Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Examenele de clasa a 8 a sunt grele? Daca am media claselor 5-8 9.16, am sanse la un 7.5 macar? Cine l-a dat sa raspunda,cine nu,sa dea sfaturi, mersi!
Azi noapte am avut un vis ciudat: Era o zi de vara, cred. Si era ceva gen un razboi dar cu arme diferite. Dusmanul folosea niste rachete care transforma orice in roboti sau monstri. Eu eram...? (mai mult)
Salut,ajutati-ma va rog! am terminat 9 clase si imi trebuie numai bacul il pot primi fara 12 calse?
Am si eu o intrebare exista blesteme? Pe langa faptul ca niciodata nu am avut o relatie(asta sa zicem e ok) Dar sa stiu nici o fata sa ies afara? Din atatea fete? sa nu cunosc niciuna :( PS:Din...? (mai mult)
Ce inseamna relativ? Cum adica timpul e relativ? Va rog pe intelesul meu.
Buna dimineata! Recomandati-mi va rog o carte folositoare de marketing dar nu ceva foarte avansat si complicat ci ceva pentru incepatatori?
Bună am nevoie de un dialog despre 2 persoane care discută despre planurile de viitor a uneia dintre ele (10 replici)
am o intrebare mai ciudata. Exista posibilitatea sa patesti ceva din cauza unei furtuni daca stai in casa? Gen o vijelie sau o furtuna mai violenta.Mie mi- e frica ca ma ia cu casa cu tot:))...? (mai mult)
La noi în țară, avem specialişti buni în domeniul chimiei?
Cum se construiesc podurile peste fluvii sau mari? Pe ce se fixeaza stalpii de sustinere?
Daca un corp cu masa de 100 kg cade de la 10 m la impactul cu solul ce forta va exercita asupra pamantului? Nu e pentru tema, vreau sa stiu cum influenteaza greutatea caderea libera.
"Be a nice human". Ce inseamna si cum pot fi "nice"? Ce drepturi si ce obligatii am?
recent m-am ras la subrat si inainte nu am mai facut-o demult. Vreau sa zic ca mi-au aparut niste urme rosii si ma irita. Stie cineva de ce?
Buna,întrebarea asta este pt cei de a8a. Ce credeți ca pica la romana la argumentare? Nu-mi Spuneti ca poate pica orice, sunt conștienta de astq. Dar voi ce părere aveti?
O persoana care detine multe cunostine e inteligenta? putem oare deveni mai inteligenti prin acumulare de noi cunostinte?
Bună, dacă am (la matematică) 5 5 4 și 4 în teză ce notă mi-ar mai trebui să trec? Mulțumesc (nu sunt deloc bun la matematică)
Ati vazut vreodata Calea Lactee pe cer? Eu, spre rusinea mea, nu am vazut niciodata asa ceva. Unde as putea sa privesc cerul fara sa fiu deranjat de poluarea luminoasa?
Hei TPU Am visat ca toata lumea era rapita si posedata apoi omorata(inclusiv familie si colegi de scoala).Un prieten a fost omorat in fata mea, iar cand am fugit m.am intalnit cu fostul iubit, ne.am...? (mai mult)
M- am angajat ca distribuitor marfa si am o problema cu magazinele unde trebuie sa distribui. Exista vreun gps ( aplicatie pe telefon ) care sa pot face o harta rutiera cum sa ajung la ele? ...? (mai mult)
Ce este orasul ascuns?
Am o nelamurire. Examinatorii de la BAC (spre exemplu la BIOLOGIE) ce preferinte au, in general, cand corecteaza? La subiectul 3, sa zicem, daca ne cere o manifestare si o cauza a unei boli, stim...? (mai mult)
Campul electromagnetic - este el o forma de existenta a materiei?
Daca am pe primul semestru media 3, iar pe al doilea 4, raman repetent sau corigent?
Va rog mult de tot sa imi enumerati toate cauzele pentru care nu se aprind becurile. Cel mai detaliat raspuns primeste funda.
In ce mod poate sa coincida 'dreptatea' si 'justitia'? Sau (in fapt ) coincid? Explicati-mi, va rog.
Subiectul care ma afecteaza enorm este TIMPUL. Numai gandindu- ma la acest subiect, incep sa ma simt deprimată. Acesta este unul dintre putinele motive care ma impresioneaza pana la capat. Adesea, stau...? (mai mult)
Deci da, urmează cât de curând să mă car de pe site, și să revin cu un nou cont... Ideea de fond nu e asta ci următoare: Știe careva un site în care se predă lecții de chimie online gratis?...? (mai mult)
Oare cum ar supravietui un virus sau o bacterie daca ar deveni mare cat un om, s- ar putea adapta la o viata "macroscopica"? Sau un om daca ar fi micsorat la nivel molecular, el ce ar respira de fapt,...? (mai mult)
Persoane curioase de fel sunt pe aici? sunt curios care au fost ultimele curiozitati ale voastre? vad multi tineri care sunt lipsiti de curiozitate, creativitate doar pe jocurii si facebook
Imi puteti spune cum se numeste floarea din imagine: http://imgur.com/bi92O9a Am nevoie de numele ei pentru un ierbar si nu am nici o idee ce denumire poate avea.
Imi puteti spune cum se numeste floarea din imagine: http://imgur.com/NsR1G8Y Am nevoie de numele ei pentru un ierbar si nu am nici o idee ce denumire poate avea.
E adevarat ca fulgii de ovaz fac rau organismului? (asa am citit un articol ca poti face boli grave chiar si psihice) Deci, daca si astea fac rau atunci eu ce sa mai mananc?
Imi puteti spune va rog ce materii se fac la profilul protectia mediului? Si ce meserii pot urma doar cu liceul in care am urmat acest profil? (nu ma redirectionati spre alte pagini) :)
Cum se numesc cei care cred ca exista o zeitate undeva, dar totusi nu apartin unui grup religios?
Cineva care se pricepe la astrologie cat sa calculeze un ascendent. Am intrat pe 4 site- uri de astrologie. Unele imi spun ca am ascendent in taur altele in berbec altelr in pesti. Ce ascendent am? Sunt...? (mai mult)
Hei imi puteti spune va rog despre profilul stiinte sociale? Adica ce ore se fac mai mult, din ce se dau tezele si bacul? Cum este in general?
Care se incalzesc mai repede? Lichidele sau solidele?
Imi puteti spune cum se numeste floarea din imagine: http://imgur.com/5cyRje2 Am nevoie de numele ei pentru un ierbar si nu am nici o idee ce denumire poate avea.
Cine imi poate da un titlu creativ legat de proteine? (Este pentru un proiect la chimia organica) Mersi ^-^
Nu credeti ca a cauta perfectiunea intro fiinta umana esti o luzie? de ce nu ne acceptam intre noi cu defectele care le avem? de ce avem asteptari deserte? care nasc dezamagiri
Cum se numeste o specie de flutur alb cu puf si pete negre pe aripi
Puteti sa imi dati un link cu "Echilibrul corpurilor in camp gravitational", nu gasesc nimic relevant si la subiect,va rog, este urgent:)?
Care sunt previziunile voastre depre viitorul societății românești? Cum credeţi că va arăta viitorul ţării peste câţiva zeci de ani? P.S. M- aș bucura dacă m- ați ajuta cu gânduri pozitive,...? (mai mult)
In ce clasa se invata zoologie?
De cateva luni nu imi mai vine deloc somnu...doar dupa 1-2. Iar de cateva zile ma ia somnu dupa ora 2-3..Nu mai pot dormii! Fac sport,fara alcool, fara tigari.dar am anxietatea crescuta!
Iubirea a aparut ca o necesitate a omului de a se reproduce doar? sau este ceva mai maret in asta? nu era dorinta sexuala suficienta ca omul sa se reproduca?
Ce licee cunoasteti la care se fac stiinte sociale.Liceul sa fie in sectorul 4. Funda.
Cum ati convinge pe cineva ca pentagrama si steaua lui David nu sunt simboluri satanice? Funda.
Care- i treaba cu mentalistii ca nu prea reusesc sa inteleg? Nu gasesc niciun raspuns rational in ceea ce fac ei. Cum legati la ochi, de exemplu, reusesc sa- ti dea detalii despre propriile- ti obiecte...? (mai mult)
Buna TPU. Credeti ca sadomasochistii sau canibalii au drept de autodeterminare? Recent, am vazut un documentar despre un canibal care a mancat un alt om. Canibalul pretindea ca ideea in spatele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!