Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Se intampla uneori, cand mergem la cumparaturi, sa avem probleme la plata, in sensul ca noi nu avem bani potriviti, iar casierita nu are sa schimbe. Am imaginat situatia ipotetica in care un cetatean...? (mai mult)
Cum îmi pot da seamă dacă un obiect este din bronz?
Este stibiul (antimoniul) magnetic?
Sunt clasa a 8- a si trebuie sa ma hotarasc la ce profil vreau sa dau in a 9- a. Am inteles ca exista real unde sunt stiintele naturii si mate- info. Si uman unde sunt stiintele sociale si stiinte...? (mai mult)
Care e citatul care va ghideaza in viata?
Uite o alta problema de logica, de data asta ceva mai dificila. Asta e buna sa o puneti undeva intr- un colt pe birou si sa va uitati la ea doar cand aveti timp si chef. Si nu trebuie neaparat sa o rezolvati,...? (mai mult)
Sunt clasa a 8- a si trebuie sa ma hotarasc la ce profil sa dau cand intru a 9- a. Am intele ca exista real unde sunt stiintele naturii si mate- info si uman unde sunt stiintele sociale si filologie....? (mai mult)
Ce parere aveti despre profilul "stiinte sociale"?
Buna dimineata lume! Vreau sa-mi cumpar o drona, spuneti-mi va rog daca exista modele cu autonomie de peste 20 minute de zbor, ce modele si la ce pret?
Cu cati km pe ora ar trebui sa alerg ca sa parcurg 2 km in 8 minute?
Ar putea cineva sa ma ajute cu introducerea unor tehnici noi care ar fi binevenite in psihologie?
Cu totii stim ca cei din triburi,africa, etc isi pun diferite" accesorii " in ureche de marimi mult mai mari. Intrebarea e, de ce? Ce semnifica? Care este simbolul? Dau funda pentru cine stie.
De amfibienii au evoluat din pesti?
Stie cineva ce inseamna " Dont try and duck it like most people do". Multumesc mult
Are cineva testul 16pf cattell (187 intrebari)?
Între ce ani se întinde Evul Mediu în istoria României?
Cautati fericirea? Ati gasit-o? Atingerea fericirii e idealul suprem pentru fiecare om?
Voi credeti in legea atractiei?(cea prezentata in cartile Secretul,Magia, Puterea de Rhonda Byrne dar si in filmul The Secret?
Salut stie cineva cum se poate traduce cuvantul "treadmill". Mai exact propozitia " I am not afraid to die on a treadmill". Ce inseamna? Propozitia e dintr- un videoclip motivational. Pe net scrie ca treadmill...? (mai mult)
Cate manuale sunt pentru olimpiada de biologie in clasa 11 si de la ce edituri sunt? Care e cel mai bun?
In imaginea urmatoare, care este bouba si care este kiki? http://www.synesthesiatest.org/wp-content/uploads/2012/01/Soc_img012.gif
O intrebare cam lunga. Cei pe care ii plictisesc astfel de intrebari, nicio problema, trec peste. Cum ati defini voi matematica? O definitie originala, va rog (of, iar matematica! ce- o fi avand omul...? (mai mult)
Am gasit in gaina un fel de ou, fara galbenus sau coaja, doar o bila mare de "albus" are o forma usor alungita. Ce ar putea fi? Mentinez ca gaina inainte sa o tai era cam molesita. Astept raspuns....? (mai mult)
La chimie, ce sunt stereoizomerii?
Sigur ca nimeni nu isi propune sa invete matematica pe site- ul asta, pentru asa ceva fiind site- uri specializate. Dar o intrebare/problema fantezista, la granita dintre matematica si "restul", poate...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru. Am de facut un experiment pe plante/animale la biologie clasa 10. Vreau sa imi spuneti cateva experimente pe plante/animale care se pot realiza in maxim 3 zile?...? (mai mult)
O stea are înălţimea de 60 de grade la momentul culminaţiei superioare şi respectiv 30 de grade la momentul culminaţiei inferioare. Trebuie sa calculez declinatia stelei si latitudinea locului ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ecuatia care iti arata cat de periculos e un fulger o stiam dar am uitat- o era ceva de genu cand vezi vulgerul incepi sa numeri secundele pana cand auzi tunetul. Dupa numarul...? (mai mult)
De cateva seri luna nu mai e pe cer, de ce? Cel mai bun raspuns primeste funda ...ps nu sunt nori pe cer.
ce tableta ca pret intre 300-350 lei imi recomandati ca avand cel mai bun raport calitate pret?
De ce sunt oamenii animale bipede? Explicație spirituală, vă rog.
Care este mai greu? Fierul sau otelul?
Cine a incercat sa aplice invataturile din cartea "Secretul" de Rhonda Byrne?(sau filmul Secretul) A functionat? A mers, la voi?
Am vazut recent filmul "Focus" si mi- a ramas in cap o scena. Tatal sau il impusca undeva intre a 3- a s a 4- a coasta la ora 11 de sfarc sa il salveze din incurcatura. Evident, primul lucru la ...? (mai mult)
Hey! Am o problema pentru ora de fizica si sunt praf la asta, plus ca nu gasesc pe net. Ce inseamna un oltean putere? Dau funda :)
Dacă o persoană e surdo-mută, pe ce limbă o sa gândească? Complicăm exemplul la o persoană oarbă care nu vede și nici nu aude.
Nu inteleg cu ce ne ajuta in viata Muzica? nu este o pierdere de timp la Scoala?
Sa presupunem ca vrei sa pleci in vacanta. Ai doua valize si 10 obiecte pe care vrei sa le iei cu tine. In cate moduri le poti impacheta? Exista vreo legatura intre asta si memoria RAM? P.S.: Nu e...? (mai mult)
Mai are vreun rost important consumul de carne in societatea moderna? Tinand cont de probleme fizice si dezastrele ecologice cauzate de industria carnii?
De ce foarte multi din specia homos sapiens resping ideea ca sunt animale si se cred superioare lor? Cu multe persoane m- am contrazis, ba chiar unii rad cand aud ca suntem animale, pai suntem animale,...? (mai mult)
Care este importanta zapezii pentru pamant si plante, viata plantelor si animalelor in timpul iernii.
Am vazut un documentar despre descompunere si reciclare si la un moment dat cica au marcat atomii de azot ca sa le urmareasca traseul... :- / Cum ar putea cineva marca niste atomi? Si sa explic: au luat...? (mai mult)
Predispozitile noastre care le facem in viata se transmit copiilor nostri? adica putem schimba /influenta adn ul oare? De exemplu, un copil cu un tata alcoolic nu va deveni automat alcoolic sau dependent...? (mai mult)
Referitor la urmatiri ani, din cate am vazut luna pe masura ce trece timpu se tot apropie de pamant, e posibil in urmatori 300 de ani sa se loveasca luna cu pamantul si sa fim cu osul in gura ca acu ...? (mai mult)
Desi nu sunt sigur ca v- a placut prima problema, vin cu alta, care sper sa fie ceva mai atragatoare. Este mai mult de fizica decat de matematica; sau poate de logica/perspicacitate. Nu stiu, nu m-...? (mai mult)
..ba am vazut o store pe facebook in care zicea ca pamantul ar mai traii 2, 3miliarde de ani dar io in capul meu bolnav am o teorie. Deci apocalipsa asta se intampla deja si nu suntem constienti...? (mai mult)
Am un calculator care se tot opreste din cauza ca se incazleste procesorul. Vreau sa cumpar un ventilator Intel 775 dar nu stiu de care sa iau si vreau sa stiu care este mai bun. Am un ventilator ca ...? (mai mult)
Buna, TPU, maine dau test la fizica si am nevoie de ceva ajutor... Deci, maine dau din curent, intensitate, tensiune, legea lu' Ohm, etc.(materia de clasa 8) Am nevoie de ceva ajutor la formule... ...? (mai mult)
Si totusi suferinta aia cand te desparti de cineva ce anume in creier o cauzeaza? fara raspunsuri proaste
Dupa ce am vazut toata seria saw ma intreb oare oamenii se pot schimba oare? puscaria din ziua de azi se baseaza pe asta nu e oare o iluzie? oare ne nastem buni si asa murim sau ne nastem rai si asa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?