Salutare, Dacă conștiența noastră ar putea fi stocată, înseamnă că am fi nemuritori? https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Con%C8%99tien%C8%9B%C4%83
Credeti ca exista o legatura intre dificultatea unei limbi si inteligenta unui popor? Care e cea mai dificila limba? Chinezii sunt foarte destepti de exemplu
Unde-s multi prostia creste? De mult timp m-am tot intrebat, de ce se intampla asta?
Dacă o persoană care a fost inițial timidă, copilăroasă și tolerantă obține puterea (un post de conducere) și își schimbă aproape radical atitudinea, devenind aspră, tiranică și iritabilă,...? (mai mult)
De ce în trecut preoții aveau astfel de tunsori? https://ibb.co/VHyrCsM https://ibb.co/2d29BM3 Am văzut în mai multe filme asta.
De ce "infinit" e o noțiune pe care o admitem fără să o putem înțelege? N- ar fi mai corect să fie înlocuită cu "habar n- am"? Sau oamenii de știință sunt atât de aroganți și vanitoși...? (mai mult)
Specia umană, singurele ființe raționale și cu conștiință de sine, din universul cunoscut? Nu am fost creați de nimeni? Atunci suntem doar o simplă întâmplare unică și irepetabilă. Sunteți...? (mai mult)
De ce pasta de dinți e albă?
O să încerc să explic cât mai bine. De ce atunci când o cantitate de grăsime ia contact cu apa, dacă te uiți dintr- o parte, se observă o dungă colorată în (aproape) culorile curcubeului? ...? (mai mult)
Salutare, Credeți într-un Dumnezeu și că alegerile din viața voastră sunt predestinate? Dacă nu, considerați că alegerile pe care le faceți în viață sunt rezultatul proprii voințe?
Imi e frica! Am sarit in sus sa omor un paianjan si m- am lovit cu capul de pragul de la usa, destul de rau. Efectiv s- a auzit cum am dat cu capul...imi e frica sa nu patesc ceva grav in urmatoarele...? (mai mult)
Salutare, În situația în care moartea este un nou început, noua viața este doar o repetare a vechii vieți fără a avea vreun control asupra ei (teorema buclei infinite) SAU suntem liberi sa ne...? (mai mult)
Care este opinia voastra generala pentru ideea ca, oamenii sa fi distrus creatorul, pentru ca este gandirea lui este ineficienta sau periculoasa? Asemanator robotilor la momentul cand vor realiza ca ...? (mai mult)
Va rog sa răspundeți la întrebarea asta, am citit in cartea paradoxul bunătății cum ca de 10 mii de ani specia s- a auto domesticit si ca masculul alfa era dat jos de către masculii beta, am cercetat...? (mai mult)
Cum iti dai seama că unui om ii pare rău cu adevărat cand isi cere scuze?
Am observat ca femeile, in general au ochii mai mari ca barbatii. Care este explicatia?
În prelegerile sale Schrodinger îi uimea deseori pe auditori cu acest fin paradox: "Primul fizician cuantist nu a fost Max Plank, ci Democrit din Abdera". Cine a fost Democrit? Nicio operă de- a lui...? (mai mult)
Salut! Poti sa te curentezi de la bateriile de la telecomanda?
Închipuiți- vă că aveți în mână un etalon de măsură pentru distanțe (lungime/lățime). Sunteți pe peron în gară și vreți să măsurați (cu acel etalon) lățimea ușilor unui tren electric...? (mai mult)
Salut! Reducerea stabilităţii unor băuturi alcoolice, a unor detergenţi, pigmenţi, dezemulsionarea, sunt modificări FIZICE sau CHIMIE?
Credeti ca e vreo problema cu mine ca dorintele mele seamana mult cu dorintele unei femei? Am facut o scurta analiza idealzarilor mele: imi place sa ies cu femei cu 7- 10 ani mai mari ca mine. ...? (mai mult)
Cum putem face deosebirea între postulat și axiomă? Dar între teoremă și postulat? De exemplu, mă gândesc la următoarea afirmație: Dacă două drepte sunt intersectate de o a treia, iar suma...? (mai mult)
Ati observat o chestie la fete In general? Ca nu discuta mai deloc politica, religie sau filozofie? discutie lor sunt simple, scurte si pe subiecte banale. Astea batrane par mai deschise la chesti...? (mai mult)
Geometria este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și mai viabile opere ale gândirii umane. Ce știm despre începuturile ei? "Elementele" lui Euclid a fost, desigur, o carte unică ...? (mai mult)
Salut TPU, am o curiozitate stiu ca suna stupid dar ma gandeam daca exista fantome si acea fantoma care a fost tot om si a murit, de ce ar vrea sa faca rau, de ce ar bantui, adica nu- i logic de ce...? (mai mult)
Care a fost sistemul filosofic a lui Aristotel si care a fost locul lui in filozofia universala?
In secolele trecute, s- a intamplat vreodata sa fie o criza a lemnelor din padure (la nivel national)? Avand in vedere ca unele case erau facute din lemne, foarte mult lemn ar fi stricat pentru mobile...? (mai mult)
Care e trucul aici? https://www.youtube.com/watch?v=ekY5VlZ8bqM Știm ca fizic nu se poate asa ceva, dar e plin YT cu astfel de clipuri, care e de fapt șmecheria?
Ce faci atunci cand esti obosit dimineata? Eu m- am uitat la acvariul meu cu pesti. Apoi am mers la geam si am privit cerul senin, cu cativa nori albi. Am realizat cat de lipsita de libertate sunt...? (mai mult)
Când vă gândiți la dezvoltare tehnologică, cât de departe credeți că am putea ajunge? Ce s- ar elimina din viața noastră modernă și plăcută cu tot felul de lucruri pentru a ajunge la ...? (mai mult)
Vreti sa stiti de care ideologie (sociala, politica) va apropiati? Puteti sa faceti un test pe "Ideoshapes". https://www.ideoshapes.com/ Am ales quiz- ul complet cu 48 de intrebari. Resultatele:...? (mai mult)
Se poate sa fii introvertit pana la o varsta si apoi sa devii extrovertit? Sau daca devii extroverit nu ai fost niciodata introvertit, ai fost doar inhibat?
Să presupunem că citim în paginile de istorie despre unul dintre cei mai mari comandanți militari ai tuturor timpurilor. Despre acest personaj mai citim și că a fost unul dintre cei mai neîndurători,...? (mai mult)
Buna ziua, acum un an m- am operat la picior de luxatie regidivanta de rotula, mi s- a facut anestezie generala, de atunci uit frecvent, pe lângă asta obosesc foarte repede și transpir, mi- e cald...? (mai mult)
Care e planeta voastra preferata din sistemul solar? Exemple: Mercur Venus Earth Marte Jupiter Satur Uranus Neptun Pluto Calisto Ceres Vesta Titan Eris Enceladus Ganymede Io Europa Charon ...? (mai mult)
Voi ce credeti, universul e finit sau infinit?
Salut! Voi credeti ca in univers, pe alte planete sau in alte galaxii, mai traieste cineva? O alta specie, poate mai inteligenta decat specia noastra? Nu ma gandesc la extraterestii pe care ii cunoastem...? (mai mult)
Ce anume ne face sa percepem ralitatea asa cum o percepem?
Ce parere aveti despre tipul asta de gandire? Am o cunostinta care crede ca tot ce ni se intampla e vina noastra. Daca te bate cineva pe strada, e vina ta pentru ca te- ai gandit la asta si ai atras. ...? (mai mult)
Principala cauză a pierderii de către francezi a bătăliei de la Azincourt a fost...care? - după părerea voastră. Bătălia, care a avut loc la Azincourt, în nordul Franței, cu exact 400 de...? (mai mult)
Credeti ca noi am evoluat din capybare?
Ce ziceți de asta? "Banii nu aduc fericirea dar aduc libertatea". Libertatea de a cumpăra o casă în care să locuiești singur, fără părinți; de a călători, de a putea ajuta oamenii...? (mai mult)
Care este cea mai mare bucurie a unui om?
E mit ca de la ceai de tei nu vei mai avea erectie?
La ce varsta ai realizat care este scopul tau in viata si care ar fi acela? Avand in vedere ca multi bantuie o viata pe terra si nu stiu, nu inteleg, nu gasesc cu adevarat scopul lor.
Ce parere aveti despre meritocratie?
Salutare! Întrebare pentru cunoscători:Mentolul(sau cristalele de mentol) sunt solubile în glicerină vegetală? Acord fundă!
Ioch este la fel de puternic ca si ioachim cristopher este mai slab ca ludwig,ioachim este mai puternic ca si cristopher, ioch este mai slab ca herbert.Cine este mai slab? Funda
Ce este saracia din punctul vostru de vedere?
Adevarata cauza a pierderii de catre Napoleon a bataliei de la Waterloo a fost...care? - dupa parerea voastra. Eu as zice ca "vremea nefavorabila". De ce vremea? In dimineata aceea pamantul era ud si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?