Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Doar cine stie sa raspunda, fara raspunsuri aiurea ce se intampla daca nu manci absolut deloc carbohidtrati si grasimi cu organismul tau? de doua zile numai manc carbohidtrati si grasimi peste tot scrie...? (mai mult)
De la o vreme a inceput sa ma intereseze visele lucide. Am cautat si am gasit tehnica WILD si MILD. Mai sunt si alte tehnici? Si as vrea sa imi spuna cei ce au experimentat visele lucide: Visele ...? (mai mult)
Un om a zis..."Daca vrei sa ai zile mai bune, fii schimbarea ce vrei sa o vezi in lume" E adevarat? Ati incercat vreodata asta? Esti constient ca schimbarea vine incepand cu tine? Tu esti schimbarea...? (mai mult)
Exista vreo morala universala/absoluta sau morala este relativa?
Este adevarat ce-a spus nasa ca in noiembrie va fi intuneric
Vreau pareri la asta :http://www.bacg-news.eu/nasa-a-facut-anuntul-pamantul-se-va-cufunda-in-intuneric-total-in-noiembrie/
Am mai multe intrebari: Cum e cu visele cand dormi? Am visat de multe ori ca eram intr- un anumit loc si stiam ca visez, eram in vis si stiam ca visez. Si mi se intampla sa simt in cursul zilei ca o...? (mai mult)
Dupa ploaie, de ce nu iese mereu curcubeul? Metaforic zic.Adica unii oameni se vindeca iar altii sufera in continuare sau chiar mor.De ce? E nedrept.Nu suntem egali in fata suferintei. Unii sufera prea...? (mai mult)
Hey buna ce mai faceti? Cum a ajuns Einstein la concluzia ca E=mc2?
Cum credeți dumneavoastră ca in viața ai șanse mari sa ajungi bogat prin munca cinstita?
Ce parere aveti despre inteligenta emotionala? http://psub.ro/ce-este-inteligenta-emotionala/
Crezi ca totul este predestinat?
Ce părere aveți despre delfini? Dacă le analizezi puțin comportamentul realizezi că sunt capabili de sentimente mult mai profunde ca ale altor animale. Ce stiți despre asta? De ce sentimente sunt...? (mai mult)
Sunt miliarde de stele in Univers. Sunt miliarde de oameni pe planeta Pamant.Fiecare om in viata are steaua lui, dar doar unii ajung la ea si o cunosc.Stelele sunt de fapt visurile noastre.Deci care e...? (mai mult)
Oare v- om afla raspunsul concret si sigur la toate intrebarile existentiale cu privire la om, la viata, la Univers, la Dumnezeu, la viata dupa moarte si toate intrebarile astea mai misterioase, existentiale,...? (mai mult)
Ce se intampla daca te arunci dintr- o racheta spatiala chiar in spatiu, in drum spre Luna de exemplu? Unde te duci? Ce se intampla cu corpul tau, unde se duce? Stiu ca mori dar unde se duce corpul si...? (mai mult)
Este adevarat ca sunt mai multe stele in galaxie decat atomi in univers?
Discutand cu atatia prosti ma apuca dorul de filosofie, de ce oare prostul nu-si accepta propria-i prostie?
Câți dintr-e voi aveți conștiința trează? Câți aveți deschis cel de al 3 -lea ochi?
Stie cineva ce reprezinta patratelele alea clorate de pe ambalaje alimentelor? http://i.imgur.com/MrcnCTN.jpg
Ce parare aveti despre NLP mai exact programare neuro-lingvistică?
Ce este un grimm? ma uit la serialu grimm, dar mitologic/filozofic ce este un grimm? si de ce are toti frica de un grimm? fara rapunsuri stupide, sau ca personajul e un detectiv eu asta stiu, eu...? (mai mult)
Câți dintre voi aveți posibilitatea de- a pătrunde în adâncimea gândurilor? vi se întâmplă să găsiți răspunsuri cu ajutorul minți? care aveți gândire afundată? adică analiza lucrurilor...? (mai mult)
De ce nu se imperecheaza animalele intre ele (de specii diferite)? Am avea mai multe specii de animale, ar fi interesant, nu?=))
Intelegerea si neintelegerea exista, patrunsul si necuprinsul exista, vederea lucrurilor si luminarea trupului vine prin deschiderea celui de al 3- lea ochi, multi nu au intelegrea mea si nu inteleg...? (mai mult)
Care e diferenta intre "evolutie" si "evolutie darwinista"?
Ca să vă dovedesc că nu există timp în spațiu vă spun ceva câteva deosebiri, noi ca să creștem avem nevoie de timp și ne dezvoltăm în timp eșind în spațiu fără mască și oxigen murim...? (mai mult)
Ce este stiinta? In ultimi ani au aparut tot felul de fizicieni, fiecare cu teoria lui despre orice, de ce nu se pot pune de acord, par sa semene aceste teorii cu religiile, fiecare cu principiile...? (mai mult)
Care este sensul vieti dupa parerea voastra?
Vreau sa imi fac o idee despre opiniile atat subiective cat si obiective despre bine si rau ca manfiestatii ( deci trebuie sa raspundeti din 2 directii). Vreau sa imi raspundeti la intrebari avand ca reper...? (mai mult)
Noaptea trecuta inspre dimineata pe la ora 5 am observat o stea care pur si simplu se deplasa pe cer, arata la fel ca celelalte stele numai ca era putin mai luminoasa si se misca destul de repede adica...? (mai mult)
Aseara am ratat ploaia de stele :( ...stie cineva daca o pot vedea si in seara asta? adica am auzit ca tine o saptamana :)
Am auzit ca sexul este o nevoie. Cum ati caracteriza starea care declanseaza necesitatea satisfacerii acestei nevoi? Spre exemplu, mananci cand ti se face foame, bei cand ti se face sete. Cum ti se face,...? (mai mult)
De ce cand suntem aproape de a muri sau am trecut pe langa un preicol mare, de moarte, se deruleaza toata viata prin fata ochilor? Cum se numeste chestia asta...
Stie cineva un site unde poti sa te uiti la planete / stele LIVE?
Cu toţii ne-am început viaţa ca femei, din punct de vedere fizic şi fenotopic, chiar şi bărbaţii. Cum este posibil aşa ceva?
Azotul lichid ramane in permanenta rece? adica daca il bagi intr-o perna gonflabila acea perna va ramane rece pentru ani de zile sau se va consuma acel azot? si daca se va consuma in cat timp?
Care e cel mai maret si frumos sentiment uman?
Cine a pus alfabetul in ordinea alfabetică?
Cum era Terra in primii ani de viata? Dar omenirea, viata?
Cate kg are un vapor?
Cine a fost prima oara gaina sau cocosiu?
Cum pot avea telekinezie, cine stie va rog trimiteti-mi un link sau adresa de skype. Va multumesc!
De ce vrea omul razbunare?
Un matematician se duce intr- un bar si cere o halba de bere (1), apoi mai cere inca o jumatate de halba de bere (1/2), apoi inca un sfert (1/4), apoi 1/8... Pana sa mai ceara si o sesime de halba,...? (mai mult)
Nu e normal sa NU judecam pe nimeni? Oamenii nu trebuie sa se judece intre ei fiindca toti au anumite slabiciuni.De judecat sa judece numai si numai Dumnezeu.Nu credeti? Ce parere aveti despre faptul ca...? (mai mult)
As vrea o explicatie stiintifica despre ce intampla cand fac sport, ce arde prima oara organismul? cum pot avea mai multa energie ce sa manc?
Sincer,va e frica de moarte? Mai ales ca poate sa vina in orice zi, oricum si in orice fel? De ce oamenii traiesc asa putin? Ce suntem noi in fata mortii? Ce ganduri ai cand te gandesti la moarte?
Dupa cum ar spune poetul, "Cine vine cu mine?". https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU Presupunand ca ar exista o astfel de pastila, ati alege constient sa va indobitociti? Cei pe care i- ...? (mai mult)
Creierul perfect? Daca un creier dezechilibrat/afectat de mutatii genetice produce o boala mintala atunci, un creier perfect, mai mult decat normal ce va produce? Baza subconstientului este creierul,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?