Salut,TPU.In sistemul nostru solar exista o planeta din diamant.As vrea să știu cât costă.
La liceu, nu- mi placea istoria. Mi se parea plictisitoare si fara rost. Ce- mi trebuia mie sa stiu despre ispravile lui Ceausescu, sau ale lui Carol I, sau ale lui Vlad Tepes, sau ale lui Burebista?...? (mai mult)
Cunoaste cineva de aici teoria evolutiei foarte bine? nu raspundeti aiurea
Liliacul este un animal folositor? Adevarat sau fals. Si de ce?
Indiferent cum ar fi aparut virusii sau bacteriile, de ce nu ne scapa d- zeu de bolile pe care le cauzeaza?" De ce nu funtioneaza rugaciunile impotriva lor? De ce avem nevoie de medicina si de stiinta...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Nostradamus si profetiile lui?
Exista viata si pe alte planete? Ni se ascunde ceva? De ce nu se discuta si despre asta? (Se discuta dar foarte rar...) (Nu cred ca e categoria buna xD)
Totul e in ceata...nu vad nimic logic... ceea ce numim logica e ceea ce vedem zilnic pe Pamant..totusi logica putem spune ca este egala cu logica spatiului, a altor planete, practic logica fiind in acelasi...? (mai mult)
Ce legatura/i avea Lucian Blaga cu Chimia?
Raman inca in sfera biologiei, ca mai am niste intrebari. In cartea "The selfish gene" se spune ca genele "created us; body and mind". Nu pun la indoiala afirmatia; nu mi- as permite, avand in vedere...? (mai mult)
De ce credeți ca Einstein, intr-un final a atestat ca ar exista "cineva suprem"?
Intr-o lume a ipocriziei, minciuni, falscitati cum putem afla adevarul? cum stim ce e adevarat si ce e minciuna? este stiinta drumul spre adevar?
Cum poate fi numit o persoana care nu crede in absolut nimic?
Salut,TPU,aș vrea să știu care este cel mai mare lucru din univers?
Manilor am visat ceva foarte ciudat. Daca stie cineva ce poate sa insemne, ziceti plz, dau o funda mare. Asa, mai intai eram intr- o casa mare intunecata, mergeam singur si nu se vedea nimic, peste...? (mai mult)
Ce înseamna cand 2 persoane de sex opus se viseaza in ipostaze de moarte si tradare?
Am mai intrebat asta dar mai intreb o data. Ce a existat inainte de univers? Ce a existat inainte de ce a existat inaintea universului? Ce a existat inaintea a ce exista inaintea a ceea ce era inainte...? (mai mult)
Eu chiar traiesc? Voi chiar traiti? Eu sunt voi, sau voi sunteti eu? Suntem entitati diferite sau aceeasi energie ce se auto- exemplifica in diferite variatii ale primitivei specii numita "om"? Exista ...? (mai mult)
Ce naiba stim de fapt noi oamenii cu certitudine 100%? vorbesc de stiinta desigur
Imaginile din documentare despre univers sunt reale? adica imagini cu gauri negre? nori de hidrogen? acele stele si planete aflate la anii lumina de noi? sunt curios cum sa filmat o gaura neagra sau...? (mai mult)
A pasit sau nu omul pe luna? am vazut ambele argumente pro si contra nu stiu ce sa cred, pe o parte as crede ca da din moment ce rusia nu a negat si cum se face nimeni din cei implicati nu au negat vreodata,...? (mai mult)
Ce credeti, exista fantome?
Salut, TPU, aș vrea să știu de oprirea timpului.am auzit pe yt că universul nostru peste vreo...4 miliarde de ani, universul nostru va îngheța(de va opri timpul din el sa spun așa). este adevarat...? (mai mult)
Aveam niste cizme din zmeu stie ce materiale si ma curenta orice chestie conectata la o priza, de apoi ma curenta orice metal, cu papuci din piele naturala si talpa din cauciuc nu am probleme. De ce?...? (mai mult)
Salut,TPU,am auzit pe Google pe un site, că cerul este infinit. oare este adevarat? Mulțumesc!
Heii! Spuneți-mi ceva despre fenomenele paranormale va rog!
Salut,TPU, aș vrea să știu originea piramidelor.cine le-a construit?
Se poate sti inainte cu mai mult timp data, ora, magnitudinea la care va avea loc un cutremur d.p.d.v stiintific? Pentru ca o pagina pe Facebook(Seismic Center, predictie si alerta cutremur) spune ca ...? (mai mult)
Credeti in profetii/preziceri/previziuni? Daca nu credeti, si sunteti sceptici cum va explicati ca profetiile lui Nostradamus s- au implinit in proportie de 60- 70% de- a lungul vremii iar profetiile...? (mai mult)
Ce s ar intampla daca un asteroid de 2 km ar lovi planeta?
Saptamana trecuta colegii de servici au organizat o serata. De obicei particip si eu, dar atunci n- am putut sa ma duc. Mi s- a spus ca a fost frumos si ca au participat 20 de persoane. Unul dintre colegi...? (mai mult)
Ce credeti ca se-ntampla cu sufletul unui om, dupa ce acesta se sinucide? Voi credeti in chestia aia - Rai şi iad?
De ce sanatatea, medicamentele si tratamentele costa? Parca sanatatea nu are pret, asa ar trebui sa fie, nu credeti? Ar trebui sa fie gratis dreptul la viata si universal dar in zilele noastre costa ...? (mai mult)
De ce omul de-a lungul timpului/istoriei a preferat razboiul si lupta, violenta in detrimentul pacii,linistii, armoniei? E rasa umana atat de josnica si decazuta?
Ce parere aveti despre Nostradamus? Dar Baba Vanga sau Edgar Cayce si alti vizionari/clarvazatori?
Ce parere aveti despre Nostradamus si profetiile lui? Credeti in asa ceva?
Ce s- ar intampla daca oamenii ar deveni constienti de puterea lor imensa personala, nu ar mai ceda- o guvernelor si altor autoritati ilegitime spiritual, natural si moral si ar folosi- o pentru a crea...? (mai mult)
Sa zicem ca ar fi posibila calatoria in timp, daca te-ai duce in trecut si te-ai omori pe tine insuti ce s-ar intampla?(e mindfuck grav pentru mine)
Care este scopul vietii? Argumentati.
Credeti ca ar fi posibil asa ceva, despre cronologie alternativa? 100% nu, dar o parte? https://pics.onsizzle.com/earth- 2015- alternate- timeline- the- rothschilds- bloodline- was- replaced- with-...? (mai mult)
Salut, credeti ca exista liber arbitru?
aș vrea să știu ce urmează după multivers.
Ce urmează după multivers?
De cateva zile in coace sunt tot mai interesata de magie, vrajitorie, vicca..stiti chestiile alea. Si caut pe net, unii cred ca exista alti nu. Am vazut altii ca zic ca practica magie si alte...? (mai mult)
Stie cineva un canal de Youtube sau orice altceva asemanator care face documentare legate de univers, fizica, chimie, lucrurile din viata de zi cu zi sau alte chestii interesante? Nu top- uri sau mai...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa stiu de unde pot cumpara o bagheta de silicon. Si, 2 fire se pot cositorii prin silicon? Adica cu pistol de lipit pe baza de silicon? sau se poate cositorii doar cu silicon incins?...? (mai mult)
Ce stiti despre trecerea in cea de-a cincea dimensiune?
Dupa parerea voastra cu ce se aseamana universul?
Daca omul stie semnificatia nimicului. de ce nu si- l poate imagina? Iar atunci cand inexistenta apare in absenta existentei, ramanand doar nimic, aceasta inexistenta, ce mai poate fi, din punct...? (mai mult)
Puteti, va rog sa-mi dati niste exercitii cu paranteze patrate? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!