Este introspectia si dezvoltarea interioara in raport invers proportional cu abilitatile sociale? Cu alte cuvinte, o persoana care incearca sa se implineasca spiritual isi pierde interesul si nu mai e...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca omul este singura fiinta capabila sa isi distruga mediul in care traieste, propria rasa, propriul organism? Este omul condamnat la autodistrugere? Este destinul...? (mai mult)
Recomand tuturor aceasta carte stintifica care raspunde tuturor intrebarilor despre viata extraterestra! Este o placere sa o citesti si costa extraordinar de putin. http://www.edituradaksha.ro/products/view/19-...? (mai mult)
Daca legile naturii ar fi rationale, cum se explica faptul ca animalele se mananca intre ele si noi pe ele?
Daca ai cancer mori? E o curiozitate... Din câte știu e periculoasa dar nu știu cam ce înseamnă asta...
Cum ar fi aratat Romania ( daca ar fi existat ), daca nu ar fi fost cucerita Dacia de catre Imperiul Roman?
Pe la ce varsta creste maseaua de minte?
Https://www.youtube.com/watch?v=ki2mieIj04E https://www.youtube.com/watch?v=HxTnqKuNygE Tare, sau ce? Sa fie intrebare :)))
SALL TPU.Bio-Chimie sau Filologie? care credeti ca este mai avantajoasa, cat mai multe informatii, dau funda!
Ce solutii exista pentru a proteja sau pentru a inmulti speciile de plante pe cale de disparitie in afara de constituirea unor rezervatii naturale?
nu stiam categoria asa ca am ales una care am crezut eu ca merge. Nelamurirea mea este urmatoarea >>> De ceva timp, adica de mult timp 1 an si ceva sa zic? 2 poate chiar nu stiu...? (mai mult)
Filosofii greci au inceput prin a se intreba ce anume provoaca schimbarea lucrurilor. Dar, odata recunoscuta Schimbarea, s- a ivit o alta intrebare mult mai profunda: Este cunoasterea posibila daca lucrurile...? (mai mult)
De multe ori cand vizitez un loc, o regiune, o casa, sau ma intalnesc cu unii oameni, am impresia ca parca am mai fost prin acele locuri si m- am mai intalnit cu acele persoane, desi eu nu- mi aduc aminte...? (mai mult)
Reincarnarea este o prostie sau un adevar, sunt atatea cazuri in lumea asta de oameni care afirma ca i-si aduc aminte de lucruri care s-au intamplat in alte vieti anterioare.
Salutare, ma si eu o rugaminte la amatorii de chimie sau celor care stiu. As vrea sa stiu ce culori corescund simbolurilor chimice, sau moleculelor lor. Adica ce culoare i- ar corespunde unei molecule...? (mai mult)
Salutari. Am 18 ani. Am o intrebare mai ciudata dar care nu imi da pace. Cand aveam 14 ani am realizat ca exist, nu in sensul traditional ci mai de graba am realizat ca sunt unul dintre cei 7 miliarde...? (mai mult)
Cu ceva timp în urmă am început să am o curiozitate pentru filosofie. Imi puteți recomanda câteva cărți de introducere in acest domeniu?
Care sunt habitatele si nisele?
Cum ne putem auto controla instinctele primare? http://www.empower.ro/bani/instinctele-primare-si-finantele-personale/
Voi nu ati observat ca parca minoritatea e mai unita ca majoritatea oare de ce?
Ipoteza: În urma unui accident de mașină, o persoană de 50 de ani suferă un traumatism la cap. Pentru orice privitor exterior, persoana respectivă este în comă. Doar o legumă cuplată la aparate,...? (mai mult)
Ştie cineva de unde pot să fac rost de un dicţionar de termeni medicali, respectiv termeni biologici român-maghiar?
Http://www.universetoday.com/118904/where- did- the- big- bang- happen/ Big Bang s- a întâmplat peste tot... Chiar are sens: acea expansiune a energiei nu putea avea loc undeva anume, pentru că ...? (mai mult)
Dorinta de a ne amagi cu iluzi si sperante e oare genetica?
Am o intrebare legata de fizica... Corpurile atrag Pamantul? FUNDA
Am inteles cat de cat cum e cu ceasurile, ca cel de pe nava cosmica merge mai incet decat cel de pe Terra. Sa presupunem ca o nava se deplaseaza fata de Soare cu o viteza de 0, 9c (c fiind viteza luminii)....? (mai mult)
Ce argumente sau contraargumente aveti ca universul a existat sau nu dintotdeauna?
Buna seara, TPU. O sa trec la subiect: are cineva volumul Hermeneutica subiectului, al lui Michel Foucault, publicat in romana la Polirom? Sau daca a fost vazut in vreo librarie bucuresteana de catre...? (mai mult)
Putem deveni homosexuali daca suntem hetrosexuali sau asta e ceva genetic? daca privesti filme cu homosexuali devi homosexual? ati incerca timp de o saptamana sa vedeti filme doar cu homosexuali ...? (mai mult)
Deci eu o parte din zi sunt la scoala si apoi cea mai mare parte de zi stau cam tot timpul pe calculator, pentru ca parintii mei stau cam tot timpul la servici... Si eu cand stau la calculator stau cel...? (mai mult)
Bună seara, TPU! Legat de utilizarea plantelor medicinale şi acţiunile acestora, se găsesc multe lucrări scrise pe internet pe diverse bloguri şi în reviste. Dar apar, totodată, şi pe site-...? (mai mult)
Care este definitia unui "dialog socratic"?
Dacă te-ai putea obişnui doar cu schimbarea, ar fi un paradox?
Dă fac!? Conteaza cum pui stecherul in priza? :)) Normal sau invers.
Avem ratiunea de a ne invinge instinctele primare? Putem oare sa le reprimam si sa nu mai apara vreodata?
Legea lui Franko privind locul de muncă "Dacă- ţi place ceea ce faci, probabil că faci ceea ce nu trebuie." Ce parere aveti despre aceasta lege? Daca in viata faci ceea ce iti place, inseamna ca...? (mai mult)
Călăii din Evul Mediu care executau oamenii condamnați la moarte erau nişte oameni răi, duri sau violenți?
Am nevoie de o culegere pentru bacul la biologie și sunt multe pe net. Cine știe una mai buna, mai eficienta și ar putea sa ma ajute...
Un ceas care se afla intr-o nava cosmica ce se deplaseaza cu viteza foarte mare (apropiata de a luminii) merge mai incet decat ceasul de pe Terra?
Dupa ce site pot invata informatica ( C++ ), Dar sa incep de la 0 fiindca nu stiu nimic
Cum pot face sa visez noaptea? Nu am mai visat ceva de luni bune.
Vi se par etice lucruri precum clonarea sau modificarea ADN- ului uman, de exemplu, vorbind de CRISPR? Probabil vom ajunge nu numai să fim designerii unor sisteme robotizate inteligente dar vom putea...? (mai mult)
Spray-ul de dat in incaltaminte se utilizeaza inainte sau dupa purtare? unde gasesc silica gel?
Puteti sa imi spuneti, va rog, cateva reflectii asupra sensului vietii?
Va rog sa cititi tot, este ceva foarte important pentru mine si vreau sa stiu ce mi se intampla! Deci de cateva zile mi se tot intampla ceva ciudat... Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand este zi...? (mai mult)
Hey,TPU! As vrea si eu niste povesti de groaza la care sa ti se faca pielea de gaina! Funda pentru cea mai inspaimantatoare!
Ce inseamna fericirea pentru voi? Ce este fericirea?
Nu mai pot. Am fata extrem de asimetrica. Ochiul meu drept e mai sus decat cel stang, falca mea dreapta e mai mare decat cea stanga, nasul meu e stramb, maxilarul inferior e mai la stanga decat cel...? (mai mult)
Am ajuns la concluzia ca omul este un parazit si nimic mai mult. Se zice ca omul, este un mamifer. Dar un mamifer se naste si traieste in natura fara sa o distruga. Omul spre deosebire de mamifere...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au inteles niste lucruri greu de acceptat pentru unii, ca de exemplu ca nu exista prieteni si dusmani imaginari, suntem pe cont propriu, o intamplare, ca nu exista suflet,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!