Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Care este cel mai bun sistem moral?
Ce inseamna dimensiunea temporala a organizarii noastre psihice?
De ce credeti ca sunt asa multe cutremure in ultimul timp? In anii 2005-2012 nu am auzit de vreun cutremur
Ce o sa se intample cu noi daca stratul de ozon se distruge?
Daca sunt un om ce poate calatori in trecut, prezent si viitor unde e timpul meu? in trecut, prezent sau viitor?
Oare anumite genuri de muzica au calitatea de a "dizolva" excesul de informatie, si deci stressul? La care va simtiti mai bine la stress?
Cine știe mai multe despre Insulele Feroe?
In ce sector este Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila?
Ce efecte are cocaina asupra corpului? Si ce simte un drogat cand nu se poate droga?
Imi poate spune si mie cineva cum Petre Tutea era considerat filozof. Adica poti numi filozof un om care declara ca ateii se nasc degeaba, si care ii denigreaza ca fiind cei mai josnici oameni din societate?...? (mai mult)
Deci, am auzit la stiri ca Romania probabil va fi lovita de un cutremur de 6 pe scara Richter.Ce judete va cuprinde, cand va fi? Trebuie sa ma pregatesc cumva?
Cum este sa fii foarte bogat? Daca esti f bogat tot suferi? Existenta asta se defineste prin durere si suferinta? Ar fi mai bine daca n-am exista?
Am si eu o intrebare. de fapt mai multe :)) Mie imi este foarte frica de cutremure. ma speri foarte tare si stiu ca nu e ok. Eu stau intr- un bloc din Berceni, mai precis pe La Metalurgiei....? (mai mult)
În Scandinavia am auzic că ar exista o rasă pură de oameni, e adevărat?
Cum credeți că vor arăta oameni în viitor?
Care este diferenta dintre a fi in viata si a trai cu adevarat?
Cati moli de oxigen inspira in medie zilnic un om? Daca m-am exprimat gresit, sper sa intelegeti la ce ma refer.
Voi cum percepeti trecerea timpului? Greu sau repede?
Credeti in existenta extraterestrilor? Dar in existenta unui creator?
Cat de mult contam? Adica, suntem ca o picatura de apa dintr- un ocean imens. Daca am disparea, nu s- ar sesiza nici o diferenta. In acest univers care se tot mareste, sunt miliarde de galaxii,...? (mai mult)
Dați-mi si mie o replică pentru "Şi ce te lauzi?". FUNDA!
Voi aveti ceva care sa va motiveze sa traiti?
De ceva timp aud niste sunete din podul casei mele. Ele seamana cu niste obiecte aruncate pe jos care produc sunetele. Ce credeti ca este si ce ar trebui sa fac? Trebuie sa mentionez faptul ca nu...? (mai mult)
Viata e o iluzie?
Daca energia nu se poate creea nici distruge coform lui einsten atunci energia cum a aparut?
Voi ati vazut vr-un ozn pana acum?
Hei salut TPU. Vreau sa stiu si eu cum se numeste in filozofie acel raspuns defensiv care intervine intr o conversatie contradictorie. De exemple, X îi spune lui Y cand acesta îl acuza ca nu este cinstit...? (mai mult)
N- am gasit o categorie care sa cuprind tot ca urma sa dezvolt. Asta mi s- a parut cea mai potrivita. Este un subiect la care m- am gandit de cateva ori si pe cat pare de SF ar putea fi realitatea la...? (mai mult)
Doar mie mi se pare ca atunci cand adorm, parca trece o secunda si ma scol dimineata?
Credeti in fantome/spirite? https://www.youtube.com/watch?v=oqu5JsnJ6Bc
Cum naiba exista toate astea? Cum naiba exista tastatura, cum naiba exista TPU, cum naiba exist eu, cum naiba exista pamantul, cum naiba exista universul, cum naiba s- a creat ceea ce a fost inainte de...? (mai mult)
Barbatii innebunesc cand vad o femeie... barabtului ii plac multe lucruri la femei (sani,fund,umeri, corp, conturul) dar femeile ce vad la barbati? :O
Ce legatura are empatia cu selectia naturala? de ce exista empatie daca stramosi nostri luptau fiecare pentru el?
De ce exista femeile si barbatii? Adica de ce nu e un singur sex?
Exista posibilitatea ca un om sa traiasca, fara sa iubeasca toata viata? (Asa cum sunt eu.) În fine, sa fiu mai Rational: În Afara de mine... Mai poate exista cineva care sa traiasca pe aceasta lume,...? (mai mult)
Daca intr-un transformator din 220 in 12 V, intra 12 V nu 220, ce se intampla, aparatul transformatorului va merge?
De ce lui Negru -Vodă i se spunea Negru? Adică de ce i se spune asa?
V- ati imaginat vreodata. cum ar fi daca viata asta era doar un vis urat? Dacă chiar este un vis urat, atunci eu sunt fericit, fiindcă nu- i realitate! Daca e Realitate, atunci mai bine sa mor, ...? (mai mult)
Am o întrebare destul de bună: Ce e cu lumea din ziua de astăzi? Nimeni nu mai simte spiritul Crăciunului, ai mei vroiau sa divorteze cu 3 zile înainte de Crăciun. Ce se întâmplă? ...? (mai mult)
Toti stim cat de imprevizibila este vremea, mai ales valorile temperaturii si ale presiunii. Matematic exista o infinitate de valori pe care temperatura si presiunea le pot lua intr- un singur punct de...? (mai mult)
Pana sa aflem noi ce- i cu extraterestrii, unde sunt, ce fac, unde merg dupa ce mor, putem sa mai rezolvam niste probleme. Sunt si astea importante, nu le putem lasa nerezolvate. :) Problema care ...? (mai mult)
Am doua intrebari in legatura cu Nero Burning Rom 2014: 1. Cum pot sa inregistrez pe un DVD de 4.7 GB capacitate un fisier ISO de pana la 3.7 GB(ce etape trebuie sa fac) prin intermediul acestui...? (mai mult)
Ce credeti voi despre manuscrisul lui Voynich? Credeti ca ar fi putut fi scris de un nebun care incerca doar sa reproduca niste lucruri imaginare pe o hartie, sau manuscrisul a fost scris...? (mai mult)
Peste 100 de ani o sa fim inlocuiti de roboti?
Ce înseamnă a efectua experiențele la lucrarările de laborator de la chimie?
Salutare! Unchiul- Bunic( personaj din desenele care poarta acelasi nume, difuzate pe C.N) este considerat de producatori ca si unchiul si bunicul tuturor oamenilor de pe pamant. Dumnezeu ( cel crestin)...? (mai mult)
Voi ce credeti despre timp? intotdeauna m- a fascinat, oare sa fie timpul infinit? sa fii existat din totdeauna, chiar si inainte de big bang? apropo ce credeti ca a fost inainte de big bang?...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti niste paradoxuri?
Dacă Nihil abuzează de încrederea lui Rex înseamnă că Nihil are discernământ iar Rex nu?
HEI TPU! Îmi puteți spune va rog de unde pot lua un sfânt Graal gratis la 5 lei? Va rog să acordați seriozitate acestei întrebări! Dau si funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?