Poate viitorul fi prezis? Putem afla ce se va intampla in viitor, intr-o oarecare masura?
Este posibil ca asa- zisa Planeta 9 sa existe? Daca da, atunci ce ne opreste sa o descoperim? (Avem telescoape puternice care au reusit sa surprinda imagini de la milioane de ani- lumina de Terra, ...? (mai mult)
Să râzi mult şi des; să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să obţii aprecierea criticilor corecţi şi să înduri trădarea prietenilor ipocriţi; să apreciezi...? (mai mult)
Cand o echipa sportiva (de fotbal) este pe teren, intr- un meci oficial, intre jucatori se stabileste o reletie cu totul speciala. Animozitatile sau ranchiunurile, daca au fost, au disparut. Ei sunt...? (mai mult)
De ce atunci cand oamenii sunt executati nu au voie sa stie persoana care îi ucide.Am vazut foarte multe cazuri in care se pune masca sau unele arme nu au gloante reale pentru a nu se sti cine este ucigasul.Adica...? (mai mult)
Pana la urma, care e scopul pshihologiei si al filosofiei?
Sunt doua usi complet identice una langa alta. Una duce in Rai, iar una in Iad, insa nu se stie care care- i. La ambele usi sta cate un om. Unul dintre ei spune mereu adevarul, iar celalalt mereu minte....? (mai mult)
Lamuritima si pe mine,de ce salariu este mic in cafenele/restaurante? Daca se da bacsis, face diferenta?
Ce inseamna singuratatea pentru voi?
De ce avem lupta in suflet? De ce nu gasim scopul? De ce avem intrebari fara raspuns? De sunt pe un site de genu pentru o intrebare asa mare? De ce nu putem fi simpli unii dintre noi? De ce nu stiu ce ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre carismă şi prestigiu?
Voi credeţi in extraterestri?
Voi ce parere aveţi ce viaţă există după moarte? Dar nu ma luaţi va rog cu raiul cu ingerasi sau iadul cu foc si pucioasa sunt sigur ca trebuie sa existe o explicaţie logică :)
De ce multe filozofi, religii ce concentreaza mai mult pe scopul vieti de apoi? crestinismul se concentreaza pe viata de apoi fara vreun scop in viata asta Priviţi la păsările cerului, că nu seamănă,...? (mai mult)
Miine am pretestare la istorie(Moldova). Spuneti-mi va rog subiectele principale care trebuie sa le cunosc. VA ROG! E URGENT!
Universul e finit sau infinit?
V-ați gândit ca poate noi suntem de fapt făcuți sa visam, cu momente în care suntem conștienți și nu invers?
Cele mai grele intrebari incep cu "de ce", sunteti de acord? Cum ati raspunde, de exemplu, la: 1. De ce obiectele materiale se atrag unele pe altele peste tot in univers? (bineinteles, un raspuns ...? (mai mult)
Voi nu credeti in fantome de frica ca va bantuie fantomele in vise a? credeti ca le pacaliti in acest mod? azi am aflat ca imi este frica de toate chestile in care nu cred fantome, spiridusi, mos...? (mai mult)
Dacă un om a murit și un doctor il duce la spital că sa i facă operatie să învie la viață( sa umble prin organe că să poată să pulseze din nou) acesta invie?
O problema putin mai neobisnuita. E tot de logica, dar de alt gen. Sunt sigur ca pe asta nimeni nu o mai poate confunda cu tema. Sau, mai poti sa stii? Orice e posibil in ziua de azi :) Deci, pe o tabla...? (mai mult)
Cum vedeti voi viitorul societatii din ziua de azi? Lumea se schimba pe zi ce trece si devine tot mai acaparata de tehnologie.In mijloacele de transport in comun majoritatea sunt cu ochii in telefoanele...? (mai mult)
De ce tatal meu pana la varsta de 5 ani avea parul blond si pielea deschisa la culoare, iar acum are pielea maslinie si parul negru? Este cumva un factor genetic ce i- a influentat aceasta transformare?...? (mai mult)
Am cateva intrebari pentru voi: 1. Ce parere aveti despre criogenizare? 2. Credeti ca intr- adevar va exista sansa ca prin criogenizare la un moment dat, cand stiinta va avansa incat sa ni ...? (mai mult)
urgent va rog sa ma ajutati, dau funda fara discutii! Am nevoie de cateva filmulete pentru scoala, fac un proiect si trebuie sa am si filmulete. Ideea e ca o sa am si poze, poze evident ca...? (mai mult)
Exista paianjenul care l-a muscat pe Peter Parker in filmul Spiderman (2002)? Daca da cum se cheama?
voi credeti in extrateresti, dau FUNDA celei mai complexe pareri.
Va fi posibila vreodata teleportarea sau intoarcerea in timp?
Salut TPU,este cineva care a citit si terminat cartea:Mthos, Morsephrame The Handbook Of Shadows By William Wraithe,, am nevoie de ajutor, Facebook meu este Tudor Addii
Vi s-a intamplat vreodata sa experimentati efectul Mandela?
Daca am media 5 pe primul semestru si 4 pe al doilea, vine 4.5 pe tot anul. Il trec sau raman corigent?
Bigfoot, Yeti, sirene. Ce parere aveti? Sunt toate acestea reale?
Cine sunt filosofii vostri preferati? Ce citate legate de filosofie cunoasteti?
Ce aplicatii practice ale efectului magnetic al curentului electric stiti (pe langa motor electric si sonerie)?
Stiti o companie de desene animate care accepta scenarii si surse gratuit? Doar imi doresc si eu sa le trimit asta.
La începutul Primului Război Mondial în uniforma militară a Marii Britanii era pălăria din materie de culoare cafenie.Casca de protecție din metal încă nu era introdusă. Peste câteva lupte ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre teoria multiversului si posibilitatea existentei lui? Credeti ca ar fi posibil?
De ce nimeni nu promoveaza ideea ca copii sa cerceteze ceea ce invata la scoala daca chiar e adevarat? se invata stiinta de parca e dogmatica, nici macar dovezii nu se prezinta in manuale
Prin anii '20 (sec. trecut), Max Born a prezentat o schema standard prin care sa poata fi intelese ecuatiile mecanicii cuantice. Detaliile sunt complexe, dar in esenta el sugeraeaza ca undele cuantice,...? (mai mult)
De ce toate teoriile de potentiale sfarsituri ale lumii esueaza lamentabil intotdeauna?
Credeti ca exista viata inteligenta in afara Terrei? Se vor descoperi planete locuibile? Ce ziceti?
Daca zic ca "ai sa faci cancer" se manifesta?
Are rost sa schimbam trecutul? Eu zic că nu. Degeaba mă duc să îl salvează pe Franz Joseph de la moarte, că tot de găsea un motiv de incepere a primului război mondial. Sau degeaba mă duc să...? (mai mult)
Cine sunt eu? Cine eşti tu? Am visat foarte realist că sunt ceva ce nu sunt şi am realizat că în diferite circumstanţe puteam să fiu şi o prostituată, şi o drogată, şi o violonistă, şi...? (mai mult)
TPU. Care este diferenta intre Esential. de la clubul matematicienilor si culegerea propriu- zisa? Nu conteaza clasa, as dori in plus, daca se poate, cateva poze cu continutul culegerii ...? (mai mult)
Cum ati rezolva asta: "Un cioban nu are 100 de oi, dar ii lipsesc anume atatea cate ar avea peste 100, daca ar avea de 9 ori cat are acum. Cate oi are acel cioban?" Ca sa nu fie vreo suspiciune de...? (mai mult)
Azi, o femeie a spus ca a visat un om mort care ii cerea de mancare (probabil pomana sau chestii din astea). Ok, eu nu sunt genul care sa creada lucruri din astea atat de usor, dar faza e ca si mama...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca Pamantul ar fi in cadere prin Univers?
Mi-ar placea mult sa lucrez intr-un bar/cafenea ca barman sau altceva insa nu am curaj :( Va rog motivatima si pe mine nu am curaj pur si simplu sa ma duc la interviu si intr-un loc nou.
imi poate cineva explica formula binomului lui Newton? Nu inteleg nimic de la ora de mate is asa complicate numerele alea.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!