Zilele trecute am cumparat niste lozuri in plic de la o taraba. Se mandrea baba ca lozurile ei imi oferta o sansa de castig de 50%. - Din doua lozuri, in medie, castiga unul; imi spunea ea. Surprins...? (mai mult)
Probabilitati... Am doua bilete la loterie. Pe unul din ele scrie ca am castigat. Celalalt bilet nu a fost inca razuit, asa ca nu stiu daca este sau nu castigator. Cunosc insa ca exista o sansa...? (mai mult)
Curiozităţi matematice? Dacă luăm numerele naturale în ordinea lor...naturală, adică 1 2 3 4 5 etc. şi le înmulţim, obţinem, bineînţeles, rezultate din ce în ce mai mari. Astfel, 1*2...? (mai mult)
Cat de sensibil este statul Roman/Romania la o influenta externa, (a unui stat mult mai puternic de ex.)? Inteleg ca o tara ca Romania nu are cum sa fie total independenta, trebuie sa se afle sub o ...? (mai mult)
Imi place adesea sa ma aventurez profund in mintea mea si am observat recent o reactie interesanta a subconstientului meu presupun, nu sunt sigur. Am incercat sa ma "ancorez" de o anumita amintire incetosata/neclara...? (mai mult)
Cum îmi pot îmbunătăți semnificativ sănătatea? O sa mai citesc cărți multe de sănătate pentru asta dar vreau mai ales să aflu și părerea voastră. Cum ne putem îmbunătăți sistemul imunitar...? (mai mult)
Necazurile si regretele vietii se lipesc de oamenii bogati in aceeasi masura cum se lipesc de cei saraci? Sau doar saracii si oamenii simpli sunt cei care sufera de multe ori in viata cu adevarat?
Am putea trai fără partea emoționala, primitiva doar cu neuro cortexul?
Există speranță în cărțile de dezvoltare personala, motivaționale?
Ce părere aveți despre Mark Zuckerberg și Metavers-ul lui?
Doar in vise, omul e cu adevarat liber?
Credeți că un loc (apartament, casă, clădire) unde s- a întâmplat să moară oameni (de bătrânețe, sau de boală) este mai bun sau mai rău în comparație cu un alt loc unde încă nu a murit...? (mai mult)
Ce stiti de blackout?
De ce la 4 dimineața e mai cald decât la 7 când iese soarele?
Am auzit că numărul 9 la casă ori apartament este de bun augur. Cei care locuiesc într- un apartament care are numărul 9 ori suma numerelor dă 9 (18, 27, 54, 45, 36, 63, 81, 72 ...? (mai mult)
Știe cineva care este pH-ul ULEIULUI DE SUSAN? Mulțumesc mult, am nevoie urgent.
Viata e importanta sau nesemnificativa?
În căutarea adevărului ultim, omul întotdeauna a cercetat şi continuă să cerceteze în mediul său înconjurător, iar munca lui ar putea fi ilustrată prin aceea a unui muncitor săpând o groapă,...? (mai mult)
Mă poate ajuta să scriu un prolog pentru o carte? Vreau sa scriu partea asta, stiu ce trebuie sa contina ( actiuni etc ) doar ca nu prea stiu cum sa formulez. Tot incerc sa formulez intr- un ...? (mai mult)
Este adevarat ca exista o intruchipare a mortii? De exemplu, o prietena de a mea mi- a spus ca a visat o noaptea si era exact cum este reprezentata, un schelet imbracat intr o roba neagra. Tot asa altcineva...? (mai mult)
Imi pare rau daca scriu gresit gramatic. Vreau doar sa spun ca numai suport. Toate generatiile astea noi, cu witchcraftul lor. Cu narcisismul asta si toate aiurile lor. Ma omoara pe interior. Cam de...? (mai mult)
Bună, doresc să încep să scriu o carte. Am câteva idei, stiu despre ce o sa fie, doar că nu prea am idei de cum să scriu prima parte, prologul. Ce ar trebui să scriu în această parte? Poate...? (mai mult)
Care probleme vi se par mai interesante dintre acestea trei: probleme de logică; probleme de şah; probleme existenţiale?
Există cumva vreo legătură între Elveția și crucea roșie de pe ambulanțe sau spitale? ( Cavalerii de Malta, și cavalerii teutoni sau templieri? ) De asemenea de ce farmaciile au cruce verde? ...? (mai mult)
Imi puteti spune cele mai indepartate locuri din Africa unde traiesc populatii umane?
Subcosntientul este inconstientul insasi?
Credeti ca este imoral sa detii miliarde de dolari ca avere? Oamenii ar trebui sa aiba macar 100.000 maxim intr-un an ca sa se rezolve cu aceasta inegalitate.
Cum funcționează un ceas cu pendul? Care tot merge fără energie externa
Salut TPU, am niste presimtiri, Dumnezeu vrea sa imi dea un semn, am facut accident, aud pasi noaptea si nu doar eu si sora mea, simt fiori, au cazut lucruri si când pleacă parintii de langa mine...? (mai mult)
Ești realist sau idealist, ca gândire ma refer?
De unde pot sa studiez ca și hobby astronomia?
Astrofizicianul Fred Hoyle a afirmat că apariţia spontană a vieţii pe pământ este la fel de puţin probabilă ca aceea în care o tornadă trece peste un junkyard şi asamblează un Boeing 747 din...? (mai mult)
Bună Cine a fost leonid rogozov?
De ce riscul de infectare NOCTURN, pe strada, pentru un nevaccinat, cu test negativ AR FI MAI MARE decat riscul de infectare DIURN, pentru acelasi nevaccinat, insa participand la absolut toate activitatile,...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare (sau mai multe) si nu ii pot gasi un raspuns concret. Deci, eu sunt Claudiu. Eu sunt un baiat de treaba, am 18 ani si imi place sa mananc. Sa zicem ca asta este personalitatea...? (mai mult)
Salut. Sunt clasa a 9a și as vrea sa particip la olimpiada de chimie. Am participat și în clasa a 8a dar atunci doamna profesoara ne pregătea intens pentru olimpiada. Acum e mai greu și îmi pare ...? (mai mult)
In ce fel sunt obiectivi cei care detin functii publice de stat? Credeti ca deciziile sunt influentate de experiente si convingeri personale? Credeti ca Inteligenta Artificiala ar fi mai capabila, spre...? (mai mult)
Am inteles ca tinerii din ziua de azi stiu mai bine engleza decat generatiile precedente, dar la un podcast pe Youtube (George Buhnici - Gojira) am auzit ca generatiile tinere nu stiu atat de bine ca...? (mai mult)
De ce gândesc unii oameni prea mult?
Dragonii au existat si ei cu adevarat? Nu-s asa departe de dinozauri!
Care este diferenta intre: apa vie apa structurata apa sfintita?
Buna! Voiam sa va întreb ce părere aveți despre teoria viselor din perspectiva lui Sigmund Freud?
Am văzut că sunt pe aici câţiva useri care se pricep la probleme de logică. O nouă provocare pentru ei: În preajma sărbătorilor, nişte copii (fraţi) au vrut să facă, punând în comun bani,...? (mai mult)
Salut! Vreau să vă întreb: De ce o țară nu invada o alta țară fără sa ii declare război?
Salut! Am mai pus intrebari legate de ''moarte, , dar nu v- am intrebat un lucru : V- ati gandit vreodata la ce se va intampla dupa ce o sa muriti? Care au fost gandurile voastre? Chiar sunt curios!...? (mai mult)
De ce sunt puține persoanele care au mâna stângă dominanta?
Care este cea mai buna aplicație de meteorologie de pe Magazin Play?
De ce există universul? Ca la majoritatea întrebărilor care încep cu "de ce", răspunsul nu este unul uşor de găsit. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să abordăm şi astfel de subiecte. ...? (mai mult)
Astrologie sau teologie? Ce sa studiez? Care e mai faina?
Vă propun un exercițiu de imaginație. Dacă în jur de 20- 30 de oameni s- ar găsi, ipotetic, blocați undeva pe o insulă sau în orice caz într- un loc izolat ce fel de metoda de organizare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?