Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Oamenii se schimbă? Dr. House zicea că nu. :) Dar depinde la ce ne raportăm? Faptul că evoluăm, devenim mai deștepți/înțelepți cu înaintarea în vârstă nu înseamnă neapărat că ne- ...? (mai mult)
Ochii negrii dau pielii si parului un aspect mai negricios(ca oamenii sa nu se arda la soare)? Ochii caprui dau pielii si parlui un aspect mai maroniu(ca oamenii sa fie putin rezistenti atat la soare ...? (mai mult)
Poate fi prezis un cutremur cu aparatura actuala inainte cu mai mult timp?(cateva ore inainte, o zi) Unii p e internet/Facebook sustin ca da si au si aparate in acest sens si sustin ca totul e stiintific(ex:seismic...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu filme interesante despre curentul electric?
Bebelușii la naștere pot dobândii infatisarea unui stramos foarte îndepărtat, de exemplu cu 10 generații sau mai multe în urma? Mama și tatal sa fie șateni, la fel și bunicii și...? (mai mult)
Nu-i asa ca teoria evolutionista e o eroare?
Sa imi raspunda cineva doar cineva care stie bine metabolismul uman sau matematica poate gresesc eu calculul nu inteleg ceva daca 100 de grame de carbo / proteine au 4 calori per gram, de ce ...? (mai mult)
Daca ma duc cateodata prin club are cum sa ma afecteze? In sensul ca nu fumez, si beau putin iar in general dorm noaptea.
Tind oamenii cu un IQ ridicat sa devina depresivi?
Ce stiti despre creierul Boltzmann, the Boltzmann brain, in afara de wiki?
Cum poti sa ai capacitati paranormale, de clarviziune sau de parapsihologie?
Ce ati face daca donald trump, theresa may, noul camcelar al germaniei, putin, Iohanis si acel presedinte noul al frantei ar crea un super regim si acest regim s- ar intinde pe tot globul? In acest...? (mai mult)
TPU. Azi am visat- o pe sora mea * care a murit in februarie, tanara* intr- o casa in flacari. Casa imi parea cunoscuta. Sora mea se afla in casa aceea si flacarile nu ii faceau nimic. Imi...? (mai mult)
Exista paranormal? Eu zic ca da. Voi?
Va e frica de marele cutremur iminent ce se va produce in Romania(pentru ca e prea multa energie sub pamant si nu a mai fost unul mare de mult timp)? Cum va protejati si unde cand are loc un cutremur?
Cum pot deveni nepasator?
Buna ziua! Am realizat un experiment la fizica de la capitolul optica ce consta in urmatoarele: Umplem un bidon cu apa si ii facem o gaura. Prin gaura respectiva trecem raza unui laser verde. In momentul...? (mai mult)
In autocad 2016 cum scalez un desen la scara 1:1 dupa ce l-am marit si micsorat de cateva ori sau cum aflu scara unui desen, am facut cateva desene si am uitat sa raman la scara 1:1.
In afara de faptul ca arata groaznic pe fata, cosurile mai fac si altceva rau? Au vreun beneficiu? Se poate spune (conform teoriei excentricului Gigeleascu- care nu se poate gasi pe internet) ca cosatii...? (mai mult)
Voi purtati orgoni? Credeti in puterea lor?
Chiar exista planeta Nibiru( adica planeta x sau hercolubus)?
Crezi in profetii/previziuni? De ex. cele ale lui Nostradamus?
Buna TPU vreau si eu teorema fundamentala a asemanari clasa 7 geometrie ajutor! Scuze pentru categorie
Ce fel de discurs este "If-by-whiskey"? In afara de wiki daca stiti.
am de facut un insectar pana in iunie A- si avea intrebari despre prinderea insectelor, si despre capcane, mai ales ca acum este timp destul de urat ploua cam tot timpul. CE capcane recomandati? ...? (mai mult)
Cum se fac cristale din tinctura de iod?
Vad in ultimu timp agitatie cu razboaiele si nu mai pricep nimic. Imi spuneti va rog care sunt cauzele conflictelor din ultimu timp? Macar sa stiu si eu esentialu...cine vrea razboi, etc.
Ce este Big Bang? Am ausit ca a fost in spatiu si a axplodat!
Oare exista regenerare? A incercat cineva ca in loc sa tipe si sa zica "AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" sa incerce sa se concentreze? Poate mareste procesul de regenarare in locatia tinta, cine...? (mai mult)
Ce proiect as putea face la fizica, clasa a 8-a? Dar sa fie usor, si trebuie sa fie detaliat experimentul.
Cum se numeste domeniul n care esti pasionat de subiecte cu extraterestri, teorii cu sfarsitul lumii, atlantida, previziuni, profetii, aflarea viitorului, mistere, subiecte gen viata dupa moarte, viata...? (mai mult)
Cum se numeste fenomenul in care animalele maritime in timp ce se deplaseaza arunca din apa un deget de apa? Multumesc de atentie, intrebarea este la fizica
cine imi da si mie niste substante care combinate sa dea reactii chimice grozave? DAU FUNDITA!(P.S. : fara bicarbonat de sodiu si otet)
Ce argumente(bazate pe dovezi științifice) există în favoarea evoluționismului? (am început să am o dorință de a cunoaște această teorie), ce cred evoluționiștii? La ce întrebări oferă...? (mai mult)
Ce a spus Charles Darwin?,, omul a evoluat din maimuță " sau,, omul și maimuța au un strămoș comun"(am auzit ambele variante de mai multe ori de la diferite persoane și sunt confuz).
Ce inseamna cand visezi un caine negru si fioros care alearga prin fata ta intr-o bezna totala?
Salut, sunt elev in clasa a 12- a profil real si dau bacul anul asta si sunt putin ingrijorat in legatura cu biologia. La romana ma descurc de un 6, la mate stiu destul de bine, dar la biologia nu...? (mai mult)
Science fiction sau fantasy, ce gen alegeti si de ce?
Azi de dimineata am vazut o stire la Romania TV cum ca in loc. Izvoare din Neamt au fost gasite foarte multe animale moarte... lasate practic intregi omorate de un animal necunoscut Ce sanse credeti...? (mai mult)
Cum pot sa imi creez un blog gratuit in care pot sa adaug pe langa articole si prigramare HTML pentru a adauga diferite widget-uri? Ca de exemplu: div>Raspandirea populatiei
Ce se afla int-o mare/intr-un ocean? Vreau sa stiu tot ce se poate gasi: pesti, pietre, scoici etc. Dau funda:*
Intr- o duminica dimineata jucam tenis de masa la vila unui prieten. O vila frumoasa, nu chiar comparabila cu palatul lui Becali, dar oricum. Salonul in care era amplasata masa era lung de 10 m si lat...? (mai mult)
Unde gasesc si eu cartea Originea Speciilor de Charles Darwin? Sau o are cineva in format pdf?
Am o mica nelamurire. Ma puteti ajuta va rog cu un exemple de parafraza? Stiu in mare ce inseamna dar nu stiu sa pun in aplicare, ma puteti ajuta cu cateva exemple? Va multumesc!
Ce inseamna grade in geometrie? cat este un grad? cum aflu? cum aflu cate grade are o forma geometrica? nu raspundeti aiurea, deci tocmai am aflat cum Eratostene a calculat circumferinta Pamantului...? (mai mult)
.cum este la stiinte sociale? Se invata intens istoria si logica? Nu prea imi place istoria dar nu am de ales deoarece sunt slabuta la mate si din cate stiu eu nu se da bac- ul la mate. ...? (mai mult)
Atentie! Daca intrati aici nu raspundeti decat cu " da " sau " nu ". Acestea sunt raspunsurile stricte acceptate. Eh, drept e ca ulterior s- a razgandit - Accepta si alte raspunsuri numai daca raspunzi...? (mai mult)
Cati km sunt de la tokyo la humbai
Un sfat vreau si eu va rog. Cum ar trebui mai exact sa invat raurile Romaniei? Si daca puteti trimiteti un link cu o harta ok, de unde sa invat. Multumesc mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!