Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Sal TPU. am auzit recent niste zvonuri cum ca zona 51 [aka area 51] ar exista, la fel si extraterestrii. acest sediu fiind pe langa groom lake, l- am gasit pe google earth. nu pare mare lucru, dar cu...? (mai mult)
Cand vine vorba de intelegerea Universului ne putem imagina intreaga populatie ca fiind formata din orbi. Neputand sa vedem incercam sa aproximam realitatea din jur pipaind. Iar in aceasta obscuritate...? (mai mult)
Am o intrebare si vreau sa o tratati serios.Voi credeti ca animalele au sentimente? Teama dragostea etc.sunt doar insticte sau reactii hormonale la stimulii externi? Nu vreau sa credeti ca sunt ...? (mai mult)
Cum credeti ca ar putea stiinta vreodata sa explice ceva cand nici macar nu stie ce este cu adevarat un atom?
cum pot sa fac energie electrostatica si sa pot sa curentez pe altii?
Despre barbati: "Cu cat inaintam insa in civilizatiune, cu atat rolul barbatului devine mai greu, cu atat el trebuie sa- si munceasca mai mult creierul ca sa poata cuceri un loc in economia...? (mai mult)
Nici nu stiu cum sa va spun. Ieri seara pe la ora 12:30 am adormit constientizand asta. Auzeam diferite voci ale persoanelor cunoscute. Auzeam cum varul meu vorbea ceva de buletin si totul se auzea foarte...? (mai mult)
Despre femei: "Cum am putea într- adevăr să încredinţăm soarta popoarelor pe mâna unor fiinţe a căror capacitate craniană este cu zece la sută mai mică? Abia ajung astăzi creierii cei mai...? (mai mult)
Cauti fericirea? Ai gasit-o? Ce inseamna fericirea pentru tine? E greu de gasit?
Cine stie cand vor fi stele cazatoare si de pe ce site pot afla dau funda multumesc
Cine/Ce decide ce corect sau gresit? Ma astept ca raspunsurile sa nege validitatea standardelor morale sau sa gaseasca o autoritate care poate lua asemenea decizii.Nu vreau ca raspunsul sa fie o credinta...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea si filmul Secretul? Functioneaza legea atractiei la voi? Ce parere aveti de ideile din carte?
Deja de citeva luni vad pe diferite site- uri una si aceeasi stire NASA confirma! ASTEROIDUL de PATRU kilometri va lovi PAMÂNTUL între 15- 25 septembrie 2015! https://grnepotu.wordpress.com/2015/07/31/nasa-...? (mai mult)
Salutare, cum trebuie sa se comporte o societate faţă de o persoană care este erou şi criminal în acelaşi timp. Să îl onoreze post-mortem sau nu?
La ce se referea Mircea Eliade cand spunea ca omul este din fire religios adica homo religiosus? Considerati ca are dreptate?
Hei TPU ati observat ca cu cat tehnologia evolueaza mai mult cu atat suntem mai vulnerabili si mai usor de controlat de cei puternici? ( sateliti, cipuri, gps, avioane super sonice, arme care ...? (mai mult)
O să dezbat un subiect care s- a mai discutat la această categorie legat de dimensiuni. Credeți că există cea de- a 4- a dimensiune? De ce? Și dacă da, putem spune prin analogie că exisă și ...? (mai mult)
Ce se intampla dupa moarte? Vreau raspunsuri din orice punct de vedere...religios sau psihologic sau ce credeti voi.
Pentru cei care credeți în viața de după moarte, aș fi curios să știu cum vedeți mai detaliat fenomenul? Precum știm memoria poate să se piardă la un individ foarte ușor prin diverse afecțiuni,...? (mai mult)
Noi suntem oameni?
De ce 99% din oameni vor adevărul și sunt foarte deranjați de o minciuna, fie ea și cu intenție Bună. Eu cred ca sunt singura din lume care prefera sa fie mințită atâta timp cât mă face fericita....? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=C6kn6nXMWF0 pareri? Oare ce e a 4-a dimensiune?
Unde credeti ca se duce sufletul dupa ce mori? Ce crezi ca se intampla cu tine? Cel mai frumos raspuns primeste FUNDA!
Poate un om sa schimbe lumea? Astept raspunsuri complexe :) Multumesc
Noi am descoperit matematica intr- un fel. Asta nu inseamna ca nu putea fi descoperita si in alte "n" feluri. Oare cum ar arata matematica pentru o civilizatie extraterestra? Ar avea si ei adunari,...? (mai mult)
Hei TPU observ avansul exagerat si incredibil al calculatoarelor ( procesoare, hard disk- uri, memorii. ) tot mai puternice pe zi ce trece! vor avea vreodata acestea un punct in care evolutia lor...? (mai mult)
Salut, as vrea sa fac un electromagnet, am vazut pe youtube mai multe variante, cu un cui, fir de cupru si o baterie. As dori mai multe detalii cu privire la fir, trebuie izolat, sau nu? Eu am incercat...? (mai mult)
Cum ar arata pamantul(Terra) fara apa(Oceane)?
Am un lant cu un dinte pe care este scris ceva in Chineza, cel putin asa cred eu si ma tot intreb ce scrie, daca ma puteti ajuta va rog! Id- ul meu de facebook este Cezarr Marius dati- mi ...? (mai mult)
Mi se pare mie anul acesta era mai cald? Mai intai: cod galben A doua: cod portocaliu A treia: cod rosu! Urmatorii ani va fi mai cald... Anul acesta a depasit pana la 38, 39 de grade...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cineva care se pricepe la fizica: O sursa de curent continuu debiteaza putere maxima pe un consumator. Randamentul circuitului in acest caz este? Dau funda pentru un raspuns...? (mai mult)
Stie cineva vreo explicatie, de ce anumite stele scot niste culori diferite si palpaie? Aseara am vazut vreo 2 stele de genu, prima data am crezut ca este un avion, dar nu era un avion, erau stele....? (mai mult)
Cum se proiecteaza calatoria in astral si cat dureaza sa perfectionezi aceasta tehnica?
Cred ca mullti ati auzit ca in septembrie un meteorit va lovi Pamantul. Credeti ca va produce daune dezastruoase? Se zice ca meteoritul va avea 4 km si ca americanii vor incerca sa- l imparta...? (mai mult)
De ce atunci cand cineva isi spune o problema sau o suparare, oamenii trebuie sa le compare cu lucruri mai grave? Probabil vi s- a intamplat si voua. Ca atunci cand cineva spune "copiii din Africa mor...? (mai mult)
Intre vis si realitate? Am visat in urma cu cateva luni bune ceva foarte ciudat.Era dimineata cam intre ora 6:30- 7 (m- am uitat la ceas cand m- am trezit), corpul il simteam intr- o stare de hibernare...? (mai mult)
Daca limbajul nu se mosteneste genetic cum oare a fost posibila aparitia lui pe cale evolutiva? Eu nu reusesc sa imi imaginez.
Am fost la farmacie ( nu acuma ca e inchis si miercuri ) mi-au spus ca sunt suplimente pentru ridicare metabolismului, e oare adevarat? nu pastile de slabit eu nu vreau asa ceva
Oare chiar e adevarata stirea aceasta? http://stireademaine.ro/nasa-confirma-asteroidul-de-patru-kilometri-va-lovi-pamantul-intre-15-25-septembrie-2015-video/ Ce parere aveti?
Hei TPU ati vazut acele exoschelete construite de americani care confera putere soldatilor sa poata cara chestii grele? credeti ca peste vreo 50 de ani sa zicem toti soldatii de pe mapamond vor dispune...? (mai mult)
Hei TPU care e cel mai greu metal ( material) din univers? am auzit ca nucleul unei supernove este format dintr- un material atat de dens si greu incat un punct cat un varf de ac din acel material cantareste...? (mai mult)
Hei TPU credeti ca exoscheletele din call of duty advanced warfare vor fi la fel ca si in joc peste ceva ani? am vazut ca exista si in realitate insa nu cred ca intr- un razboi ar fi chiar atat ...? (mai mult)
Este matematica o caracteristica a Universului sau o creatie a omului?
Hei TPU exista in univers metale din care sa se poata crea diverse chestii dar care sa fie de sute de ori mai rezistente ( indestructibile) fata de cele pe care le avem pe pamant? sau cele create de...? (mai mult)
In ce secol credeti ca o sa fim capabili sa vizitam alte sisteme solare?
Cum funcţionează memoria?
Hei TPU care este cel mai rezistent material din lume (metal sau aliaj...)
Hei TPU Stiu ca e copilareasca intrebarea daar... cu un kg de antimaterie s- ar putea realiza o bomba suficient de puternica incat sa distruga toata planeta! am avut o mica contrazicere cu un...? (mai mult)
Credeti ca viata este un test?
Hei TPU am vazut ca imprimantele 3 d au evoluat atat de mult incat au reusit sa printeze organe umane :p credeti ca vor putea vreodata sa printeze un corp uman in toata complexitatea sa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!