Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Voi ce parere aveti despre stirea aceasta despre NASA care a aparut adineauri: http://www.impartial24.ro/anunt- rasunator- nasa- descoperit- un- nou- sistem- solar- cu- cele- mai- mari- sanse- de- viata-...? (mai mult)
Voi credeti ca omul a fost pe luna?
De ce prizonierii marcau zilele cu 4 verticale urmate de o linie orizontala peste acele verticale?
De ce fierul nu se foloseste un industrievin stare pura?
Salut in zona inghinala acum un an bun am avut o vanatae mica ca o boaba de orez acum sa extins pe picior in jos vreo 3 cm si cand fac pasu ma doare cateodata cand fac efortu sa sar peste ceva. Dar ...? (mai mult)
Ce va deranjeaza cel mai mult la relativismul din lume?
Ce este mai greu dintre o musca si un tantar? (am nevoie urgenta pentru biologie)
Cum se numeste locul in care stau albinele?
Hello, am primit o intrebare la ora de fizica si nu am stiut sa raspund. " Cum ii explic unui nevazator ce culoare are sangele?" din cate am inteles ii legat de caldura si de activitatea fotonilor dar...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau să îmi răspundeți la următoarele întrebări din biologie. I. Spuneți definiția păsărilor. Ziceți un exemplu de pasare(spuneți la porumbel) și explicați ceva de la el. ...? (mai mult)
Ce parere aveti? Eu unul nu pot sa cred cum pot de pot unii sa afirme asemenea aberatii :)) https://m.youtube.com/watch?v=FBbg9GiOu2A
Salut Tpu.Am si eu o intrebare despre superstitii, voi credeti in ele? Parerea mea ar fi ca nu sunt reale si sunt doar niste nascoceli create de oamenii mai putin inteligenti acum cateva sute de ani.Dar...? (mai mult)
Am o mare teama de singuratate am un sentiment sinistru cand ma gandesc la moarte va rog ajutati-ma!
Care-i sensul vietii?
Care ar fi diferența dintre notațiile dx/dt și ∂x/ ∂t și când se folosește una sau cealaltă? Se calculează la fel din câte știu.
Cum ii explic unui orb ce culoare are sangele dpdv fizic?
Ce parere aveti de acest citat: "I think having children is immoral, you condemning someone to death and a lifetime of suffering." Anonymous
Ce se va intampla cu un aparat electric aflat in interiorul unui ecran metalic in timpul unei furtuni cu descarcari electrice?
Fericirea nu a ajuns- o nimeni niciodata. Dar toti au alergat dupa ea. Data fiind experienta aceasta a umanitatii, cum se explica faptul ca notiunea nu a iesit inca din uz? Dimpotriva, o intalnim si ...? (mai mult)
Eseu cu titlul "Disfuncti hipofizare"
Vi s-a intamplat vreodata o intamplare iesita din comun adica paranormala?! P.S daca aveti de gand sa inventati nu stiu ce poveste v-as ruga sa nu comentati!
Http://independent.md/planul-emiratelor-arabe-de-construi-primul-oras-pe-marte/ Primul oras pe Marte va fi construit de cei arabi. Ce spuneti?
De fiecare data cand vad o Fată,cand ma uit la fața ei Si-n ochii ei ma îndragostesc pur si simplu dar in acelasi timp ma intristez, fiindca realizez ca nu va fi a mea. Oare de ce?
Ce parere aveti despre filozofia budista sau Alan Watts?
caut o carte de genu': "The game"- cv axact pe mintea feminina, pick up artist, credinte limitative in abordare, etc(chiar daca e de dezvoltare personala dar sa cuprinda si categoria femei, ...? (mai mult)
Cu ce medie s-a intrat la politehnica Bucuresti in 2016? Ma intereseaza sa stiu de la automatica, inginerie, si tot ce tine de electronica. Ce medie trebuie sa iau in bac ca sa pot da acel examen?
Sufar de paralizie in somn Mi s-a intamplat de doua ori Ar trebui sa merg la doctor? Se poate agrava? Din ce cauza mi se intampla?
Am avut de 2 ori intr-un timp scurt paralizie in somn Imi este foarte frica Daca o sa fac vreun infarct? Dupa ce m-am trezit eram foarte speriata
*Omul este cel mai puternic si mai nociv drog pentru om * Cat de reala este aceasta "remarca" in opinia voastra?
Ce vrea sa insemne asta? "To have faith is to lose your mind and win God" de Søren Kierkegaard
Probabil multi stiu cum se calculeaza dobanzile la banca. Banii proveniti din dobanda se adauga anual la capitalul de baza. Daca dobanda se adauga la capital mai des, acesta creste mai repede, pentru...? (mai mult)
Deci acum cateva seri m- am pus sa dorm, si pe jumatate dormeam si pe jumatate eram treaza cred asta pentru ca aveam ochii inchisi si am simtit un sunet ca de picaturi de ploaie ca si cum afara ploua! ...? (mai mult)
Cum se numeste o persoana incapabila in a empatiza cu oamenii si totusi atat de capabila de manipulare? E o stare cerebrala care se dezvolta sau a fost ceva latent care s- a "trezit" in urma unor anumite...? (mai mult)
Imi puteti spune in ce loc as putea incerca un simulator de nastere?
Religia si filozofia se bat cap in cap?
*Daca as fi ploaia, care leaga cerul de pamant, ce nu se vor unii niciodata, as putea lega 2 suflete ce nu se vor simetriza in veci?* Interpretari va rog :-).
Spuneti-mi si mie trei animale care semana cu dinozauri?
Salutare TPU am nevoie mare de ajutor maine dau test la romana din fraza toate tipurile subiectiva colpletiva atributiva... toate dar nu stiu cum sa fac diferenta intre ele adica cum imi dau seama ce propozitie...? (mai mult)
Am citit ca exista un pod (podul overtoun) de unde s- au aruncat in ultimi 10- 15 ani vreo 20 de caini din exact acelasi loc de pe pod. Si asta se stie sigur pentru ca exista si foarte multe filmari in...? (mai mult)
Am o problema de logica, un bec de 20 w consuma in 2 ani cat consuma un bec de 100 w in 10 ani! Unde este consumul mai mare de energie, si daca propozitia afirmata este corecta!
Mereu m- am intrebat de ce pe timpuri sabiile mai precis iataganele otomanilor erau curbate adica eu ma gandesc ca ar fi un dezavantaj in a folosi o arma care este curbata pe spate chiar sunt curios daca...? (mai mult)
Sa presupunem ca ni s- a spus ca doua evenimente, unul petrecut in Romania si altul in America, au avut loc simultan; deci in acelasi timp. Cum ar trebui sa intelegem asta? Care acelasi timp? Ca acolo...? (mai mult)
De ce mereu cand bag laptopul in priza face flama? sa imi raspunda doar cine stie,am citit ca e vorba de absorbit curentul si e ok,as vrea o explicatie mai stiintifica, repet nu sti nu raspunde
Repede! FUNDA . De ce au fost masacraţi creştinii de către atei în timpul Inchiziţiei, în lagăre de concentrare? Nu stiu răspunsul... m-a intrebat cineva helpppp Nu ma prind...
Care sunt partile componente ale unui analizator? - biologie
Care sunt celulele fotosensibile?
sambata trecuta dupa ce am fost la biserica la baptisti am avut in aceea noapte urmatorul vis: mam visat cu o colega care pastorea o turma de oi, era trista si imi zicea ca o lasat- o barbatu...? (mai mult)
Câinii pot vedea fantomele?
De ce au planetele orbitele eliptice? Mersi! :)
Salutare tuturor. De mai multi ani studiez astrologia, dar citesc cu interes si articole din fizică, cosmologie si altele. La început nu ma deranja ca cele doua domenii se contrazic intre ele, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!