Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Care este diferenta dintre tensiunea si intensitatea curentului electric, ca tot nu inteleg.
Am observat ca si la noi sunt meditatorii de lb. araba Credeti ca foloseste la ceva daca o inveti? exista avantaje? mie unu imi place limba araba.
Https://www.youtube.com/watch?v=Go_LIz7kTok Nu este fascinant cum un organism lipsit de creier si implicit de de orice gram de inteligenta se comporta intr- un mod pe care majoritatea l- am identifica...? (mai mult)
De ce se începe denumirea straturilor electronice ale atomului cu k?
De ce temperaturile sunt mai scazute la Miercurea Ciuc fata de Muntii Fagaras?
Unde pot gasi exercitii bac biologie IX-X vegetala si animala Nu este obligatoriu variante
Sa spunem ca am oprit timpul(cu palma pe piept), noi putand sa ne miscam; daca ducem palma de pe piept spre exterior, ce ramane intre palma si piept? Vid stiu, dar referitor la lumina : doar palma...? (mai mult)
Viata poate continua chiar si dupa ce faci unele greseli?
Noi suntem sursa sensului sau sensul este sursa noastra?
Ce atlas geografic performant stiti? Nu conteaza bugetul, vreau sa imi cumpar un atlas geografic ( general), si cat mai detaliat, concis si exact! Imi trebuie pentru olimpiada la faza pe judet! Cel...? (mai mult)
Cum vi se par urmatorii filosofi? 1. Mircea Eliade. 2.Petre Tutea Va plac maximele lor,cugetarile, opera?
Credeti in extraterestrii? Daca da, cum ati ajuns la aceasta credinta?
Ce inseamna "lucreaza foarte eficient pe orizontala", cum adica a lucra pe orizontala? "„lucreaza foarte eficient pe orizontala", ea fiind autoarea revolutiei Franceze, dar si a Terorii, co- autoarea...? (mai mult)
Cati kilometri patrati are intreaga planeta Terra?
As vrea sa stiu daca editia din 1992 a cartii Cartea tibetana a mortilor(Bardo Tholdol) a fost tradusa cat de cat ok si s- a pastrat mesajul si daca cartile traduse mai nou sunt mai corecte....? (mai mult)
De ce in desenul "Omul vitruvian" al lui Leonardo Da Vinci este corpul perfect al unui barbat? De ce corpul unei femei nu se considera "perfect" din punct de vedere proportional? Este precizat ca CORPUL...? (mai mult)
Ce inseamna fericirea? Cum se dobandeste ea? Poate ajunge omul la fericirea suprema?
Daca iti pierzi speranta vreodata,pierzi totul. E adevarat? De ce DA,de ce, NU?
Cum as putea sa ma transfer de la Stiinte Sociale la Filologie? Ce medie imi trebuie? Trebuie am media mai mare sau egala ca ultimu promovat? Care medie? Dau funda
Sunteti fericiti? Simtiti ca va bucurati cu adevarat de viata? Aveti bucuria de a trai? Cum sa te bucuri intr- un mos frumos, placut si decent de viata? Cum sa iti traiesti cu adevarat viata? Care...? (mai mult)
Poate cineva sa imi explice si mie cineva cum se fac procesele de ionizare?
Cum imi pot da seama cand un lucru este simetric? va rog fara copy paste,explicatie rationala propie, cum imi dau seama daca fata mea e simetrica sau alte chesti cam ca ce arata
Care este cel mai mare filosof roman? Sau cei mai mari filosofi romani? Eu cred ca Mircea Eliade si Petre Tutea. Oricum opera lui Eliade e o comoara. Voi pe cine vedeti cei mai buni si mari filosofi...? (mai mult)
Voi credeti in experientele NDE? Adica cele in care esti in moarte clinica si ai diverse experiente spirituale(Il intalnesti pe Dumnezeu, te duci in rai, iad sau intri prin tunel sau Il vezi pe Iisus ...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste exemple de organizatii publice din Romania?
Cum poti sa iti modelezi si schimba caracterul? In bine.
Am nevoie de un titlu de carte ce are un continut istoric... Cine ma poate ajuta?
Va e frica ca puteti muri in orice secunda oricum si oriunde? Adica va e frica ca puteti muri (tinand cont de faptul ca modul si timpul si locul in care mori nu este cunoscut si nu poate fi cunoscut. Va...? (mai mult)
Dati-mi exemplu de un fenomen fizic cu lentile, ceva simplu din care pot face o animatie.Dau funda pentru raspuns bun!
Daca intr-un plic pun o foaie de hartie si o bila de metal si dupa dau foc plicului va arde foaie din el? Adica metalul absoarbe caldura deci va proteja foaie din plic? Dau funda pentru raspuns bun!
De cati ani exista omenirea?
Cum poti intelege mintea umana rational sau ce vor barbatii/femeile de la sexul opus, viata daca suntem persoane care suntem condusi de instincte, emotii?
Cine stie daca chiar exista hipnoza, daca cineva poate fi hipnotizat?
Frica poate insemna placere? eu simt placere cand privesc filme de groaza
Https://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M Fake sau real?
Cum se poate turna apa din vas in pahar, fara a scoate dopul sau a inclina vasul?
Stiu ca in neoane se afla Ne(neon). In becurile economice se afla Ne(neon)? Funda primului raspuns!
Deci aseara am avut o mica dezbatere cu un tip pe seama evolutiei si rasismului, tipul sustinea ca oamenii au aparut initial in Europa, dar asta e imposibil din moment ce mediu specific al primatelor...? (mai mult)
Ce parere aveti de satelitul "Cavalerul negru"?
Cum a fost "descoperita" temperatura de 0 k(0 absolut) daca aceasta este temperatura limita si nu poate fi atinsa?
Demonstrati-mi si mie ca ce scrie in Biblie "se bate cap in cap cu stiinta". Provocarea este pentru cei ce chiar cred asta.
Cum credeti ca trebuie traita viata ca sa iti fie BINE si sa fii FERICIT? Dati-i drumul la filosofii de viata.
Exista pe net teste de vocatie? dati-mi si link va rog!
Cum credeti ca au fost ridicate piramidele?
Imaginati-va o discutie intre un hedonist si un eudaimonist.Analizati consistenta argumentelor utilizate in sustinerea tezelor fundamentale ale acestora.
Ce este Cunoasterea? Conceptual, in viziunea Dumneavoastra?
"Spera si viseaza, nu te costa nimic" (Este o vorba inventata de mine) Ce parere aveti de ea? Adica speranta si visarea sunt importante pentru un om? Ce rol are speranta si visarea pentru un suflet,...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu sau un Creator Inteligent si Superior a ajutat, influentat, a avut implicare ca omenirea, civilizatia sa ajunga la o asemenea tehnologie moderna si avansata si la o stiinta foarte ...? (mai mult)
Nu gasesc pe internet modalitatile de masurare ale fortei arhimedice. Stie cineva?
Care este diferenta dintre agnosticism si deism? Si ce crede mai exact un agnostic si un deist ca se intampla dupa moarte? Nu doresc răspunsuri de pe Google, multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!