa gaseasca secretul impotriva mortii? Secretul nemuririi? ce credeti?
Voi credeți în vise?
Https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Quasar "Dacă se ia în considerare că Universul s- a născut în urmă aproximativ 13, 7 miliarde de ani, înseamnă că lumina acestui ultim quasar a fost emisă...? (mai mult)
Cum poti sti cand va fi un cutremur mare?
Universul e foarte mare, unii spun infinit. Undeva in acest Univers, ar putea exista nemurirea?
Am gasit aceasta molie uriasa pe o floare afara, cum se numeste? http://imgur.com/nnnZj1k
Dacă operațiile estetice nu sunt obligatorii pentru "urâți", de ce tratamentele psihiatrice sunt obligatorii pentru "nebuni"?
Deci, am mare nevoie să mă ajutați. Am făcut pariu cu un prieten... Trebuie să fac din 3 numere impare, de la 1 - 10 adunate să dea 20. Adică doar cu numerele : 1, 3, 5, 7, 9 am voie. ...? (mai mult)
Exista viața după moarte? Cum v-o imaginați?
Tinand cont de structurile neregulate de roiuri si super- roiuri de galaxii din Universul material, se mai poate vorbi doar despre gravitatie? In pozele cu galaxii, in centrele lor NU se vad gauri negre...? (mai mult)
De ce galaxiile, chiar daca nu sunt compacte, au forme spiralate in 2D si nu volum sferoid? Stim ca gravitatia produce existenta unor corpuri cosmice sferoide daca masa lor este mare la nivel...? (mai mult)
Practica cineva OBE-aka-AP (cei initiati stiu :))?
Pentru cei care cred că Biblia e Cuvăntul lui Dumnezeu aș avea niște întrebări: . Dacă v- aţi fi născut în altă parte a lumii, de exemplu China, într- o familie budistă aș fi crezut în...? (mai mult)
Fetelor le place băieții care gandesc? Acei băieți care au o gândire profundă.
Ce atitudine are lumea pur stiintifica atunci cand moare un om de stiinta?
Cum poate un om rau sa fie privit ca un om bun?
Trebuie sa ne luptam cu viata sau cu ceva bun? E rational sa ne luptam cu binele sau cu viata? Nu cumva este mai rational sa intelegem viata asa cum e ea in realitate si sa intelegem de ce e grea uneori?...? (mai mult)
De vreo 2 ani m- am atașat de un loc. De un oraș, mai bine zis. E un fel de nostalgie. Și nu știu ce să fac in privința asta. Mi- aș dori să mă mut acolo, Dar nu există nici o șansă. ...? (mai mult)
Cum pot sa devin clarvazator/prevazator/vizionar? As vrea mult.
De ce este pamantul rotund?
Cand nu prea mai ai speranta de la viata si ti-ai dat seama ca nu ai realizat nimic si nu iti iese nimic,esti trist si singur, Ce mai pot face? Credeti ca este ok daca consult un psiholog?
Credeti in clariviziune/previziune? Exista asa ceva? Daca nu, atunci cum pot unele persoane(clarvazatori, parapsihologi sau chiar vrajitoare) sa afle dinainte viitorul unui om sau un anumit eveniment...? (mai mult)
Cum pot sa scap de tendința sinuciderii?
Se poate extrage energia gravitationala?
O sinusoida lunga de 100 metri avand frecventa 200 Hz cu amplitudinea 3 metri cu grosimea 20 cm vazuta de la 1 Km se vede ca o banda lata de 1 metru si CONTINUA ( frecventa mult mai mare ) cu lungimea ...? (mai mult)
Am intrat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Iași. Și voiam să vă întreb ce limbă străină să aleg pentru a o studia? Engleza, franceza sau germana? Știu că la...? (mai mult)
Vreau sa dau la liceul UNarte. Unde credeti ca e mai ok la Design grafic sau la Design vestimentar? Cum pot intra la stat ca sa nu dau bani in timpul facultatii?
Unde duc Gaurile Negre?
Salutare TPU din ce fel de aparatura as putea gasi un transformator asemanator sau exact ca acesta? https://www.google.ro/search?q=power+ module+ high+ voltage+ generator&client=opera&hs=2T3&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL0OTJurnVAhXJAsAKHWkHChsQ_AUICigB&biw=1024&bih=670#imgrc=JI5PWD0RUUQGgM
Cum poti dovedi inexistenta a ceva, sau mai bine zis cum dovedesti o negatie? De exemplu cum pot dovedi ca Narnia nu exista? Pun intrebarea pentru ca am vazut mai de mult o conversatie e TPU intre...? (mai mult)
A citit cineva vreo carte a doamnei Louise L.Hay? Care? Cum este? V-a ajutat?
Cum pot unii oameni sa-si bage anumite corpuri ascutite in gat fara sa vomeze?
Voi cum va ajustati, sau cum va simtiti cand o persoana nu va mai baga- m seama? Adica, puteti trece peste acea atasare? E normal sa te atasezi de o persoana. Dar nu cred ca este corect sa nu mai...? (mai mult)
Este adevarat ca pe unele planete ploua de exemplu cu Neon, Pietri, Diamante, Rubine etc. Si daca da, atunci cum se formeaza ploaia? Dau funda garantat!
Am mers azi azi cu o prietena la baie si am observat ca vin spume ca de la sampon pe apa in jos. De la ce vin spumele alea? :)))
Oare exista extraterestri avansati prin Univers?
Ce ati face daca ar veni o civilizatie avansata cu 500.000.000 de ani decat noi si ne-ar extermina?
Buna, am avut si eu un vis mai ciudat, vreau sa stiu semnificatia acestuia (fara mistouri)Am visat ca am fost la o mormantare, si eu am tot vazut ca moarta respectiva e cu gura larg deschisa si respira....? (mai mult)
De ce nu se poate rezolva PCV nici de catre computere? Care ar fi cauza?
Cum oaia, calul, vaca s-a. au fost domesticite? De ce nu se mai practica domesticitul la nivel planetar de 2.000 de ani? (domesticirea unei specii de animale)
Aseara am cedat tentatiei, si- am incercat sa- mi iau zilele. Nu mai suportam, simtieam ca innebunesc. M- am abtinut. Iar acum ma simt aiurea din punct de vedere psihic, Pentru c- am auzit,...? (mai mult)
Este adevarat ca omul care are ratiune de la Dumnezeu poate imita unele din lucrarile lui Dumnezeu, precum ADN- ul, genetica? Este adevarat ca Diavolul care are ratiune de la Dumnezeu poate imita unele...? (mai mult)
Poate supravietui genul umanoid fara dragoste?
Se poate vorbi de evolutie cand conditiile de mediu au ramas aproape aceleasi? Conditiile de mediu ramanand aproape aceleasi ar fi trebuit sa coexiste si genul stramosilor cu cele ale succesorilor. De ...? (mai mult)
Exista pom fara radacina? Cica pomul evolutiei ar fi plecat de la niste radacini si cu cat se ramifica cu atat radacinile incepu sa- i dispara adica stramosii incepu sa dispara sau daca mai sunt unii in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?