Există un scop ideal al vieţii? Dacă da, care este acesta?
Ce credeti despre viata de dupa moarte? Este adevarat ca sufletele raposatilor ne vegheaza se sus? Dar cei spanzurati vor sta in iad mereu?
Daca bunicii mei au o casa si teren extravilan in care statea tata ( bunicii au murit, la fel si tata) matusile mele ( surorile tatalui) pot dezbate mostenirea fara mine, avand in vedere ca certificatele...? (mai mult)
Crezi ca viitoarele inventii importante care vor fi pe pamant sunt inventii cunoscute deja de catre Dumnezeu si implantate deja de catre Dumnezeu in adn- ul inventatorilor? Oare viata are o tinta deja ...? (mai mult)
As vrea sa merg la un liceu cu profil de filologie dar nu mă înțeleg deloc cu engleza, as putea să merg si fara sa stiu engleza? Si câte ore pe săptămână se face engleză? Iar bacul din ce materii...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8 si vreau sa intru la profilul de filosofie. Nu prea stiu engleza deloc, cate ore de engleza se fac pe săptămână?
Ce parere aveti despre visele premonitorii? Cum este posibil sa visezi ceva ce inca nu s- a intamplat, sa vezi dincolo de prezent si trecut, oare de cate lucruri este capabila mintea umana, oare ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care sustin teoria evolutiei. Daca s- a evoluat dintr- o specie primitiva ajungandu- se la homo sapiens, de ce in cursul acestei evolutii s- a lepadat de parul ce- i acoperea...? (mai mult)
Ce inseamna catalizare si electroliza la chimie si acele sagetele dupa elemente? Va rog dati si exemple.Dau funda
Cat este energia interna a unui gram de Heliu in conditii normale? *nu este pentru o tema*
Multe lucruri care sunt puteau si sa nu fie. Intr- o postare anterioara discutam despre faptul ca 's- a intamplat ca eu sa exist'. Am avut o sansa fericita. Daca momentul conceperii mele ar fi fost decalat...? (mai mult)
Salut vreau sa stiu si eu despre Buddhism cand a aparut si cu zei Shiva Krishna sunt foarte atras de mantre da cand le ascult mi- e frica noaptea exista mantre de frica am auzit si vreau sa stiu daca au...? (mai mult)
Ce inseamna "abanos"? Ca tot il vad in expresii de genu':"Alba-ca-Zapada avea parul negru ca abanosul." Funda
Salut, voi credeti in premonitiile pe care le aveti? Am ramas fara bani. Acum fiind inceputul saptamanii sunt rupt in fund si am o premonitie ca la sfarsitul saptamanii voi fi tot rupt in fund. Sa...? (mai mult)
Unde găsesc vreun test IQ autentic? Tot ce am găsit până acum era cu exerciții unde trebuia să completez ceva cu forma corectă și după trebuia să trimit un SMS ca să-mi ia banii.
Heii! Stie cineva daca apa de var este o substanta sau un amestec de substante?
Bună cine mai e in primul la pedagogie învățământ primar și preșcolar targoviste., in primul an?
Cum ajung der übermensch? (in viziunea lui Nietzsche, nu a nazismului)
Ce parere aveti despre filosofia lui Emil Cioran si despre viziunea lui asupra suferintei, nefericirii si a sinuciderii?
Ce carte la un pret super ok imi recomandati pentru a invata foarte bine fizioterapia?
Ce parere aveti despre propunerile lui Elon Musk de a coloniza planeta Marte?
Te- ai gandit vreodata ca secretul despre aparitia universului si a fiintelor este atat de simplu incat toate descoperirile stiintifice facute pana acum sunt doar eforturi zadarnice? Avem obiceiul sa gandim...? (mai mult)
De ce traim ca daca am trai vesnic? observ ca chiar in clipa morti inca ne mai gandim la viitor oare de ce? oare de ce nu acceptam ca moartea face parte din existenta noastra?
Nietzsche ura femeile? Pe wikipedia scrie ca avea o atitudine ambivalenta, e adevarat?
Am nevoie de o serie de nume sau prenume romanesti, care provin de la numele unor plante
Ca sa obtii cristale de sare poti folosi sare iodata? Imi trebuie pentru un experiment la chimie.
Au oamenii liber arbitru? Ce intelegeti prin liber arbitru?
Ce este fericirea pentru fiecare dintre voi? Ce este frumos si cel mai important, ce va face sa simtiti ca traiti?
Este posibil ca o alta specie de animale sa evolueze atat de mult, incat sa devina o specie inteligenta? Si daca da, care ar fi specia cea mai probabila?
TPU, am si eu un tablou si nu stiu aproape nimic despre el..nu stiu cum sa pun poza sa va arat.dar tot ce va pot spune despre el:este vorba despre o moara veche si in colt este o semnatura w87..care vrea...? (mai mult)
Care este cel mai rar metal din lume?
Care sunt materialele/substantele care rezista cel mai mult in timp in pamant, apa...etc?
Cate saptamani sunt intr-o luna?
Ce semnifica degetele de la maini de la misloc incrucisate? Ca aici: http://www.vice.com/ro/read/cluburi-de-hip-hop-din-bucuresti-anii-2000
Eu cred ca infatisarea feței, reprezinta oglinda gandirii, a perceptiei si a sufletului. Eu sunt URAT. Acum va intreb, daca reusesc sa imi schimb gandirea intr- una mai lucida, perceptia asupra...? (mai mult)
E adevarat ca timpul sa scurtat si imbatranim mai rapid? Am citit cateva articole care scria ca ziua nu mai are 24 de ore si alte aspecte ciudate.
Ce vârstă are logica? Nu vreau romane sau ceva de genul, puteti scrie anii direct! Mulțumesc!
Ce parere aveti despre filosofia lui Nietzsche?
Buna TPU.Ce intrebari ii pot pune unei studente de la medicina? Mersi mult.
Ce înseamnă dacă o persoană evită contactul vizual?
Pentru cei interesati de dezvoltare personala... Cum ar trebui sa inceapa dezvoltarea personala la cineva?
Salute TPU! Din lipsă de ocupație am analizat numerele din alte limbi și am observat că cifrei, , șase, , i se zice, , six, , atât în Engleză cât și în Franceză... Chestia aceasta se mai...? (mai mult)
Este legal Galiul sau Bismutul in Romania(in cantitati mici, 50- 100g)? Am vazut ca nu se gaseste nicaieri in Romania, asa ca am vrut sa comand de pe Amazon, dar nu il pot livra in Romania...? (mai mult)
sunt curios - De ce perioada orbitala a orcarui planete nu este exact proportionala cu raza orbitei sale?
Se roteste Luna, sau nu, in jurul axei sale? Mie- mi pare prinsa cu un fir nevazut de piramida lui Keops (LOL, fantezie). Daca s- ar roti in jurul axei sale, n- ar trebui sa se poata observa, la ...? (mai mult)
Sa fii tu insuti VS Sa fii cum vor altii sa fii?
Faceti cunostinta cu discursul din cauza caruia a fost asasinat Kennedy. Dovada clara pentru cei care sustin ca extraterestrii nu exista si ca daca exista nu pot ajunge aici. Uite ca exista si sunt...? (mai mult)
Despre ce este viata? Ce se presupune ca ar trebui sa faca fiecare dintre noi cu viata lui? Cum este posibil ca noi oameni sa uitam de ceea ce Dumnezeu a lasat sfant pe pamant. Pace, iubire, inelegere....? (mai mult)
Trec zilnic pe langa zeci de fete si ma simt neputincios. Nu vi se pare trist cum sa ajuns? Trecem ca niste roboti unu pe langa altul...:( Mi- as fi dorit sa poti cunoaste oameni afara. Daca ma bag...? (mai mult)
Expresia "Banii nu au miros" se refera la faptul ca nu conteaza de unde vin banii si ca trebuie sa ii folosim asa cum consideram?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!