Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva daca urmează să intrăm în era Vărsătorului sau suntem deja în ea?
Omul poate diviza sau dematerializa particulele elementare in acceleratoarele de particule?
Constanta Plank reprezinta o caracteristica intrinseca fotonului sau extrinseca fotonului? tinand cont ca, campurile electric si magnetic din jurul fotonului care sunt extrinseci fotonului nu au in sine...? (mai mult)
Campul magnetic sau electric sau forta nucleara tare sau slaba in sine sau forta gravitationala in sine au masa? si in conditiile in care particula ipotetica gravitonul nu are masa.
Ce parere aveti despre alimentele care contin OMG?
sunt in clasa a 6-a si m.am apucat sa invat in particular chimie...am cateva nedumeriri...cine ma poate ajuta? Va rog urgent!
Bună. Mă simt foarte Ciudat. Fiindcă am greşit de multe ori față de o persoană, Adresându- i cuvinte "Urâte". De fiecare dată când mă enervam. Îi spuneam acele cuvinte, Iar apoi...? (mai mult)
Informatia inteligenta are masa?
voiam sa va intreb ceva... Deci. parerea mea ca dupa ce murim, noi vom renaste ca alta persoana, fara amintiri. voi ce credeti?
Cum pun naftalina la insectar?
Energia este o caracteristica a materiei?
Cand a fost descoperut focul? Cum a schimbat viat aoamenilor focul?
Buna, TPU Acum doua saptamani, am fost in vizita la matusa mea.Aceasta, stiind ca- mi plac bijuteriile vechi, mai ales cele din argint, mi- a facut cadou un inel vechi, superb, care a apartinut...? (mai mult)
Actualizată de sodiu este echivalentă sau ionica?
Cum se face ca materia nu a ajuns sa contina atomi din ce in ce mai grei? Din fizica stim ca: "Fisiunea spontană și dezintegrarea a sunt procese nucleare prin care nucleele grele se sparg în nuclee...? (mai mult)
Din fizica stim ca un sistem izolat pana la nivel de nucleu atomic tinde spre o stare de stabilitate energetica. Hazardul este compatibil cu tendinta de stabilitate in univers sau in spatiul virtual?
Din fizica stim ca cu cat un atom are masa mai mare cu atat volumul "virtual" este mai mare? Stiind ca masa este materializarea energiei conform formulei m = E/c2, se poate deduce ca volumul "virtual"...? (mai mult)
Stim din fizica faptul ca atomul are sarcina electrica totala neutra adica 0 Coulombi. Asta inseamna ca el contine energie inmagazinata totala egala cu zero Joules?
Cum se face ca binele invinge raul? Are teoria evolutionista un raspuns la aceasta intrebare?
La cate grade aburii unui nor se transforma in picaturi de apa? Cine stie sa imi spuna
La cate grade aburii unui nor se transforma in picaturi de apa?
Avand in vedere dupa ce a zis Einstein : Daca sunt 2 frati unu pe pamant si unu care se urca intr- un avion si face inconjurul pamantului cu viteza luminii adica 299.792 m/s, teoretic, cel care este ...? (mai mult)
De ce iarna, ziua e mai scurta decat vara? De ce vara la 8-9 dimineata, soarele bate in geam de nu pot sa dorm, iar iarna nu. De ce? Care e explicatia? Cum e pamantul fata de soare, vara si iarna?
Stie cineva un exemplu verificat prin care energia a fost anihilata?
Am avea o sansa impotriva extraterestriilor? Am aflat ca exista,exista! M-am convis,si nu par pasnici deloc! Mai ales dupa ce le-am facut noi, oameni...
Ouija este tabla demonilor sau a spiritelor? daca am spus la revedere, a plecat? FUNDAAAA
Formula florala la floarea de salcam?
Cum e treaba cu donatul de organe, adica ADN-ul donatorului in corpul celui care primeste?
Daca nu exista viata dupa moarte sau o continuare a existentei dupa moarte cum va explicati ca unii oameni aflati in experiente NDE isi vad toata viata lor intr- un minut, adica vad tot ce au trait in...? (mai mult)
Ce este acest "Pi"? :)
Probabil ati aflat de la stiri sau de pe net despre o "bubuitura" care s- a resimtint pe o raza mai multi kilometri in zona Galati- Braila si care a avut loc marti. Ce anume credeti ca a provocat- o? ...? (mai mult)
Vorbeşte maestrul spiritual Osho în careva dintre cărţile sale despre oamenii bolnavi din naştere? dacă da, vâ rog să extrageţi un fragment de al lui pe acest subiect Multumesc frumos :)
Mereu mi- am pus intrebarea asta cum se numeste femela de hipopotam daca masculul se numeste hipopotam femela cum se numeste adica fiecare animal are si nume la masculin dar si la feminin de exemplu ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare cum arunci 1 ou crud in asa fel can cade jos sa nu se sparga.
Ce cauzeaza cele patru forte fundamentale? Teoria unificatoare pentru cele patru forte fundamentale este ca toate cele patru forte sunt cauzate de un singur lucru: energia sau forta sau puterea infinita...? (mai mult)
Ce inseamna suferinta pentru dvs?
Inainte de "Big Bang" spatiul exista? tinand cont ca universul material nu s-ar putea extinde daca nu ar exista spatiu extern universului material.
Nu-i asa ca materia e mult mai multa decat antimateria? Antimateria are viata scurta.
Nu-i asa ca fotonul in miscare transporta energie precum un "vagon" care transporta energie pozitiva exprimata in Jouli?
Are sens sa vorbim de masa de repaus a fotonului? in conditiile in care masa fotonului este mai mica de 1.783 * 10^- 54 Kg mult mai mica decat masa electronului? Nu- i asa ca fotonul are totusi masa dar...? (mai mult)
Energia are masa?
Exista "particule" imateriale? adica fara masa? sau inexistente? fotonul gluonul nu au masa. Tot ce nu are masa sau e imaterial inseamna ca nu exista? Energia sau materia neagra nu poate fi detectata. ...? (mai mult)
S-a vazut capatul universului material adica marind zoomul telescopului sa nu se mai vada nimic nici in stanga nici in dreapta sus sau jos?
Spatiul inainte de "Big bang" exista? tinand cont ca daca nu ar fi infinit si nu ar fi existat universul material nu ar avea unde se extinde.
De când am devenit mai conştientă cu privire la importanţa melatoninei şi condiţiile producerii acesteia, am început să mă culc mai devreme, chiar dacă nu mi- e somn. Voiam, însă, să aflu...? (mai mult)
Trebuie sa fac la fizica un experiment despre electricitate. Si nu am nici o idee ce as putea sa fac. Ceva cu bec...baterie si întrerupător sau nu stiu. Aveți vreo idee sau tutoriale pe...? (mai mult)
Cum va explicati experientele uimitoare si fascinante ale oamenilor aflati in moarte clinica care au revenit la viata, ulterior? Sunt si multi atei care au avut experiente religioase, cu Iisus, Dumnezeu...? (mai mult)
Energia pura imateriala a avut sau are inceput? Conform E=m*c*c din energie rezulta masa sau materia.
E rational sa credem ca materia a aparut din nimic sau ca e nimic?
Ar fi putut apare materia sau singularitatea "Big Bang" din nimic? stiind ca ea avea totusi o energie "infinita" concentrata intr- o sfera subatomica. Putea apare acea energie "infinita" sa apara din nimic?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!