Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ce filozofie de viata ati ales sa urmati in urma experientelor voastre? Pe ce lucruri va concentrati,in general, energia si timpul?
Hei.îmi dați o explicație mai științifică pentru fluturii ăia din stomac? Eu îi simțeam și înaintea tezei... :)))
Viteza luminii ( in vid) este de 299.792.458 m/s (metri pe secundă) dar cat este viteza intunericului? O raza de lumina care trece printr- o prisma se descompune in culorile care o alcatuiesc.In ce s-...? (mai mult)
Hei TPU acum mai mult timp am avut o intrebare despre visele lucide si cred ca am avut unul dar intr- un fel nu am vrut sa- l am. uite cum s- a intamplat: Deci tin minte ca visam ceva (un vis normal),...? (mai mult)
Stiti poate un site in care iti descrie cum sa citesti oamenii dupa chip ca in Lie to me? Sau chiar poti citii oamenii dupa gesturi cu adevarat? Dau funda + Surpriza.
Aveam si eu o nedumerire. Daca as vi miliardar in Euro sau $, voi ce credeti? Sa zicem ca am 5000.miliarde $, ar fi banii mei sau depind de cineva. Sa zicem, ca mi se pune pata si vreau sa- i scot numerar...? (mai mult)
Timpul este corect ca tocmai in Moscova sa difere cu cateva minute fata de timpul din Romania? Sau cum se masoara timpul, am vazut pe un forum timpul scris cu o ora in urma, am cautat pe google timpul...? (mai mult)
Am auzit o muzică pe care nu am auzito de mult și cînd am auzit- o mi- am amintit eact ce a fost atunci cînd am ascultat prima dată muzica. (9 ani au trecut de a prima ascultare) Știe cineva un...? (mai mult)
imi puteti explica Teoria Haosului, va rog. Nu ca pe Wikipedia, vreau sa imi dați niște exemple in care apare aceasta teorie. Am vazut recent un spectacol de Stand- Up Comedy si zicea ca intr-...? (mai mult)
Sunt oameni, nu puțni la număr, care folosesc des și foarte des cuvinte vulgare. Ei atrag în mod obsesiv atenția asupra organelor umane de reproducere și asupra actului în sine care conduce la...? (mai mult)
Nu e nicio diferenta intre existenta si non-existenta. Pareri?
Rog personele care nu stiu sa nu raspunda aseara am vazut un documentar despre programarea genetica, era un documentar despre reproducerea la om si animale, intrebarea mea este acel program se poate...? (mai mult)
Crezi ca existi?
Daca 2 gay adopta un copil, sunt sanse ca in viitor copilul sa devina gay? Sau e doar ceva genetic, deci nu poate fii influentat comortamentul lui sexual? Adica la o varsta frageda, acel copil nu va intelege...? (mai mult)
Mai crezi in ceva?
Chiar crezi ca esti real?
Esti ceea ce alegi.? Adevarat sau fals? De ce?
Cand intr-o dezbatere sunt tot atatea argumente pro si tot atatea argumente contra la fel de bune si de calitate, la ce concluzie se ajunge si cine decide care castiga dezbaterea?
Este,pana la urma, homosexualitatea ceva innascut/ceva normal? Ce spun studiile stiintifice in privinta asta? Este ceva cert?
V- ați imaginat vreodată (asistând la) propria moarte? În cazul în care ați făcut asta, ce ați „simțit"? Credeți că moartea voastră ar însemna ceva? Nu vă dezgustă frivolitățile, pe...? (mai mult)
Credeti in lucruri supraomenesti (Strigoi,fantome,ingeri, demoni)?
De ce omul are anumite gesturi cand e emotionat? Majoritatea se "joaca" cu ceva ce au in mana fără sa- si dea seama. Sau cand mint, apare acea voce tremurata uneori, nu mereu. De ce apar aceste...? (mai mult)
Exista persoane care sunt tot timpul riguroase/rationale? Ce credetj? Daca da, credeti ca e bine sa fii doar intr-un? Nu e oare mai bine sa ai mai multe laturi pentru a fi o persoana mai interesanta?
Exista extraterestrii? Povestiti o intamplare vazuta la tv sau auzita
Ce credeti ca inseamna a fi un GENIU? Este doar ceva de moment, o sclipire? De ce era numit Eminescu un geniu? Pot fi genii in mai multe domenii? Stiu, de asemenea, ca Einstein era un geniu. Credeti...? (mai mult)
Ce credeti ca este mai importanta:cultura generala dobandita pana la un anumit moment sau inteligenta omului (=capacitatea intelectuala de a intelege si lega foarte bine informatiile)? Puneti in balanta...? (mai mult)
Credeti ca de acum in colo ar trebui schimbata definitia cuvantului "casatorie" in DEX? casatorie=CĂSĂTORÍE, căsătorii, s. f. Uniune legală, liber consimțită între un bărbat și o femeie ...? (mai mult)
Care este adevarul despre lume?
Cine suntem si de ce suntem aici?
"Închideţi timp de 40 de zile într- un alambic lichidul spermatic al bărbatului. El ajunge să intre în putrefacţie, până când începe să se mişte, lucru care este uşor de recunoscut. După...? (mai mult)
Cand o persoana spune sau face ceva si cineva ii semnaleaza ca greseste total (sau dintr- un punct de vedere), e normal ca acea persoana sa se supere sau sa rabufneasca? Sa nu- i convina si sa nu fie de...? (mai mult)
"Viaţa este o boală cu transmitere sexuală" Ce parere aveti de asta? Un raspuns argumentat, multumesc.
Ce se intampla cand noi dormim? Putem naviga in alt unviers?
Ce spune teoria relativitatii a lui Einstein? Are ea aplicatibilitate si in alte domenii decat in fizica? Are vreo treaba cu relativismul moral?
daca in viitor s- ar face un tunel din mijlocul Polului Nord catre cel al Polului Sud si ai sari in el, la mijloc ai pluti din cauza gravitatiei? (emisfera nordica te- ar trage inspre ea cand...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asteroidul de pe24 septembrie 2015? Credeti ca e real?
Exista telekinezie, daca da cum se poate realiza?
Cu ce fel de persoane va place sa discutati/sa va imprieteniti? Cu persoane care au aceleasi convingeri ca si dumneavoastra,preferati diversitatea ideilor intr-un grup, persoanele conformiste?
Credeti ca totul este iluzie?
Ce parere aveti despre viata si lume?
░S░a░l░u░t░ ░T░P░U░░ ░ Am văzut recent o emisiune în care o doamnă medic, fost lector universitar actualmente directoare la un spital din București a relatat în amănunt...? (mai mult)
Hei TPU tot aud vorbe in vant cum ca inteligenta umana va fi depasita de cea artificiala in scurt timp dar... Diferenţa intre computere şicreierul uman este una simplă În computer introduci...? (mai mult)
Ma uitam din intamplate la un video pe youtube, "real life heroes". Am vazut cum ceva il impinge pe un om in fata trenului. Deci, uitati- va FOARTE ATENT de la minutul 5 in sus, la faza cu...? (mai mult)
Ce e frumusetea? O poti judeca?
Stitii. Stau uneori si ma gandesc ca intr- o zi parintii mei se vor duce. un lucru care doare foarte tare. ma gandesc ca la randul meu si eu ma voi duce. incerc sa ma gandes iar acest gand ma inebuneste...? (mai mult)
Are efect benefic energia orgonica sau orgonii?
Este orice posibil daca e posibil pentru ceva sa fie imposibil?
Are efect benefic energia orgonica si orgonii?
De ce majoritatea persoanelor considera narcisismul un defect? Ce e rau in a te considera bengos? Cu ce ii afecteaza negativ pe ceilalti cu care un narcisist intra in contact?
Este posibil ca visele de noapte să devină realitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!