Am inteles ca se vor interzice tatuajele si pierceing- urile in scoli. Ce parere aveti? Adica, mie mi se par mai decente decat pitipoancele care vin pe tocuri de 13, in colanti si cu decolteuri adanci...? (mai mult)
Voi cum credeți că a apărut omenirea? Am fost creați de Dumnezeu, ne tragem dintr- o rasă de maimuță, am evoluat din organisme unicelulare ( bacterii ) sau am fost creați de Elohim...? (mai mult)
Trebuie sa vezi ca sa crezi sau sa crezi ca sa vezi?
"In sufletul fiecaruia este suficienta durere incat sa induioseze si cea mai mare ostilitate." Ce credeti?
Auzim deseori ca munca te inalta sau munca te face om, oricum, idei de genul ca munca e ceva foarte bun. Voi credeti prostia asta? Adica e asa fain sa muncesti ca un sclav imaginandu- ti ca- ti place...? (mai mult)
Se poate gasi fericirea suprema in aceasta viata? Sau ea vine dupa in viata imateriala?
S- a intamplat vreodata ca ceva ce iubeati candva sa faceti, o pasiune sau un om, sa incepeti sa- l urati, sa nu- l mai suportati, sa nu mai vreti sa auziti de el? Ce credeti ca a dus la schimbarea...? (mai mult)
Ce parere aveti, munca fizica inseamna "slugarnicie"? Mi- am amintit de- o persoana care mi- a spus ca ea n- ar putea face munca fizica, ci doar intelectuala, pentru ca cea fizica inseamna supunere....? (mai mult)
Despre "pasarea albastra" de charles bukowski. Ce credeti ca simbolizeaza acea pasare? Libertatea?
Am problema cu inaltimea, acum o luna am implinit 17 ani si de abia am 1, 58, cand aveam 16 ani si 5 luni am fost la o doctora endocrinolog si mi s- a spus ca nu se mai poate face nimic ...? (mai mult)
Ce se invata la facultatea de filozofie? Intreb studentii care au fost acolo.
Cum descrieti voi un om cu personalitate?
De ce traim noi?
Am o intrebare la Chimie. ( clasa a9a ). Ma poate lamuri si pe mine cineva cu ordinea de ocupare cu electroni?
Îmi place filosofia ca materie. În ciuda complexității ei, am ales sa dau și bac- ul aici. Totuși, mă tem ca as putea sa devin "dependenta de ea, sa mă atragă foarte mult unele subiecte, gen...? (mai mult)
Trebuie sa fac un proiect cu o moara si nu am idei cum sa o fac si de ce materiale am nevoie. E urgent!
Ce calitati ai putea avea pentru a te considera unic? Cu ce te-ai putea distinge de restul lumii daca exista atat de multi oameni cu calitati asemanatoare?
Va propun sa ne mai distram, dar intr- un fel in care sa punem si mintea sa lucreze. Plecam de la premisa ca exista monede de cate 1, 5, 10, 25 si 50 de bani. Si vrem sa vedem in cate moduri poate...? (mai mult)
Am nevoi de cât mai multe informații despre realizarea unei analize filozofice de text (dacă aveți și un model de astfel de analiză ar fi perfect).
Ce parere aveti despre oamenii care nu stiu ce vor de la viata?
Ce este binele? Dar raul? Este demna relativitatea de aceste doua concepte ce guverneaza lumea noastra?
Animalele ne pot considera "fiinte inteligente" sau noi suntem asa de plini incat ne cosideram singuri "fiinte inteligente"?
Doar cine stie sa raspunda oare de cate ori trebuie sa repeti ceva pana inveti? cand acel ceva intra in memoria de lunga durata?
Unde pot gasi informatii despre influenta presiunii mediului inconjurator asupra topirii si solidificarii substantelor? Fundaa
Ma uimit un video de pe youtube fiolozofia mea pentru o viata fericita se numeste https://www.youtube.com/watch?v=36m1o- tM05g este uimitor cum acestea persoane pot gasi un scop in viata cand ...? (mai mult)
Ma simt uimit de creierasul meu cum poate inventa povesti care nu exista, in vise am asa vise lucide care ma uimesc si de acele intamplari incredibile de multe ori personaje care nici nu le cunosc, ...? (mai mult)
O oglinda arata imaginea invers, de exemplu daca eu am cararea la par pe stanga si ma uit in oglinda, o sa o vad pe dreapta, am inteles ca daca pui nu stiu ce oglinda la 90 de grade de alta oglinda ...? (mai mult)
Cum ar arata etica si moralitatea pe internet. Legat de faptul ca multi copii sunt imfluentati negativ iar urmatoarea generatie va fi afectata foarte mult. Ce parere aveti?
Salut Stie cineva un site unde pot invata fizica de liceu online sau descarcat? Dar gratis. Si sa fie cu formule si chestii d-astea. happy Mersi
Ce inseamna pentru voi un om sarac, un om din clasa medie si un om bogat? Carte sunt etaloanele? Dati niste exemple. Ma refer strict la bogatia materiala, nu ma intereseaza cea sufleteasca.
Salut Stie cineva un site unde pot invata fizica de liceu online sau descarcat? Dar gratis. Si sa fie cu formule si chestii d-astea. :) Mersi
O fata a facut un test iq pe mensa, ea are 12 ani si iq 116. Acea fata e prietena mea si ma tot sâcâie cu asta. E supradotata?
Din ce motive simtim nevoia de o alta fiinta care sa ne valideze valoarea, sa ne bucure, sa ne ofere afectiunea ei? Din cauza ca suntem creaturi sociale? Fiindca primii oameni din vechile timpuri aveau...? (mai mult)
Vreau sa fiu admis la universitatea din cluj, facultatea de informatica, si as vrea sa stiu si eu daca este cineva care ma poate ajuta sa avansez cu materia(sunt in clasa a 11- a) si daca ma poate...? (mai mult)
Imi puteti da un link cu subiectele de anul acesta la Bacalaureat psihologie? Am gasit o poza pe internet dar nu se vede mai nimic :)).Si imi mai puteti da link- uri cu posibile subiecte de bac? Multumesc.Eu...? (mai mult)
Din ce fel de atomi sunt alcatuite celulele din corpul uman? Atomii ai caror elemente?
Hey, salut! Ma intrebam, voi, cei care scrieti carti pe wattpad, dar nu cu S.F., ci, din realitate, cum reusiti?:)) am nevoie de sfaturi:)) mersi mult:*:* logic, este ca voi da funda
Stiu ca poate va parea stupid sau nebunesc ce urmeaza sa va intreb dar credeti ca e posibil sa- mi opresc umanitatea? ...chiar vreau asta pentru ca am trecut prin multe si m- am saturat de suferinta si...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de putine detalii despre: cum se face Filosofia si Psihologia la UBB Cluj. Daca cunoasteti, scriti orice informatie legata de acest subiect.
Sunteți de acord cu pedeapsa cu moartea? Pentru cei care raspund "da", intrebare suplimentara: ce parere aveti de posibilitatea unei erori judiciare iesite la iveala dupa executie? Va rog limitati-...? (mai mult)
Ce face Pamantul sa se roteasca?
Poti sa iti afli destinul?
Voi credeti in fiinte extratereste? Nu ma refer la fiinte inteligente, ma refer la microorganism sau animale foarte putin evoluate. Cu ce credeti ca ar schimba lumea o astfel de descoperire? ...? (mai mult)
Exista destin? Fiecare om are un destin?
Imi spuneti va rog citeva egzemple de texte de stil artistic?
Ce se intelege prin "Timpul e relativ"?
Cum se calculeaza aria si volumul?
Salut, abia ce am trecut in clasa a VIII- a si am niste intrebari in legatura cu examenul ce va urma la romana si la matematica.Anul aceste conteaza 75% media de la examen si 25% media din V- VIII.Deci...? (mai mult)
As vrea sa fac si eu.un test iq online, de ala gen mensa dar nu mensa. Multumesc
Buna TPU. Va rog sa imi raspundeti fara sa va bateti joc. 1. Daca verisoara mea a facut in test iq online pe mensa Romania si i- a iesit 113 inseamna ca iq- ul ei e mult mai mare? 2. Testul online...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului