Sfarsitul lumii este foarte aproape.Dar mai intai trebuie sa vina lepadarea de credinta, sa se introduca cip-ul pe mana sau pe frunte(vezi apocalipsa 13). Nimeni nu poate sti cu exactitate sfarsitul, cert este ca noi trebuie sa chemam pe Dumnezeu in inima noastra, sa facem voia lui ca atunci cand cand va veni sa ne spuna:Vino sluga buna si credincioasa!
Bine că este după concertul Ethernus, Illusion Of Control si Black Morphium .
Eu nu cred in povesti.
Oare cine creeaza haosul asta? Cine incurajeaza superstitia?
M-aţi terminat cu apocalipsa asta. Fraţilor, NU poate fi vorba de aşa ceva în mileniul III. Sfârşitul lumii va fi când va înceta Soarele să mai ardă. Probabil nici atunci, oamenii-s daţi draq, găsesc ei o soluţie. La urma urmei, Terra e bolnavă de homo sapiens sapiens. Dar ca să meritaţi cei 2 de "sapiens", nu mai aberaţi atât. Sănătate!
1. Daca stirea e de pe antena3.ro,e clar.Nu mai au rost alte explicatii.
2. Apocalipsa asta tot vine de la an la an,de la nebun la nebun, mai nou, de la secta la insecta.
3.Vine ea,asta e clar,dar nu cand vor o mana de fumati paranoici. Vorba alora de la Mafia : Intr-o zi,a venit moartea si i-a luat, da, moartea!
Nuuuuu!
Nu o sa pot rade de ei de ziua mea.
Cica zic la a mei: Pe 21 vine sfarsitul lumii (in gluma). Si ei zic, (tot in gluma): Atunci nu mai facem nimic, nici o petrecere, nu-ti mai luam cadou nimic.
De abia astept 22 mai sa rad cu (,) colegii mei de prostii astia.
Doamne Fereste, s-a mutat sfarsitul lumii.
Nu cred.
Numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii!
Nuuuuuu! Ziua mea e pe 22 mai. Nu mai fac 13 ani? E imposibil.
*plânge în hohote*
Pe bune, tu chiar crezi astea? Sunt tâmpenii spuse ca să ne temem şi să ne lamentăm până adormim şi ne trezim a doua zi, râzând.
I mean, am citit şi eu asta şi prima dată râdeam că nu mai fac 13 ani. De fapt, nu există sfârşit al lumii, nu aşa de apropiat. În 2012, dacă am calculat bine, vor ataca Illuminatis. Marfă, nu?
*glumesc la faza cu Illuminatis.*
Cand o sa vina apocalipsa, nu se stie exact, dar poate sa fie aproape datorita multor lucruri cum ar fi un al 3-lea razboi mondial in care sevor folosii bombe nucleare care vor afecta pamantul producanduse miscari ale placilor si probabil nu va mai ramane nimic in picioare,acesta este cunoscut sub numele de ARMAGEDDON si este cel mai posibil sa se intample mai devreme sau mai tarziu,sau daca un meteorit de dimensiuni mari ar lovi pamantul dar deocamdata nu este cazul, se tot vb pe la tv ca peste cateva sute de ani ar putea fi sau apocalipsa biblica care spune ca atunci cand te le pezi de credinta lumea va disparea sau asa ceva dar mai multe sanse avem sa murim toti de moarte buna decat prin apocalipsa biblica deoarece numai poporul roman poate "alimenta" intrega lumea cu credinta .Asa ca in concluzie nu va mai luati dupa tot felul de secte sau civilizatii vechi chiar daca au ceva dovezi, trebuie sa gandim logic si dupa aia sa ne panicam.
daca vine atunci ma duc sa vad cand expira laptele poate nu apuca sfarsitul lumii si nu mai am timp sa ma duc la magazin si mor fara lapte in frigider si fara cereale in farfurie asa ca pa am fugit
Uite, nu stiu altii cum gandesc, dar eu cred ca NIMENI pe pamantul asta nu poate sti cand vai fi aceasta mare data. Singurul care stie, este chiar singurul la care nu putem ajunge, adica Dumnezeu. Plus de asta, sa ma lese cu vrajeli de genu, ca draga doamne o apocalipsa imaginara o pot prevedea cu ani inainte, dar sa prevada lucruri tragice (vezi tsunami, cutremure, inundatii) macar cu vreo cateva ore inainte pentru a putea evacua macar jumate din populatie nu pot. Haideti sa nu ne mai gandim atata la asta, finalul va veni cand va veni, nimeni nu va scapa oricum.