Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Cunostinta fata de sine e oare doar o iluzie?
Curiozitati matematice? Cred ca toate numerele pare mai mari decat 2 pot fi scrise ca suma a doua numere prime. Stiti vreunul care sa nu poata fi scris in acest fel?
Care e sensul vieti, rostul vieti de a trai fara un scop, fara vici,dorinte,sperante,astepari, planuri de viitor? ce sens are sa mai traiesti?
Cum credeti ca se va rezolva contradictia dintre Principiul Cosmologic care susține ca Universul arată la fel, indiferent de punctul de observatie, si existenta unor superstructuri ca: Marele Zid Sloan,...? (mai mult)
Exista viata pe alte planete? Da sau nu?
Ce ai face daca ai trai vesnic? E o intrebare de tip fictiune.
De ce sa mai trăiască un om daca sănătatea lui este total distrusă din toate punctele de vedere, daca nimeni nu il iubeste, daca nu va deveni nimic in viață, daca tot ce are este pierdut si nu...? (mai mult)
Oare o sa reusim vreodata sa traim vesnic?
De ce imbatranim? Adica practic ne autodistrugem, nu?
Ce s-ar intampla daca m-as omora pe mine cel de acum cativa ani? Adica deja m-am nascut, nu cum a fost cu bunicul, sa nu ma mai nasc
Daca m-as intoarce in trecut si mi-as omora bunicul ce s-ar intampla cu mine?
Daca vine cineva si va spune ca e din viitor si ca in 3 zile o sa muriti il credeti nebun?
DILEMA Daca v- as spune ca un piroman care da foc carei voastre poate fi, intr- un univers paralel, eroul care infrunta scandurile arzand si flacarile pentru a va salva pe voi si pe cei dragi voua, ...? (mai mult)
O sa calatorim vreodata in timp? Adica timpul practic nu exista, nu?
Hei salut! Vreau sa ma pregatesc pentru olimpiada de fizica, dar nu stiu ce sa lucrez. Imi puteti recomanda culegeri sau site- uri cu probleme de olimpiada? Orice in afara de site- uri cu subiecte de ...? (mai mult)
Cum pot sa imi deschid zi primal 3- lea ochi. Am facut azi meditatie de concentrare asupra zonei unde este situat, si simt o tensiune, o presiune, dar nimic mai mult. Ce ar trebui sa fac in continuare,...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca Internetul nu va mai functiona, la un moment dat? Ne vom intoarce la Evul Mediu, sau, mai rau, la epoca primitiva?
In c++ as vrea sa citesc in program valori de forma 10^-9(nano).Cum as putea face acest lucru?
Oare alte animale pot avea ambitia de a rezista instinctelor primare? exemplu daca un leu sau un cimpanzeu daca are chef de sex nu poate puterea de a trece peste asta? sau daca i este foame?...? (mai mult)
DILEMA 1.Daca o pisica cade mereu in picioare. 2. Daca o felie de paine unsa cu unt cade mereu pe partea unsa. O pisica cu o felie de paine unsa cu unt lipita de spate cum va cadea? (pisica trebuie ...? (mai mult)
Mă gandesc de multe ori, - Cate s- au schimbat in ultimii douazeci de ani..in lumea asta si mai ales in tara asta... Tehnologia mai ales.'Eclipsează' umanitatea. Nu mai sta nimeni pe scara blocului...? (mai mult)
DILEMA Un chirurg exceptional are 5 pacienti; fiecare dintre acestia are nevoie de un organ fara de care va muri. Din pacate, nu exista aceste organe disponibile pentru nici una dintre operatiile de...? (mai mult)
Hey, stie cineva, sau are cineva un pdf, ceva, cu teste de biologie, grila, sau nu conteaza, pentru clasa a IX- a, de la celula eucariota pana la cromozomi inclusiv( structura manualului). Bineinteles...? (mai mult)
Hey, stie cineva, sau are cineva un pdf, ceva, cu teste de biologie, grila, sau nu conteaza, pentru clasa a IX- a, de la celula eucariota pana la cromozomi inclusiv( strcutura manualului). Bineinteles...? (mai mult)
Care este formula sifonului?
În ziua de azi, dacă ești mult prea neconformist și natural, aproape nimeni nu o să te placă așa cum ești. Însă dacă ești conformist și lingușitor...ahh, Mai pe românește:dacă pupi în...? (mai mult)
Sall TPU,unde sa gasesc un metru din acela care se inroleaza,sa vad cat de mare am mana, funda cine ma ajuta.
A mai citit cineva acest articol? http://portal.tfm.ro/extraterestrii-rapiri-ozn-si-teste-pe-oameni/
A mai vazut cineva aceste videoclipuri? https://m.youtube.com/watch?v=8oF9ESRFgA8 https://m.youtube.com/watch?v=CZOK8JGohNc
Poate lua apa foc daca pui benzina in ea?
Cred ca am cv pe canalul auditiv cati milimetri iti intra in canalul auditiv un betisor de urechi si cete doare timpanul sau canalul auditiv
Cati milimetri poti baga in ureche un betisor de urechi si ce te doare cand atingi punctul maxim canalul sau timpanul
Stiti tehnici de hipnoza?
Care este motivul pentru care traim?
V-ați intrebat vreodata,ce scop are lumea asta? Oameni care se nasc trăiesc,apoi mor... V-ați intrebat vreodată,daca există viață și pe alte planete? Oare, exista mai multe galaxii!?
Ce ar trebui sa fac ca sa invat mai rapid la matematica? Maine am teza si is varza.
Ce parere aveti despre antinatalism? https://en.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Incercati sa nu dati raspunsuri foarte seci. Cu argumente.
Am si eu o intrebare! Si Tre' sa recunosc, ca habar n-am de chestia asta... Din ce Se formeaza Curcubeul? Sau din ce este format Curcubeul!?
Stau la sat, am auzit cucuveaua ca facea urat la ora asta 04:15, cand facea zgomot urat, s- a speriat si papagalul meu, ca o fost cucuveaua pe stalp, in fata casei noastre si ma trezeam speriata de...? (mai mult)
Sa zicem ca maine vin extraterestrii pe Pamant Credeti ca ar fi pasnici?
A mai citit cineva acest articol? http://www.asfan.ro/supercivilizatiile_si_ipoteza_extraterestra.htm
Mi s- a intamplat ceva foarte infricosator azi dimineata. Cand am vrut sa ma culc inapoi, ma zbateam in somn si m- am trezit de 3 or la rand. Iar ultima oara, am paralizat in somn in timp ce imi amortise...? (mai mult)
Dau FUNDA celui care imi da niste idei despre studiul fortelor elastice si de frecare prin aplicatii plastice. Multumesc!
Voi ce ziceti? Exista extraterestri? Au luat contact cu noi pana acum? Exista viata pe alte planete?
Credeti in existenta extraterestrilor?
Credeti ca unirea galaxiei noastre cu Andromeda ne va ucide? Sau pana atunci o sa fim plecati de mult pe alta planeta, in alta galaxie?
V-ati inchipuit vreodata ce este dupa moarte? Este adevarat ca sufletul se duce in ceruri sau pur si simplu ne vom Traii eternitatea in acel mormant?
Oare suntem singuri in univers?
Exemple de oscilatori grupati?
1.De ce în timpul umplerii unui vas cu apă se aude un sunet a cărui frecvenţă variază? Cum variază frecvenţa? 2. Putem rupe o scândură lungă sprijinită la capete dacă sărim într- un anumit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!