Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cat la suta crezi ca este posibil sa existe viata dupa moarte? Tu ce crezi ca se va intampla cu noi, imediat dupa moarte? Cat este posibil sa existe "ceva", "o continuare" intr- o alta dimensiune...? (mai mult)
Exista un site in care sa incarc documentul in engleza si sa mi-l traduca.In afara de google translate sau alte situri asemanatoare.
Am nevoie de subiectele BAC Biologie 2006-2009. Multumesc!
Vreau sa va intreb ce parere aveti despre compatibilitatea Capricorn Scorpion!
Oamenii au evoluat de la celula pana la mamifer timp de aproximativ 500 de milioane de ani! SAU Omul a fost creat de alte forme de viata în scopul de a ne studia și în același timp pentru a crea...? (mai mult)
Cum ar fi daca nu ar exista gazele naturale?
De ce in religia ortodoxa nu sunt acceptate anumite teorii din orient? Spre exemplu simbolul yin si yang sustine zicala "in orice rau e si un bine si in orice bine e si un rau", ceea ce e complet adevarat,...? (mai mult)
Câte degete are un om la maini
Vi s-a intamplat sa fiti in starea se sleep paralysis? Cum ati reactionat?
Bună,sunt clasă a vii- a și maine am test la fizică din forta ca mărime vectorială. Ne da probleme și eu chiar nu le pot pricepe! Ce să fac să le înțeleg?
La nicio specie de pe planeta asta sexul feminin nu este identic cu cel masculin. Evident ca specia umana nu reprezinta exceptia de la regula. Si atunci despre ce egalitate se tot vorbeste? Ce se intelege...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9- a la stiinte ale naturii si vreau sa ma transfer la filologie pe semestrul 2 in acelasi liceu, ce trebuie sa fac?, media mea este cu 22 de sutimi mai mica decat a ultimului intrat la...? (mai mult)
Ce se intampla daca pamantul se opreste din rotatie brusc?
Femeile si barbatii, sunt sau vor fi vreodata egali? De ce femeia este considerata slaba atat fizic cat si psihic, cand... de exemplu in provincie, din cate am vazut, barbatul aduce bani in casa, ...? (mai mult)
daca am un led de 1Watt si l-am pus la o baterie de Nokia li-ion bl 5c de 1020mAh la 3.7 volti. Cum ii calculez autonomia pana la urmatoarea reincarcare?
de un timp ma intreb de ce nu putem scrie tipul de densitate volum inparit la maza?
Constitutia din 1791 stipula ca drept de vot aveau cetatenii activi, adica aceia care stapaneau o anumita avere. Cetatenii pasivi erau exclusi de la exercitarea drepturilor electorale. Sesizati o neconcordanta...? (mai mult)
Salutari TPU! Am si eu o intrebare, cum se numeste acel termen care descrie situatia in care ai o problema/esti pus intr- o situatie si toate rezultatele problemei sunt nefavorabile pentru tine/infrangeri?...? (mai mult)
De ce credeti ca mor oamenii? Nu vreau o teorie stiintifica pentru ca deja am auzit destule. Pur si simplu nu inteleg de ce ne chinuim toata viata sa ne fie bine ca dupa sa murim.
Cauti fericirea? Ai gasit-o? Esti fericit? Ce crezi despre fericire?
Nu stiu cati dintre voi constientizeaza ca adevarata amenintare la adresa speciei noastre este ca suntem prea multi! Treaba e ca de le 8 miliarde vom ajunge la 15 care este limita pe care o poate suporta...? (mai mult)
Compusii halogenati se oxideaza?
Daca vreti sa aflati mai multe despre adevaratul Dumnezeu si NU cum este El prezentat in religii cititi cartile "Conversatii cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch.O sa vedeti un Creator adevarat si o filosofie...? (mai mult)
Ceva documentare de pe discovery science cu mistere cine cunoaste?
Este hipnoza un mit? Justificati!
Exista facultate de psihologie in Bucuresti? Si daca da, se intra cu examen/ ce fel de examen se da?
Dupa toate aparentele, traim intr- o lume absurda, in care viata nu are sens. Pai nu? La ce sens te poti gandi cand vezi natiunile cum se inarmeaza pana in dinti, cum fac arme tot mai sofisticate? Ce...? (mai mult)
Am o curiozitate, din cate am inteles adn - ul nu se schimba, nu sufera nici o modificare deci ceea ce transmit eu copiilor mei va fi indentic cu ce mi- au transmis parintii mei? Atunci cum apar rase...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare.Cand anume au loc primele miscari ale fetusului in burta mamei? Nu ma refer la acele miscari si batai pe care le simte Mama prima data, ci la prima energie a fetusului, prima bataie...? (mai mult)
Stand eu culcat sapte zile pe coasta stanga, mi- a venit o idee, o problema care are a face cu acele unui cesornic. Si pentru ca sunt implicate si niste calcule matematice, o postez si eu aici, matematica...? (mai mult)
V- ați gândit vreodată că universul nostru ar putea fi doar o particulă subatomică dintr- un univers mai mare, care la rândul său ar fi o altă particulă și așa mai departe? Ba mai mult, că...? (mai mult)
Ce limbi sa mai invat in afara de engleza? Imi place Araba, Spaniola si Rusa. Care imi recomandati? nu neaparat din cele 3.
Sa presupunem ca ajungem pe o alta planeta. Acolo descoperim ca este populata de niste creaturi care se aseamana cu furnicile. Asta este inteligenta artificiala pe care am gasit- o. Planeta este foarte...? (mai mult)
câte tehnici de inducere a viselor lucide știți? Cine vine cu cele mai multe primește funda.
Salut E bun iq 153 la o fata de 13 ani? Am facut testul matricelor progresive Raven.
Care este diferenta dintre gandire si inteligenta?
As vrea tare mult sa stiu cam toate materiile care se studiaza la profilele stiintele naturii si mate info la liceu. Cel mai bun raspuns primeste funda
Am o problema la fizica de clasa a 9- a respectiv capitolul "Lentile". Pentru o lentila biconvexa, stiu ca R2 se ia pozitiv, dar R1? Eu cred ca tot pozitiv dar multi spun ca negativ. Imi puteti explica...? (mai mult)
Fratele meu este clasa a 6- a, astazi au avut simulare de incendiu, diriginta lor le- a spus: daca nu puteti iesi pe usa, aruncati- va pe geam. In conditiile in care ei au clasa la etajul doi si sub...? (mai mult)
Care este istoria piramidelor? Si ce rost aveau ele?
Dati-mi va rog scara iq-ului.
Ati avut parte de fenomene paranormale? Daca da, dezvoltati.
Testul Raven e SD=15 sau SD=24?
Cum credeti, mai exista alte planete cu viata in ele unde locuiesc oameni in ele?
Cum se formeaza a 366 zi din an?
Oare se va afla vreodata ce este dupa moarte clar si sigur sau moartea va ramane un subiect necunoscut si misterios pe toata durata existentei omenirii?
Suntem singuri in Univers sau mai exista viata si in alte parti?
Care este sensul vietii? Dar sensul dat de tine, vietii?
Steaua luceafarul apare in acelasi loc pe cer?
Cu ce ne diferentiem noi, oamenii? De ce atunci cand un om este fericit, altul este nefericit? Ce se intampla mai exact in gandurile celor doi? Prin ce ne diferentiem? Cum isi poate schimba un om perceptia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!