Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Poate sa imi spuna si mie cineva ce metal este acesta? http://imgur.com/a/STv7f
Salut, TPU! Am o intrebare mi- a trecut prin cap ce sar intinpla daca, am construi o cutie din titan si am pune o bomba nucleara in nauntru. Dar cutie sa fie groasa! Unde ar esi suflul puternic, Ar ...? (mai mult)
Daca stra stra bunica mea era de etnie roma, dar doar stra stra bunica mea, inseamna ca sunt rom? Este posibil sa fi ramas gena de rom dupa atatea generatii in familie? Mentionez ca mi- am studiat...? (mai mult)
Cum produce albina mierea?
Culoarea alb reprezintă binele și negrul răul?
Credeti in coincidențe? Se zice ca nu-i nimic întamplător în viața asta.
Saltare TPU! Am citit ca pe vremea lui Ion Antonescu, multi români pur sânge, care aveau tenul închis și măsliniu erau deportați și ei în lagăre de concentrare, considerați tigani, ceea ce ...? (mai mult)
Este vreo facultate sau altceva la universitatea de stat in domeniul alimentatiei publice, anume bazata pe profesia mea de brutar?
FUNDA! Creationism sau Evolutionis? Argumente PRO si CONTRA. ce parere aveti despre crestinsim?... spalare pe creier sau nu? care din cele doua teorii ar fi posibilie? care nu si de ce?... nu voi...? (mai mult)
Cum se numește acea persoana caruia I place sa fie mereu in lumina reflectoarelor, căruia îi place să fie în prim plan sau să iasă în evidență?
Cum relatati voi Prestigiul? Din punctul vostru de vedere!
De unde vin lacrimile? Sau cum se creează ele? Sau din ce se creează Lacrimile?
Stiti daca Sindomul androgenital este acelasi cu cel adrenogenital?
De ce oamenii au o senzatie de neliniste/frica cand vad clowni sau persoane ce poarta pe fata diferite masti (cum sunt cele de gaz)? Cum se face daca un om vede un desen simplistic cu caracteristici umane...? (mai mult)
De cateva zile ma tot intreb de ce intampla in creierul unui barbat castrat? mai simte dorinta de sex? de iubire? nevoia de socializare?
FUNDA! AM CATEVA INTREBARI, DAR RASPUNDETI DOAR CEI CARE AVETI CEVA DE SPUS, SERIOS... 1 Ce este destinul? 2 Când a aparut conceptul de destin si cine l.a creat? 3De unde vine accest concept si cat...? (mai mult)
Am cateva intrebari: Oare extraterestrii fac teste pe noi in schimbul tehnologiei lor? Ne- au implantat cipuri care ne pot ucide cand apasa pe buton? Au fost pana acum oameni in zona 51? S- au mai ...? (mai mult)
Mi- am dat seama de catva timp ca eu inca nu am postat nicio intrebare cu chestii de logica sau/si matematica (numai am raspuns cateodata la ele) si am zis sa o fac azi. E una destul de simpla (intr- ...? (mai mult)
Hei TPU am o problema la fizica nu stau sa o scriu...i- am facut o poza problema e din electricitate puteti sa mi- o dati facandu- i o poza la foaia de pe care ati lucrat https://www.dropbox.com/s/2ttszbbwi6yiiap/IMG-...? (mai mult)
sunt anul 1 la matematica, si.din intamplare nu prea am inteles materia la geometrie, asa ca..imi poate explica si mie "ca la prosti" ce inseamna sau/si ce este acela un spatiu euclidian real,...? (mai mult)
Am incercat sa scriu un C un program prin care sa calculez suma a doua numere alocate dinamic, doar ca la compilare am mai multe erori si nu inteleg ce am gresit.
Americanii imping la 4x4 alea ale lor tremurand in izmene, Europa e asediata de zapezi si geruri, tari unde nu stiu cum arata un calorifer stau si tremura cracanati ca nu au vazut pana acum zapada. ...? (mai mult)
"Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu" "Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte." Cel care a făcut aceste afirmații a considerat că ceilalți sunt...? (mai mult)
Toti stim sa rezolvam ecuatii cu puteri de forma X^3=8 si aproape toti stim sa rezolvam ecuatii exponentiale: 3^x=8. Nimic interesant pana aici. Insa ce spuneti de o ecuatie in care necunoscuta se regaseste...? (mai mult)
Tot intalnesc in definitii la gramatica "determina un/o...". De exempu "Complementul este o parte secundară de propoziție, care determină un verb, un adjectiv, un adverb sau o interjecție...? (mai mult)
Ce se intampla cand esti hipnotizat? Voi ati fost hipnotizati?
Canalul tv, cnn international emite doar din statele unite ale americi sau si din alte parti rusia si alte tari? care este cel mai bun canal tv de stiri din america care sa dea numai stiri din america...? (mai mult)
Un Sărut este cel mai frumos Lucru din Lumea Asta?
Ok, deci mi se intampla foarte des sa am "deja vu"- uri sau chestii de genul asta: imi amintesc ca am mai vazut anumite scene atunci cand le vad, uneori chiar imi amintesc cand le- am vazut. Ce inseamna?...? (mai mult)
Cum vă imaginați voi farmecul vieții? Sau ce-nseamna pentru voi Farmecul Vieții? Argumentați...
De ce suntem mai inteligenti decat animalele?
Exista vreo sansa sa iti gasesti si sa iti invingi cu adevarat cea mai ascunsa frica?
Viata este unul din marile mistere ale universului. Nu are o definitie simpla. Noi putem recunoaste usor cele mai multe lucruri ca fie avand viata, fie ne avand viata. Stim ca un caine este viu si ca ...? (mai mult)
Ce părere aveti despre reîncarnare? Credeți in asa ceva?
Salut, TPU... Am avut doua vise ciudate, si m- am gandit sa le iau in considerare, deoarece trec printr- o perioadă mai delicata. In primul vis, eram undeva sus, mai exact in balcon, si o strigam...? (mai mult)
Am si eu o întrebare, voi ce credeți, sa fi un transsexual e ceva normal? Daca da, de ce. Am văzut pe un forum o discuție pe subiectul acesta, o persoana(care e pro) spunea ca e normal ...? (mai mult)
Este ora 7 dimineața, dormi și deodată auzi soneria de la uşă: sunt părinții tai, care au venit pentru a lua micul dejun împreună. Ai: Paine, Lapte, Miere de albine, Gem și Suc. Ce deschizi...? (mai mult)
Oare personalitatea o mostenim genetic si orice am trai nu se mai poate schimba?
Daca Adam si Eva erau albi, de ce exista asiatici cu ochii oblici si africani negri? Nu mai zic de tigani...
Cand eram copil aveam complexe de inferioritate pentru ca nu ma puteam adapta si eram marginalizat de toate categoriile sociale posibile si astfel intotdeauna ramaneam singur, crescand am incercat sa ...? (mai mult)
De ce aș vrea sa ma duc pe profilul protectia mediului?
Problemele de logica, pe langa faptul ca sunt frumoase si distractive, mai au si avantajul ca nu pot fi confundare cu teme scolare. :) Stim cu totii ca o tabla de sah are 64 de patrate, 8 linii si ...? (mai mult)
Este efectul doppler o consecinta a rezonantei mecanice?
Când înflorește grâul?
La ce temperatura se poate pune turta (serbet) in stupi iarna?
De ce trebuie sa murim? Imi place viata, chiar daca e grea!
Ce parere aveti? https://youtu.be/gZBk_tkAycc?t=21 Extraterestrii arata asa oribil precum sunt prezentati in poze / filme? Cum ati reactiona in locul acestui tip? https://www.youtube.com/watch?v=izq5jW-...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la facultatea de medicina după ce termin liceul sunt abia clasa a8a. Vreau sa devin neurochirug si nu stiu la cati ani voi fi medic neurochirug. Îmi puteti spune cati ani...? (mai mult)
Ați avut vreodata intamplari stranii pe care nu vi le puteti explica?
O intrebare pentru al carei raspuns se cere doar putina logica. Actiunea se petrece pe vremea cand locomotivele de tren erau puse in miscare cu carbuni. Intr- un compartiment de tren erau trei calatori,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)