Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Stiti ce materii se fac la profilul stiinte sociale si la ce se da bacul?
Mani de ce imi pute urina dupa ce mananc sparanghel?
Cum intru in bios sa setez ora pe un calculator cu Windows XP?
vreau sa va intreb din ce cauza trebuie sa învățăm 12clase daca pierdem timpul degeaba...
Majoritatea prietenilor au invidie fața de mine şi din cauza aceasta ma urasc.Ce sa fac?
Injecția ampicilina doare?
Imi puteti spune niste lucruri interesante despre creier care nu se invata la orele de biologie? (pot fi chestii psihologice etc) Funda
De ce evolutia omului spre mai bine incepe incetisor sa isi cunoasca sfarsitul?
Aparatul foto este un obiect optic?
Ma afecteaza cu ceva daca eman prea multe emotii(mai mult de bucurie)? Emotii cand stiu ca ma place cineva. dar simt un moment indelungat...
Cum as putea sa ma pregatesc in acelasi timp si pentru bac si pentru admiterea la Academia de Politie? Cand sa invat pentr bac si cand pentru Academie?
Credeti ca unii oameni inventeaza coincidente din versetele cartilor religioase pentru a dovedi ca au dreptate cartile religioase? De unde putem sti daca acele coincidente din cartile religioase dezvaluite...? (mai mult)
Care crezi că sunt cele mai populare 10 valori ale românilor?
Există extratereștri? sunt deja printre noi?
Ce inseamna "Lupta de emancipare"?
Ce inseamna pentru voi iubirea? Cum alege creierul persoanele pe care le iubim?
Sa presupunem ca o suta de copii traiesc intr- un loc lipsit de carti religioase si religii.Ce comportament credeti ca vor avea acei copii odata cu inaintarea in varsta? Cum credeti ca se vor intelege ...? (mai mult)
De ce politicieni, primari, parlamentari etc, fura? Oare de ce nu se gandesc si la tara asta ca se duce de rapa, eu daca as fi la putere nu as putea sa ma gandesc doar la mine, cum vad cati oameni...? (mai mult)
Dacă ai avea deja toți banii la care visezi, ce ai face cu viața ta?
Cum crezi in Evolutie daca nu ai vazut, experimentat sau cercetat tu acest lucru? Nu cumva e o forma de manipulare? Cum te poti convinge de Evolutie?
Bună TPU, Am o întrebare despre insecte. Furnicile au inimă? Am auzit pe undeva ca au ceva dar nu sunt sigur, nu doresc răspunsuri de la școală. Dacă se poate ceva mai specific.
Iubirea nu e rolul atractiei fizice si totusi ea apare inconstient in vietile noastre. Cum? nu stiu, oare increderea, implicarea intr-o relatie este de fapt lucrul care duce la aparitia iubirii?
Este adevarat ca omul este facut din lut? Voi credeti in acest principiu?
Buna,TPU! Mi s-a intamplat de multe ori,cand eram cu cineva (sau nu) sa mi se para ca ma striga, si dupa cateva secunde chiar sa ma strige. Ce inseamna? Ce explicatie mi-ati putea da?
Este tăcerea şi retragerea o soluţie în privinţa unor certuri?
De ce pasarile au aripi si zboara si eu nu am aripi si nu pot zbura? Credeti ca va avea omul vreodata aripi, si va putea zbura? Va putea vreodata medicina moderna si tehnologia moderna sa- i planteze omului...? (mai mult)
Un "nutritionist" mi- a spus sa renunt la ciocolata ca cica cacaua are aceleasi efecte precum cafeaua care iti face foarte mare rau. Bai oamenilor, mi- a mai spus sa renunt la lapte, carne si oua. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ce face femeia asta? https://www.youtube.com/watch?v=94AXPK4LVwM
deci stiu ca nu ar trebui sa ma grabesc, dar vedeti ca toti din ziua de azi inainteaza la tot( de ex si copii se dezvolta mai rapid) si eu nu am prietena nici nu am avut si colegu de banca ii cu...? (mai mult)
Am o intrebare tampita... Unde/La cine sa ma duc, sa aflu daca sunt urat sau frumos? Intreb asta ca nu am deloc noroc in dragoste ..si nu am nici o prietena si nici n- am avut vreodata. Si vreau...? (mai mult)
Cum omul (homo sapiens) este cel mai evoluat reprezentant al regnului animal, la plante care este specia superioara?
Hei TPU, stiu că va fi o întrebare cam trăsnită dar, sunt atrasa de supranatural. De clădiri vechi, blesteme, legende, fantome. Nu imi este frică de ele. Dacă aș auzi că există o casa bântuită...? (mai mult)
HEY, TPU! In ce obiecte se gasesc magneti? DAU FUNDA!
Mai demult auzeam ca lactatele sunt sanatoase si acum am gasit articole care spun ca sunt cancerigene, ca faci diabet si osteoporoza... Ce sa mai cred? Daca nici carne, nici lacate atunci nu imi...? (mai mult)
Daca ai urechile lipite esti roman si daca le ai dizlipite esti dac?
Haideti sa filosofam un pic pe o tema destul de lumeasca. Daca nu lucrezi in domeniul in care ai facut facultatea te-ai ratat?
Ce diferenta ar fi intre un om care de mic e crescut in salbaticie fara contact cu oamenii fata de un animal?
Salut fratilor! Am si eu niste intrebari de biologie: 1. Elementele figurate reprezinta 45% din volumul de sange.Sa se calculeze: a) Volumul de sange din corpul unei persoane de 75 de kg. b) Cantitatea...? (mai mult)
Ati avut vreodata cosmaruri?(in adevaratul sens al cuvantului) Ce inseamna/semnifica cosmarurile? (cosmarurile nu visele, atentie)
Care este nota minima care trebuie sa o iei la bac pentru a trece? Ce manual de biologie trebuie sa imi cumpar pentru a invata materia pentru o facultate de medicina dentara?
Ce inseamna de fapt "liber arbitru"?
Pentru lectura ce filosofi contemporani europeni mi-ati recomanda?
Unde pot gasi o tabla Ouija? De preferat in Bucuresti, nu online?
Credeti in spirite? Vi s-a intamplat vreodata sa vedeti/auziti/simtiti un spirit?
Cum se poate face un dinamometru fara resort? Se poate dintr-un elastic?
Ce consecinte ecologice are activitatea un hotel aflat langa un lac?
Zilele trecute am dat peste un paradox interesant care suna in felul urmator: Presupunand ca avem o scara de inaltime H si lungime L, ca in imaginea asta: http://i.imgur.com/czo35ey.png Este limpede...? (mai mult)
(18+ ) Mai multe intrebari intr- o intrebare. Considerati ca tinerii care nu au o perspectiva de viata in care sa se vada familisti vor duce o viata superficiala si alegerea lor este regretabila in...? (mai mult)
Poate sa imi zica si mie cineva ce substante/gaze rezulta din descompunerea fecalelor animale? Cu surse va rog? Dau funda! (ps: nu prea stiu la ce categorie ar trebuie sa intre asta)
Ce carti despre tehnologie/stiina imi recomandati? Pentru noobi. Sa fie pdf gratis.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!