Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua! Sunt elev in clasa a 11 a aflat la sfarsit de an si as dori sa ma inscriu la un curs de electronica in urma caruia pot primi si diploma. As dori sa stiu daca exista firme care angajeaza...? (mai mult)
Am o întrebare: dacă "antimateria e aproape la fel ca materia", dar de sarcina opusă, ce înseamnă acel aproape. Altfel spus, cum deosebesc un electron in vid față de un antiproton. Pe ...? (mai mult)
Va trebui sa dau evaluarea nationala si lesin de frica, smr. Nu am nicio zi libera si nu am avut vreuna de cand a inceput cls. a 8 a, recunosc ca am stat pe telefon dupa scoala mai mereu, 6 ore...? (mai mult)
Exista legea atractiei de care se vorbeste in cartile si filmul The Secret?(Rhonda Byrne)A functionat la voi?
A functionat la voi principiile aplicate din cartile "The Secret" (Secretul) de Rhonda Byrne? V-a ajutat cumva?
La ce materii dau teza pe profilul de Stiinte sociale, dar bacul?
A functionat la cineva principiile aplicate din seria de carti "The Secret"(Secretul)de Rhonda Byrne?
Care este diferenta dintre transformata fourier a unei functii si transformata fourier prin sinus a unei functii?
Este iubirea ceva rational? cum putem descrie iubirea in mod rational si de ce avem nevoie de ea? daca dorinta sexuala e destula pentru reproducerea speciei umane
Nu stiu daca e categoria corecta. Dar am mare nevoie de ajutor la problema aceasta. Va rog frumos. http://prntscr.com/fgv3vk
Buna Tpu.Am luat un spinner si am vazut pe yt ca daca il bagi in alcool se invarte mai repede.Eu am doar spirt care contine 70% alcool. Pe site scria ca se invarte 1- 3 minute. Daca il bagi n spirt se...? (mai mult)
Imi puteti spune ce pas cu pas ce trebuie sa fac sa ma transfer de la o clasa la alta?(sunt cls a 10-a)., si daca trebuie sa merg si eu neaparat?
Buna TpU.Recent am lu- at un fidget spinner si am vazut o chestie care sa il faca sa se invarta mai repede. Am vazut ca daca bagi rulmentul in alcool se curata si se invarte mul mai mult. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Este adevarat ca Emilio Salgari La creat pe Piratul Fictional, Sandokan?
De ce oamenii se cearta atat de des si de mult? Eram pe mai multe intrebari si ma uitam in raspunsuri vazand o gramada de certuri. Este doar pentru ca suntem incapatanati si orgoliosi sau pentru ca nu ...? (mai mult)
Nu-i asa ca oamenii se injosesc crezand in teoria evolutionista in care se afirma ca omul are ca stramos un animal urat preistoric?
Buna seara TPU! Sunt curios daca a avut cineva de aici vreo proiectie astrala sa-mi spuna daca e pe bune sau sunt doar vise lucide aceste asanumite dedublari?
Stie cineva o biblioteca din Bucuresti care are jurnale stiintifice? Sau un site de unde pot downloada, cumpara sau printa? Multumesc
Nu-i asa ca gaurile negre sunt corpuri ceresti de legatura intre Universul spiritual imaterial si Universul material?
Hei TPU aproape ca sunt corigent la biologie si miercuri dau test din 10 plante si sa spunem despre ele increngatura,familia,dati mi si mie niste exemple, dau funda!
Nu-i asa ca in cadrul teoriei evolutioniste au avut loc minuni care nu pot fi dovedite?
V-ati intrebat vreodata,de ce ni se face pielea de gaina, in anumite momente?
Voi chiar credeti in Dumnezeu?
Este oare justificata ofensiva TEORIEI evolutioniste contra TEORIEI creationiste sau a TEORIEI numita religie?
Ce asigura supravietuirea TEORIEI creationiste contra TEORIEI evolutioniste?
De unde instinctul de conservare de supravietuire? stiind ca si o bacterie are acest instinct dezvoltand rezistenta la antibiotice?
E adevarat ca profetiile biblice se implinesc?
Cat sunt de credibile datarile arheologice stiind ca cu cat estimarile sunt mai in trecut cu atat si erorile de estimare sau presupunere sunt mai mari?
Stiinta nu are nici macar o explicatie plauzibila ca raspuns la intrebarea simpla "Ce pune in miscare particulele elementare?" Nici macar o teorie nu a emis in acest sens. La fel nu a emis nici macar o...? (mai mult)
Este posibil să te întorci înapoi în timp? Dacă nu, de ce nu? Îmi poate explica și mie cineva ca să înțeleg?
Salut, sunt la USAMVB - Facultatea de Management - Inginerie Economică in Agricultura și Dezvoltarea Rurală, specilizarea - Inginerie și Management in alimentație publica și agroturism. Este de...? (mai mult)
Oamenii de stiinta mandrii si laudarosi fara temei pot spune ca Pamantul va devia de la traiectorie in conditiile in care electronii din jurul atomilor stabili nu parasesc ultimul strat si daca il parasesc...? (mai mult)
Minunile prezentate in Biblie sunt neaparat in dezacord cu stiinta?
Ce planta este asta? Dau funda - http://imgur.com/a/Ay0ps
Concurenta inseamna progres? Exista si o alta cale spre progres opusa concurentei? Stim ca concurenta e inspirata din teoria evolutionista.
Tot ce a dezvoltat stiinta prin tehnologie si experimente probate vine in contradictie cu Biblia?
Ce este realitatea daca mintea noastra o creeaza ca decodificari de impulsuri nervoase la care ataseaza amintiri, credinte, valori, programe si conditionari mentale? Care este metoda corecta de a percepe...? (mai mult)
Credeti ca omul esueaza in viata daca vrea cu tot dinadinsul un lucru si face orice pentru a- l obtine? Asa auzisem undeva....bineinteles depinde si la ce ne raportam, dar ideea principala este urmatoarea:cand...? (mai mult)
Stiti vreun site unde sa pot vorbi cu alti oameni despre stiinte reale? (Matematica fizica chimie electrotehnica, inventii, etc ). Ceva in genul lui Facebook doar ca in loc sa se posteze poze ...? (mai mult)
Care sunt tentatiile omului modern?
Imi puteti explica ionii si reactiile?
pentru ce-i care au calatorit in lumea astrala, cum este, cum pot sa fac si eu, ce exercitiu trebuie sa fac si la ce sa ma astept?
Salut, am 2 intrebari legata de fizica: 1). Cum se ridica un spectru optic in spectroscopia UV-VIS (raze UltraViolet-Visible) 2). Cum se ridica un spectru optic spectroscopia IR (raze Infra-Rosu)?
De ce totul are nevoie de o energie? Nu exista energie in fiecare atom? Sau, cum apare energia? Adica energia trebuie sa fie facuta tot dintr-o energie care la randul ei e facuta iarasi in energie.
Apa este un acid? :|
Exista furculita ce seamana cu o lingura? Dar lingura care nu seamana cu o lingura?
În ce stare de agregare sunt norii? Va rog rapiddd
În trecut, oamenii erau supuşi la o muncă epuizabilă. Medicina nu era la fel de dezvoltată ca în prezent. În ciuda acestor lucruri si a multor altele, multi oameni trăiau o viaţă destul de ...? (mai mult)
Ma imitat tatal meu si de atunci nu mai pot sa vad cum vedeam inainte ce este de facut
Scrie in Biblie undeva: "crede si nu cerceta?" De unde vine aceasta exprimare? Dumnezeu vrea ca omul doar sa creada fara sa acumuleze cunostinte despre creatia Lui? Vrea Dumnezeu ca omul sa fie ca un animal...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!