Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Am o intrebare la care solicit un raspuns. Este destul de stupida, dar merge. Sunt medium asta e clar, deoarece pot comunica cu spiretele (timpul mi- a dovedit asta) si m- am gandit sa incerc...? (mai mult)
Mai sunt oameni pe aici care sustin ca ei sunt singura forma de viata din univers si ca planeta noastra este "centrul universului"?
Ce agenti aero spatiale sunt in europa
Ce adimistrati aero spatiale sunt in europa as vrea sa meg ls facultate in strainatete si as vrea sa fiu astronaut. M-ar interesa tarile bogate Germania Spania Anglia franta
Credeti ca oamenii pot dobândi puteri supranaturale? Va rog e urgent! Daca puteți sa si justificati raspunsul m-ar bucura enorm de mult
Ce credeti ca se intampla cu omul dupa ce moare? O alta viata vesnica in rai sau iad? Si de unde au aflat oamenii de asta? Doar nu a venit cineva din morti sa le povesteasca ce si cum a fost... Astept ...? (mai mult)
Este bunatatea o slabiciune? esti inferior fata de cineva daca esti bun cu el? am observat in toate cazurile in care ajutam pe cineva ca ma considera inferior lui ba mai mult profita la maxim de mine,...? (mai mult)
Cat daca in sua e ora 8ET / 5PT in Romania cat este?
Greu de gasit un raspuns la asa ceva, dar poate am noroc...acum vreo 15 ani poate mai bine mergeam undeva in zona Izvor(Bucuresti) la o facultate cred ca era sau ceva de genul intrai pe niste porti mari...? (mai mult)
Cât de dificil este studiul filosofiei?
Nu știu dacă am ales bine domeniul, insa vreau sa spun ca tocmai am visat ceva care m- a cam neliniștit și nu găsesc pe internet absolut nicio explicație a acestui vis.În urma cu 5 luni, sora ...? (mai mult)
Credeti ca exista viata pe alte planete? Si de ce? :). Si daca e,, da", atunci cum credeti ca arata?
Doresc sa va dezvalui ceva ce am citit intr- o carte. Suna in felul urmator. Energie/materie intunecata prezenta in univers 95% Materie obisnuita neluminoasa 4, 5% Materie obisnuita luminoasa...? (mai mult)
Ce parere aveti de impactul psihologic pe care il are - acum sau pe termen lung - asupra omului ritmul acesta inalt in care au loc schimbarile in societatea moderna? Schimbam telefoanele mobile cum schimbam...? (mai mult)
Are cineva cartea ENERGIA LIBERĂ: Secretul consumulului economic suprimat de elitele mondiale (pdf)?
De ce tocmai noi oamenii avem ratiune si celalalte specii de animale nu au ratiune? Protectia animalelor este un scop important al omului, dat fiind faptul ca omul e cea mai rationala fiinta?
Va roog ajutor urgent, dau funda De ce ochelarii se aburesc cand intra in cald de la frig? Cum putem deosebi teava rece de teava calda in baie fara a o atinge? De ce iarba cosita proaspata se usuca...? (mai mult)
Ce cărți despre Panteism si Nihilism îmi puteți recomanda?(pentru începători vă rog sau măcar cu un limbaj ușor comprehesibil)
Voi pune o intrebare mai putin intalnita... Nu stiu cum se scriu numele acestor autori numiti in acest video..., acesti indivizi misteriosi si oculti (ascunsi), interzisi... Vreau neaparat sa fac rost...? (mai mult)
Imi poate spune cineva replica iluminati Eu nu imi mai amintesc bine era ceva gen: Iluminati de vede Dau funda
Credeți în extratereștri?
Cam in valoare de cat ar consuma o unitate PC fara periferice (in afara de tastatura si mouse) impreuna cu un ecran de 18.5" setat pe cea mai scazuta luminozitate functionand 8 ore zilnic (intr- o...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare. Cum pot sa scot acidul clorhidric din detartrant?
Imi puteti da si mie exemple de experimente la fizica cu explicatii? Dau funda la experimentul cel mai frumos! Vreau mule experimente!
:) Am cateva nedumeriri: I) Unde isi au originea raiul ca fiind locul unde merg cei drepti si care se bucura de dragostea Domnului si iadul, locul unde sufletele pacatoase se chinuie pentru eternitate. ...? (mai mult)
M- am hotarat, nu mai stau. Plec. M- am apucat sa imi construiesc o nava cosmica de mare viteza si ma duc in cosmos. Vreau sa ajung cel putin pana la Proxima Centauri, sa fac acolo un schimb de mesaje...? (mai mult)
Daca se defecteaza radioul cu care comunica astronautii aflati pe Luna, cum crezi ca ar putea sa procedeze ei pentru a se auzi unul pe celalalt? Repedee
Cum poate aparea homosexualitatea peste noapte? Daca homosexualitatea nu e genetica cum poate aparea spontan? As vrea raspunsuri de la persoane care au habar de biologie
Mi- am amintit ceva. In Game of thrones era un psihopat, Ramsay Bolton, care isi hranea cainii si cu oameni, si, logic, a devenit si el hrana lor. Probabil toti fanii Got s- au bucurat, sunt curioasa...? (mai mult)
Buna seara Va rog sa nu ma considerati nebuna dupa ce va voi povesti ce mi se intampla. A inceput prin iulie- august, cand am realizat pur si simplu ca pot vedea anumite lucruri ce se vor intampla. ...? (mai mult)
Tu ce crezi, daca toate lucrurile si fenomenele din univers sunt atat de strans conectate intre ele, mai putem vorbi despre libertatea individului?
De ce este gravitatia pamantului 9, 8 m/s^2?
Pe ce se bazeaza legile cuantice? Dau funda, nu am nevoie de chestii ca la scoala, asa in ansamblu :)
Daca trecutul indepartat se numeste antichitate, viitorul indepartat cum s ar numi?
Din experientele care vau marcat viata pana acum, cam ce parere aveti despre propia persoana? credeti ca va cunoasteti bine? va puteti stapani bine? credeti ca detineti controlul total asupra voastra? ...? (mai mult)
Cine imi explica si mie gluma asta foarte proasta: -Dă-mi împrumut 500 de lei... -Poftim 512, să fie suma rotundă... In afara de faptul ca 512 e putere al lui 2 ca nu suntem prosti
De ce judecam chiar daca stim ca nu suntem perfecti si facem greseli ca si ceilalti? Exista ceva ce ne face sa fim rautaciosi? Si daca da, ce anume? Multumesc!
Stateam acum si ma gandeam la lume. Oare care este scopul nostru adevarat pentru ce am fost creati sau cine ne- a creat.Cat de mare este acest univers cum arata oarea in indepartatul spatiu cosmic? Ce ...? (mai mult)
Cand vorbim despre timp, ne putem imagina o axa pe care sunt pozitionate momentele, ordonate dupa relatia "inainte de" sau "mai devreme de". De exemplu, in cursul zilei de azi ora 8 a fost mai devreme...? (mai mult)
Vreau sa merg la olimpiada de filosofie dar sunt doar in clasa a XI- a. Daca ati fost la aceasta olimpiada si aveti unele sfaturi utile cum ar fi o solutie rapida de a invata bine materia? (ar trebui...? (mai mult)
Salutare. Pasionati de psihologie pe aici? Ce carti de psihologie v- au marcat? Care a fost subiectul? De ce v- a placut? (Sa- l excludem va rog pe Freud, el si asa a "marcat" o lume intreaga) Funda garantata...? (mai mult)
As avea nevoie de un sfat din partea voastra. Sunt in clasa a 11- a la cel mai bun liceu din orasul meu, la profil mate- info si sunt "indragostita" de informatica in sensul in care este singura...? (mai mult)
Presupunand ca pasarile ar putea trai fara aer, ar putea aele zbura intr-un spatiu fara aer? Explicati-mi va rog.
Hei. Sunt in clasa a 9-a la filo si ce note imi trebuie pentru facultatea de drept? Si ce nota imi trebuie pentru bac? Mulțumesc din suflet
Câți cai-putere este un hipopotam-putere?
Care credeti ca este menirea voastra in aceasta viata? Considerati ca v-ati nascut cu un motiv sau doar asa pur si simplu? Multumesc!
Cum sa invat mai eficient comentariile de la partea 3, pentru bac la romana? eu nu prea am facut romana si trebuie sa invat mai mult acum? si care sunt toate operele posibile?
De ce astia vor in anul 2022(daca retin bine) sa faca colonie pe marte? Adica de ce nu au inceput si ei normal, intai sa faca colonie pe luna si apoi pe marte sau daca nu intai sa trimeata un echipaj...? (mai mult)
V-ati intrebat vreodata ce-ar insemna realitatea daca oamenii ar fi capabili sa citeasca viitorul?
Am o întrebare cam ciudată, știu... DOAR EU SUNT DEPENDENT DE UNIVERS? Vreau să spun, Universul este minunat, misterios și GIGANTIC! Și nu există zi în care să nu mă gândesc la cât...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!