Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 7 Februarie 2025 sunt:
La profilul Chimie-bio se face tot M1 la mate? Sau e mai usor ca la mate info?
Este adevarat ca daca te inregistrezi si iti pui inregistrearea pe durata somnului, a doua zi vei recationa exact dupa cum ti-ai ordonat in inregistrarea respectiva
Daca am o sfoara incomprimabila, inextensibila, pot face un CERC perfect folosind-o?
Iti doresti vreodata sa te poti intoarce in timp, sa retraiesti o zi sau un eveniment care ti-a schimbat viata? Ce s-a intamplat atunci? La mine ar fi zilele cand mi-am stricat sanatatea.
Cu cati ani scurteaza depresia si durerea viata? S- au facut cumva studii pe asa ceva? In depresie chiar si inconstient iti doresti moartea. Oare asa ai sanse mai mari sa mori mai curand? Chiar e adevarat...? (mai mult)
Credeti careva in teoria Flat Earth? :) pare destul de captivanta. https://www.youtube.com/results?search_query=flat+ earth e inundat youtube de ele. Au ajuns deja departe cu teoria asta :)) Au si campanie,...? (mai mult)
Pisica mea merge cu spatele, stie cineva daca este anormal?
Cum se face aracetul, imi spuneti?
Oare cum vor arăta oamenii în viitor? Dar copiii? Din câte observ copiii din ziua de azi de abia așteaptă să se maturizeze. Nu cred că acesta este un lucru bun. Din cauza mâncării nesănătoase...? (mai mult)
Care este solul predominant in Croatia?
Am auzit ca Mircea Eliade a practicat niste tehnici de Yoga prin care si- a redus somnul la maxim 3- 4 ore pe noapte. Imi poate da cineva niste sfaturi despre redusul somnului sau chiar sa imi spuneti...? (mai mult)
Cum se numeste gruparea care arde cruci si au ceva pe cap?
am o problema cu castile:Daca tin aplecat capul unpic spre stanga se aude bine(cablul e prin casca din stanga), dar daca tin capul drept sau inclinat spre stanga/dreapta se aude doar pe casca...? (mai mult)
De ce mediocritatea este considerata o atributie atat de rea cu toate ca a fi un om mediocru nu inseamna a fi un om slab?
ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre un presedinte si un monarh?
Imi da si mie cineva campul lexical al cuvantului comunitate? nu trisez la teme, mi-am facut dar cred ca am gresit ceva si incurc campul lexical cu altceva...
Am de facut pentru. scoala o compunere dupa un serial-documentar Viata-despre plante de BBC EARTH. Va rog ajutati-ma!
Ne face cititul unei carti oare mai inteligenti? inteligenta este o trasatura genetica, desi de ce se spune ca cei care nu citesc sunt inculti?
Voi credeți în destin? Ce părere aveți?
Exista fantome? Eu noaptea cand fulgera si ploua vad o fata la geam mi- e frica! Am cautat tot felul de raspunsuri la alti de pe sait dar tot mi- e frica! Ce sa fac? Vrea sa scap de asta rapid si fara ...? (mai mult)
De ce masonii fac tot felul de mesaje secrete unde vor sa ajunga cu ele, adica bun cu ce ma incalzeste pe mine daca vad la televizor un semn de- al lor, si le mai fac si ascunse multa lume...? (mai mult)
Cine imi explica chimic aceste formule? daca nu stiti nu raspundeti aiurea ma intereseaza formula chimica prin care organismul transforma carbohidtrati, grasimile, proteinele in energie ...? (mai mult)
Exista pe aici persoane care au avut experiente in Padurea Baciu? :) [ Sau prieteni care au avut experiente acolo ] Vreau sa-mi povestiti.
A incercat careva din voi cu gandul sau practic sa realizeze un Perpetuum Mobile? Unde v-ati impotmolit? Idei pareri?
Care sunt cele mai bune institute de cercetare din România?
Educatia iti da lumina dar nu te inalti decat prin caracter. E adevarat?
De ce in Iulie si August este mai cald ca si in Iunie cu toate ca in Iunie soarele este cel mai sus pe cer? La fel de ce in Ianuarie si Februarie este mai rece ca in Decembrie cu toate ca in Decembrie ...? (mai mult)
Care sunt secretele succesului?
Care e probabilitatea ca raspunzand aleatoriu la aceasta intrebare raspunsul sa fie corect? A. 25% B. 50% C. 0% D. 25%
Un medic biolog se ocupa cu microbiologia?
Credeti in DESTIN sau consideri ca el nu exista?
Credeti in supranatural?
Te consideri un tip pragmatic, realist, idealist?
Ce lucruri te-au marcat negativ, pozitiv?
Vă salut, stimați useri ai acestui site, Întrebarea mea va fi scurtă și la obiect : ce blog- uri/site- uri de știință cunoașteți (orice domeniu : fizică, biologie, chimie, matematică,...? (mai mult)
De ce atata rau pe Pamant si atatea lucruri incredibil de rele?
Ce parere aveti de torturile, crimele si abuzurile comise de oameni de-a lungul istoriei si prezentului impotriva altora si animalelor ani de zile de incarcerare si tortura fizica si psihica?
Te- ai gandit vreodata sa te muti departe de societate, intr- un sat izolat sau la munte? Sa strangi bani cat muncesti, sa vinzi casa si apoi sa traiesti din cativa zeci de lei pe luna vreo 20 de ani,...? (mai mult)
Cum sa traiesti fericit? Cum sa duci o viata frumoasa si buna?
Uite o problema care nu poate nicicum sa fie considerata tema scolara. In primul rand pentru ca nu poate fi rezolvata prin metode "ortodocse" (ecuatie, sistem), ci trebuie facut apel la un rationament...? (mai mult)
Milioane de pui mor in fiecare zi, cu toate astea oamenii sunt indiferenti, insa daca un caine este ucis si mancat, toti oamenii sunt revoltati, vezi doamne cata cruzime, ce om poti sa fi sa faci asta...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde as putea gasi baremele de la subiectele de bac de la chimie, din anul 2008?
Cat timp un om este bogat, glorios si puternic, prietenii misuna in jurul lui. Daca insa, lovit fiind de soarta, ajunge ruinat, nenorocit, acei prieteni il cam parasesc; rand pe rand (sau toti odata)...? (mai mult)
Cum variaza greutatea unui astronaut care pleaca de pe pamant pe luna
Crezi în pace pe Pământ? Ce ar insemna ea pentru tine?
Cum trebuie să fie viața? O evoluție sau o luptă continuă?
Crezi ca exista implinire totala pe Pamantul ăsta?
Imi puteti recomanda vreo metoda de autovindecare? Adica chestii gen bio energie, reiki, o metoda de genu` prin care iti poti "schimba viata", poti sa te vindeci de boli... Daca imi puteti...? (mai mult)
Cum se formeaza peretii de stanca daca blocurile de granit nu se pot contopi? Presupunem urmatorul scenariu au trecut sunte de miliarde de ani si toate blocurile de granit s- au macinat.Mai exista pereti...? (mai mult)
In urma cutarii scoartei terestre stancile se pot uni intre ele? Ma refer daca blocurile de granit in sunte de ani de cutare a scoartei vor ajunge un singur bloc? Se pot,, suda" stancile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!