Noi,oamenii suntem facuti din atomi.Iar atomii sunt facuti 99% din nimic. Daca suntem 99% facuti din nimic cum de nu trecem prin pereti?
Am vazut intr- un documentar ca lumea tridimensionala e doar un tip de iluzie.Ca ceea ce se afla in interiorul universului e o proiectie de informatii... Daca de adevarat, noi ce suntem? Cum ...? (mai mult)
Ce anume determina vocea aia din cap care isi spune sa nu faci acel lucru? si oare e bine sa o ascultam mereu? e oare frica sau ratiunea? eu unu regret ca nu am ascultat de vocea aia ba chiar mia...? (mai mult)
Am varsta de 11 ani ( aproape 12 ), daca la test am obtinut IQ-ul 125 este unul bun pentru aceasta varsta?
Ce vise aveți acolo in adâncul sufletului Ați avut vreodata sentimentul de regret că nu puteți sa le atingeți chiar acum, în acest moment
Ati ranit vreodata atat de tare pe cineva incat sa ii lasati o cicatrice pe suflet toata viata?
Va stresati des? Care sunt acele ganduri care nu va dau pace?
Eu voi lucra in mall la o cafenea. Va rog dati-mi niste sfaturi, e greu sa faci cafea? eu n-am mai lucrat niciodata ca barman.
Credeti ca cine jigneste un OM de fapt se caracterizeaza pe el? Adică un om dechis la minte, un om care are o gandire bună. pozitivă, perspec diferita... Nu ar ajuta acea persoana decat sa o critice?...? (mai mult)
Am o mica intrebare, ce este mai rar dintre aur si argint? Sunt doar curios...
Voi credeti în Onestitate?
Ce parere aveti de Butterfly Effect, sau Efectul Fluturelui? Consider ca e 100% adevarat. https://www.youtube.com/watch?v=che5oxCqS9o
Ce dovada ofera Fizica ca ora care a trcut pe ceas este egala cu cea care tocmai a inceput? Intervalele de timp nu pot fi suprapuse in asa fel incat sa aflam direct daca sunt egale.
Cum se spune printr-n cuvant la toata zona aia in care se afla Turcia si iranul?
Buna TPU vreau sa imi cumpar un bmx am gasit acest bmx e bun pentru scheme ce ziceti? https://www.olx.ro/oferta/vand-bicicleta-bmx-gt-ID7VKet.html
Ce este adevarul? ce lucru determina daca o afirmatie este adevarata sau mincinoasa?
Ar putea sa existe alte elemente chimice de-a lungul Universului/pe alte planete?
Ce este somnambulismul si cum se manifesta el?
A avut cineva paralizie in somn? Daca da cum vi s-a manifestat adica ce ati vazut sau simtit.
Buna O intrebare legata de fizica cuantica. Sunt la inceput am vazut un documentar pe Youtube, am citit ceva articole si sunt fascinat. Ce carti sa citesc pentru inceput? Cineva care a trecut inainte ...? (mai mult)
Credeti ca unele specii extraterestre ar putea avea mai mult de doua genuri (masculin si feminin)?
Pe baza legilor fizicii se pot face previziuni in timp; prevestirea eclipselor fiind numai un exemplu. Mai exista vreo stiinta in afara de fizica cu capacitatea de a prevedea evenimente viitoare?
Cum se reface sistemul excretor după ce mănânci un pepene mare? Dau funda
Imi puteti spune cateva trucuri psihologice, prin care pot sa-mi dau seama la ce se gandeste cineva, sau daca minte sau nu?
Să se scrie subprograme pentru: 1)Citirea unui număr complex de la tastatură 2)Afișarea pe monitor a unui număr complex 3)Calcularea modulului 4)Adunarea a 2 numere complexe 5)Scăderea a 2 numere...? (mai mult)
Este adevarat ca la cafenelele din mall-uri nu se mai poate lasa bacsis? Adica s-a ilegalizat?
Salut, am si eu o intrebare: Vreau ca din vara sa ma transfer la alt liceu (sunt cls a 10 a acum), si nu stiu care este ordine procedurilor. Si as mai vrea sa stiu cand trebuie sa incep porcedurea(la...? (mai mult)
De ce exista... totul? Serios acum! De ce exista oameni? De ce respiram? De ce 1+ 1=2? Sunt intrebari imposibil de raspuns, stiu! Dar asta nu ne opreste sa ne dam cu parerea sau sa formam teorii pe ...? (mai mult)
Cele mai groaznice lucruri create de om? Eu ma gandesc ca sunt religia si politica. Voi?
Are cineva idee daca exista cafenele, baruri in centru care sa fie deschise pana in 11? Eu vreau sa lucrez prin centru dar toate se inchid pe la 2, 3.
Ce parere aveti despre acest paragraf? http://i.cubeupload.com/S4MCXW.jpg
Credeti in autosugestie? Adica sa-ti repeti de mai multe ori o fraza. De ex: Vointa mea este puternica, ceea ce-mi permite sa rezist cu calm acestei situatii neplacute"
Ce vezi pe o foaie alba?
Daca mai exista Pangeea vorbeam mai putine limbi? Eram mai apropiati?
Cum se numește tatuajul lui Skrillex? Stiu ca este un semn, cum se numește? Ce semnifica? Dau funda plsss
Unde dispar noaptea ciorile? că nu le văd nici prin copaci, nici pe acoperișuri, nicăieri.
Dupa parerea voastra, care este importanta practica a reactiei de hidroliza?
"Pentru a intelege omul are nevoie sa umanizeze."
Se lucreaza dimineata in cafenele/baruri? Adica ma intereseaza daca nu doar seara se lucreaza, si pana la ce ora credeti?
Am incercat sa fac ouija board pe foaie..de ce nu a mers? Imi poate zice cineva exact? Dau funditaaa :)))
Care este legatura dintre astronomie si matematica?
Poate fi considerata Biblia propaganda crestina?
A lucrat cineva la Oktoberfest de la Unirii? Vreau sa aflu niste detalii.
Fiindca tot e weekend, sper sa va mai pot amuza cu o problema simpla de logica. Astfel de probleme nu se dau la scoala, deci nu pot fi confundate cu teme. Despre ce e vorba: Patru copii - Mircea, ...? (mai mult)
De ce sunt tinerii din ziua de azi atat de sensibili si deprimati?
Mi s- a intamplat ceva ciudat: Dimineata asta cand m- am trezit inainte sa ma trezesc, am avut impresia ca am cazut de undeva de sus in pat, deci in momentul in care am cazut in pat, patul s- a zgaltait,...? (mai mult)
Ce s-ar intampla cu temperatura aerului dintr-o incapere adiabata daca usa frigiderului din interior (frigiderul fiind in priza) ar ramane deschisa?
Vedeti vreo legatura intre matematica si literatura?
Ce parere aveti despre acest citat: "all you need to be condemned for all eternity is to be born"
Care este Singurul obiect de sine statator din jurul nostru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!