E fix alegerea lor. Ca familist, pe de o parte ii invidiez, si pe de alta parte imi e mila de ei. Fiecare moneda are doua fete...
Legat de sinucideri, jos palaria pentru cei care au sange in ei sa le duca pina la capat. Nu de alta, dar se poate si mai rau - sa te retragi la manastire.
Pai te-ai etalat pe site in unele discutii. Desi n-am asistat, am observat.
Krakilla e genul care chiar intra in tiparul lui Grey zero, culmea, fiindca chiar e anost deja.
Cum asa? Acum nici nu e intrebare? Fiindca imi spun si propria parere?
Tataie, vezi-ti doar de postarile tale, lasa-i pe altii, ca oricum tu esti deasupra tuturor! Chiar daca te scufunzi.
:)) :)) =))
Am avut privilegiul sa citesc si discutia originala. =))
http://www.tpu.ro/......-vor-doar/
Caz inchis.
O zi buna tuturor.
P.S.:Nu am spus ca nu e intrebare, am spus ca e o intrebare retorica.
''O intrebare retorica este o intrebare la care nu se asteapta raspuns, pe de o parte acesta fiind evident, pe de alta parte raspunsul fiind cuprins in continutul intrebarii sau sugerat in enuntul ei.''
http://intrebari-si-raspunsuri.ro/intrebare-retorica/
Chiar nu imi pasa de alegerile facute de altii, oricum nu duc niciunde in final. totul revine la capacitatea sa te minti ca exista un scop, un motiv in ceva anume. unele minciuni vin de la sine, altele ti le induci tu, altele iti sunt induse. dar la un moment dat iti pui intrebari si numarul de minciuni in care crezi devine din ce in ce mai mic, pana ajungi sa realizezi ca viata e un roman scris de kafka
Nu e vorba de a gasi un scop, ci de a infirma faptul ca exista un singur scop sau cel mai bun scop la modul general.
Subscriu la absolut tot ceea ce ai scris. O singura parere indraznesc sa iti cer, cum crezi ca se poate rezolva problema asta a minoritatilor care se autovictmizeaza constant ajungand ca majoritatea sa fie privata de drepturi? Crezi ca o politica conservatoare ne-ar putea salva?
La absolut orice? Si la paragraful 4? Ia lamureste-ne tu cum dezgustul fata de gesturile intime etalate ostentativ in public poate fi definita ca gelozie mascata? Ca cica e ceva perfect normal, insa nu stiu daca si intr-o lume inca suficient de normala.
Cat despre minoritati / majoritati exista o explicatie simpla: orice padure are uscaciunile ei! Nu dai foc la toata padurea. E ceva ce va exista mereu, indiferent despre ce majoritati / minoritati vorbim la modul general (ca e vorba de homosexuali sau colorati care se victimizeaza, ori ca e vorba de nu stiu ce ecologisti, vegani, ori poate vreun ONG dubios care apara nu stiu ce sandrama de la demolare). Ideea e ca gunoaie exista in orice grupulet oricat de mic sau mare, neavand treaba neaparat cu natura grupului.
Oricum, o politica conservatoare ar trebui aplicata la nivel global, lucru care e imposibil. Nu realizezi nimic impunand doar reguli, trebuie sa schimbi perceptia imaginii de ansamblu la nivel universal. Chiar daca ai sansa asta te vei lovi de politicile fiecarui stat, apoi de rezistenta minoritatilor care stiu foarte bine ca au devenit favorizate si vor sa-si pastreze acest statut si, in final, chiar de reticienta majoritatii, spalate pe creier. Ca, de fapt, de la asta a pleacat totul. Majoritatea indobitocita a permis schimbarea si nu minoritatile.
Gesturi intime? I-o suge in public, sau ce?
Nu e vorba despre uscaciuni, ci despre conflicte sociale. Focarele exista si vor recidiva tot mai mult.
)) Nu stiu daca o sa ii placa, mai ales daca mai sunt si colorate. Scuza-mi gingasul rasism.