Este cineva aici care s-a uitat știe cum este cu hipnoza regresiva? Ce inseamna a te conecta cu informațiile din eter și cu viețile tale anterioare? Cine știe detalii sa îmi spuna!
Cum justificăm rațiunea ca bază a cunoașterii noastre? E o întrebare la care m- am tot gândit demult. Epistemologia occidentală are, de obicei, rațiunea la fundația teoriei sale despre cunoaștere;...? (mai mult)
Temperatura afisata pe net e masurata la umbra sau la soare? De ex azi sunt 37 si zice ca e innorat cam toata ziua. Cica ii vreme severa :( Asa apare pe accuweather, weather etc.
Salut, am vrut sa întreb, dacă am întrat la politehnica pe inginerie aerospatiala pe engleza, în momentul în care va trebui sa îmi aleg specializarea(știu ca este în anul al III- lea), pot sa ...? (mai mult)
Pentru cei pasionați de filosofie, ce școală de filozofie preferați și de ce?
Dacă se va inventa o tehnologie în viitor prin care oamenii sa își facă operație și sa fie jumătate bărbați jumătate femei ce ar spune fundamentaliștii religioși despre asta? Și mai important...? (mai mult)
Mi se pare mie sau lumea de azi nu mai cauta pe sophia? :( Oare de ce? Ce cauta lumea azi? Dragi batranei, cum era pe vremea voastra, acu 2-3 decenii?
Poate ați auzit sau ați citit despre cele două mese ale lui A. S. Eddington. Două mese care erau de fapt una singură. Prima masă este cea pe care Eddington își așeza cărțile; apoi își reazema...? (mai mult)
Ina care varianta te regasesti? 1. La scoala ti se da o lectie, apoi un test. In viata, ti se da un test care te invata o lectie. 2. In viata ti se da o lectie, apoi un test. La scoala, ti sa...? (mai mult)
Poți fi hipnotizat de propria prietenă să crezi și să faci ce spune ea
Buna ziua, as vrea sa stiu daca mai există oameni care viseaza OZN- uri sau obiecte ciudate pe cer. De cand eram copil am visele astea ciudate ca sunt afara, e noapte si cand ridic ochii si ma uit pe...? (mai mult)
Salut! Ma aflu intr- o ipostaza ciudata in privinta facultati.Am fost admis la utcb dar nu am fost repartizat din cauza ca sunt admis fara optiune valabila.Trebuie sa imi aleg un loc liber la taxa intr-...? (mai mult)
Bună ziua! Mă numesc Robert- Gabriel Văduva născut pe 30.07. 1994 în localitatea Ovidiu, orașul Constanța. În trecut am fost bolnav de paneotită, avc și am suferit ortopedic din cauza fotbalului,...? (mai mult)
In univers toate planetele si stelele au forma sferica, planeta noastra terra are aceeasi forma, unde este inceputul planetei noastre si unde este capatul planetei?
"Educatia nu poate sa schimbe Romania (de una singura)" In videoclipul acesta in limba romana, de 5 minute, autorul spune ca a schimba educatia cu una mai buna in Romania nu este suficient pentru...? (mai mult)
Buna, Stie cineva cu ce medie s-a intrat anul trecut la informatica la Universitatea "Titu Maiorescu"?
Voi cum vă mențineți o minte sănătoasă? Observ în ultima vreme că societatea pune mult mai mult preț pe corp decât pe minte, mergem zilnic la sală, ne mândrim cu câte serii facem, lucrăm...? (mai mult)
Cineva mi- a povestit cum s- a dus la înmormântarea unui prieten drag, a cărui pierdere a resimțit- o dureros. Cel decedat fusese un om de spirit, inteligent și educat. Mi s- a părut interesantă...? (mai mult)
Https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32036190/ Ma poate ajuta cineva va rog frumos sa inteleg mai bine? O mica prezentare sau ceva mai la subiect. Multumesc mult.
Credeți că există ființe in Univers care se pot teleporta și pot sa citească gânduri, sa căsătorească și sa miște lucruri cu puterea mintii? Cât de departe credeți ca sunt de noi?
Credeți că există fantome sau nu?
Curiozități ale numerelor prime. Se poate observa că multe numere naturale se află la jumătatea intervalului dintre două numere prime. Numărul 8, de exemplu, este la aceeași distanță de 5 ...? (mai mult)
Https://www.firstthings.com/article/2012/04/a- dream- for- our- political- season Ce părere aveți? Iată că "sezonul politic" bate iarăși la ușă; voi ce lecturi ați recomanda în această...? (mai mult)
Bună tuturor celor care își doresc sa dezbatem noile mele teorii! Recent am citit o poveste veche, o varianta din Franța a basmului Hensel si Gretel! Ideea e ca în acel basm în aceea pădure în...? (mai mult)
Vine un meteorit in 2033 la noi mare?
Cred că trebuie să avem o discuție serioasă despre așa numiții "oameni violenți". Voi exprima o opinie foarte nepopulară și toți mă veți huidui, dar în opinia mea mulți dintre oamenii violenți...? (mai mult)
Ce parere aveți despre teoriile continentelor pierdute Atlantida, Lemuria, Mu și Hiperboreea? Eu nu știu ce sa cred dar se spune ca aveau tehnologie foarte avansata, mașini zburătoare, holograme...? (mai mult)
"Dar el a și izgonit pe cei care se îngrămădiseră fără niciun rost, nu pentru că se temea ca nu cumva să imite constituția și să învețe ceva folositor pentru practica virtuții, cum zice...? (mai mult)
Se spune și cred că Luna ar putea fi o navă spațială provenită din adâncul spațiului. Pe suprafața ei se găsesc elemente chimice care nu se găsesc pe Terra. Extratereștrii care sunt la bord...? (mai mult)
Ce credeti ca semnifica termenul "iluzia libertatii" in contextul unui univers condus de un asa zis creator? De unde stim ca avem acest liber arbitru, ci nu este decat o iluzie creata de limita mintii...? (mai mult)
Dacă Eva a fost creata din carnea lui Adam (mai specific coasta lui Adam) înseamnă că Eva avea același ADN ca și Adam. Și atunci cum este posibil sa moștenești 50% din ADN- ul mamei și 50% din...? (mai mult)
De ce Dumnezeu a refuzat ofranda lui Cain, care era constituită din cereale și s- a mâniat pe el, dar a accepta ofranda lui Abel care oprimase libertatea unui animal, apoi l- a ucis în scopul de...? (mai mult)
Salut, de ce italienii sunt asa apreciati, peste tot in lume? Imi dau seama ca sunt apreciati, pentru ca eu mai sunt confundat cu un italian, cand merg prin centru sau la un party de exemplu. ...? (mai mult)
Cum influenteaza luna menstruatia? Este o legatura intre fazele lunii si menstruatie nu? Explicati pls :)
Oameni buni am o întrebare. VOI CREDEȚI ÎN BIBLIE? Și dacă da de ce? Biblia sa început a scrie cu 300 după Hristos de ce ați crede ca până în ziua de azi nu s- a modificat nimic în ea și...? (mai mult)
Bună ziua! Care sunt teoriile voastre cu privire la piramide? Nu are cum ca in Sumer și Egiptul antic piramidele sa fi fost construite de mana omeneasca! Și nu i se pare nimănui suspect faptul ca aztecii,...? (mai mult)
Bună ziua! Recent am văzut un documentar despre extraterestri și OZN- uri și ma gândeam: dacă lumea moderna este falsa, dacă trăim intr- o minciuna și tot ce știm despre realitate este fals ...? (mai mult)
Ce a fost inainte de Big Bang? Ce parere aveti despre Universe Bubble?
Care sunt cunoștințele actuale despre natura viselor?
În Mein Kamp, Hitler scria, în 1924, între altele: "Puterea de receptare a maselor este foarte restrânsă, iar înțelegerea lor este slabă. Pe de altă parte, uită repede. Aceasta fiind situația,...? (mai mult)
Existențialism,nilhism, absurdul lui Camus? In ce filozofie va regăsiți?
Nu vi se pare ca in cazul extraordinar de multor oameni e numai gura de ei? Cunosc atat de multi care vorbesc despre ce realizari urmeaza sa aiba in viitor, dar niciodata nu isi ating obiectivele. Cunosc...? (mai mult)
Credeti ca este posibil ca omul sa dețină si sa utilizeze o aptitudine personala denumita Antigravitatie? Antigravitatie este un fenomen de creare a unui loc care este liber de forta gravitației.
Daca ati avea acces la o masina a timpului ce va poate teleporta in viitor si in trecut, unde v-ati teleleporta prima data si ce ati face acolo?
Credeti ca este posibilă inventarea/realizarea unei mașini prin care sa se teleporteze rapid oameni si obiecte dintr-un loc in altul?
Cu toate ca dispunem de radiotelescoape inca din anii 60 ai secolului trecut, acestea nu au detectat pana acum prezenta vreunei forme de viata inteligente ce s- ar manifesta in Universul accesibil cu ...? (mai mult)
Mișcarea de rotație a oricărui obiect, lucru, in jurul axei proprii, se realizeaza atat timp cat greutatea, masa interioară a acelui corp este distribuita uniform si centrul sau de greutate nu ...? (mai mult)
Care considerati ca sunt impedimentele construirii unui dispozitiv,, perpetuum mobile"?
Cum considerați nazismul? 1. A fost produsul firesc al istoriei germane sau 2. O "aberație", rupt de istoria Germaniei și străin națiunii?
Daca toti super bogatii lumii care castiga 5 milioane $ sau mai mult ar decide sa traiasca din 70% din venitul anual, restul de 30% impartindu- l la 40% din populația foarte săracă a lumii, cât ar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!