Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa-mi aflu viitorul? Va rog cine stie, spuneti-mi.
O particula elementara poate ocupa mai multe locuri la un moment dat? Cate stari existentiale exista?
Cum pot sa-mi prevad viitorul?
Ce simti cand mori? Dar dupa ce mori?
De ce nu vine mai repede sfarsitul lumii? Ca meritam.
Care e faza cu "sensul vieti"? (nu stiu ce categorie, scuze)
Vreau licee din Ploiesti cu medii micute (6-5-4) de preferat cu profilul stiinte sociale dar nu neaparat
Saluuut! Vreau si eu toate liceele din Ploiesti si profilul lor, de preferat Stiinte sociale. Vreau de la licee mai proaste pana la cele mai bune
Ce joburi pot avea daca ma duc la facultatea de stiinte socio-umane?
Pe ce materii se baseaza profilul de stiinte sociale? Si vreau licee cu profilul asta din Ploiesti
Cu ce medie poti intra la liceu cu profilul de filologie si stiinte sociale? stiu ca depinde de liceu, dar vreau sa am o idee despre medie.Si daca puteti sa imi spuneti si ce materii se fac
voi credeti in lumi alternative? adica alti oameni, de aceeasi varsta, personalitate... ca a voastra. teoria mea este una: poate sa fie bogata (fiul/fiica unui avocat)sau mai saraca (ex. cersetor)decat...? (mai mult)
Cand visam suntem in alta dimensiune sau alt plan de existenta? Multi vor zice ca nu, dar nu vi se pare ca asa ar parea si ar putea fi?
Fericirea e un ideal de neatins?
Poate omul trai fara frica?
Fara frica omul traieste o viata mai usoara, mai frumoasa, asa zic unii experti.Este adevarat ca frica distruge, iti macina corpul si iti blocheaza anumite avantaje? Cum poate omul scapa de frica? Poti...? (mai mult)
Ce sa faci dacă ești hipnotizat?
Am si eu mai multe intrebari: cat la % din greutatea corpului este sange? Cat % din sange est plasma? Si cat la % din plasma este apa?
Ce este mai exact o calatorie astrala? Am un prieten care face ( a facut cu toti prietenii mei, el are 18ani eu sunt cel mai mic din acest grup15ani restul au 17+ ). El nu vrea sa faca si cu mine...? (mai mult)
Daca un baiat nu a avut nici o iubită pana la varsta de 18 ani, se poate numi un învins din punct de vedere moral? Sau Tre'be sa se consoleze cu faptul ca inca n- a gasit fata potrivita? Am observat...? (mai mult)
Dacă oamenii nu ne plac asa cum suntem,automat - Ne omit. Dar dacă le facem pe plac, iminent, ne ofera Timp. Asta-nseamna că ei vor ca noi sa le corespundem propriilor dorințe?
Cum ar fi lumea cu doar 1 milion de oameni(care nu sunt rude)? Dintre aceștia nimeni nu ar fi hot, criminal, mincinos si nu ar comite niciun tip de infractiune. Aceștia ar fi foarte culți, având...? (mai mult)
La profilul filologie se iau materiile de la zero? Sau poate câteva? Dau funda
Legile naturale exista de mii de ani!(Sunt ori Decalogul, ori variante din toate religiile, dar in fond SIMILARE. Legislatia unui stat se refera la raportarea vointei celor ce conduc acel stat, in ...? (mai mult)
Este adevarat ca starea NEUTRA confera stabilitate in domeniul emotional, in fizica, in spiritualitate, si in orice aspect existential? Teoria Big Bang este neutra? Teoria evolutionista este neutra?...? (mai mult)
Teoriile Big Bang si evolutionista sunt relative si obiective? Teoria relativitatii generalizata e potrivita cu ceea ce contine sau contine elemente contrarii?
Conform teoriei evolutioniste sau purei intamplari TREBUIE omul sa se simta multumit satisfacut sau fericit?
Buna Deci, vreau sa ma apuc de sala Dar ma combate o problema, psihic. Faptul ca nu sunt barbat Sau mai bine zis: Ca o am prea mică ((( Si nu pot avea o relatie din cauza asta. Poate ca...? (mai mult)
Aduce vreun folos teoria Big Bang si evolutionista pentru fericirea omului?
Conform teoriei evolutioniste bazata pe pura intamplare si hazard TREBUIE omul sa iubeasca?
Ce impresie v-a facut filmul The Secret(Secretul)? Dar cartile din seria Secretul(de Rhonda Byrne)?
Am vazut intr.un video, ca daca te uiti noaptea in oglinda(se deschide poarta cealalta lume), si este intuneric apar fantome, care daca au suficienta energie pot iesii din lumea cealalta. Este adevarat?...? (mai mult)
Cum poate sti o aplicatie cati se nasc si cat mor in fiecare moment? are vreo baza stiintifica chestia asta? fara raspunsuri aiurea http://metropotam.ro/La- zi/Harta- care- ti- arata- in- timp- real-...? (mai mult)
Putem intretine relatii intime cu persoane care nu ne atrag fizic?
V-a schimbat viata aplicarea The Secret (Secretul)?
Ce se intampla cand adorm cu fata la oglinda? Am vazut pe Youtube ca, daca adormi cu fata la oglinda, reflectia ta nu te imita si isi arata adevarata forma, o forma malefica care vrea sa puna...? (mai mult)
A practicat cineva Theta Healing? A dat rezultate? Ce este mai exact si cum se face?
Cum se obtine fericirea?
Care e diferenta dintre curent si vant?
De ce se spune despre oamenii care se eschivează și care astfel nu se supun voinței altora, că sunt fricoși și "paranoici"? De exemplu, dacă un terorist de nicăieri, înarmat cu o pușcă cu...? (mai mult)
Care-i secretul fericirii?
La sustinerea unei lucrari de licenta in fata comisiei, este nevoie de adus un fisier power point? Ce trebuie sa contina el?
Oare cum se susține o lucrare de licență?
Ce parere aveti despre The Secret?
La voi a functionat legea atractiei, prezentata in The Secret? Ati incercat-o?
Hei! De la o vreme ma trezesc in anumite momente ca simt ca ma transpun intr- o alta tara/ oras. In general locuri pe care le- am vizita, locuri mondene si cosmopolite gen Milano, Londra, Paris etc....? (mai mult)
As vrea raspunsuri serioase de la persoane care au habar de stiinta, nu raspundeti aiurea se poate cumva creierul reptilean sa fie extirpat adica sa numai functioneze si doar neocortexul sa functioneze?...? (mai mult)
Am situatia neincheiata la 3 materii, cum se procedeaza? Nu vreau raspunsuri de la persoane care nu sunt sigure. Stiu si eu ca la 3 corigente ramai repetent dar nu stiu si in cazul situatiilor...? (mai mult)
Ce se intampla daca ramai cu media neincheiata pe semestrul 2 la 3 materii?
Exista legea atractiei de care se vorbeste n The Secret? A functionat la voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!