Poate un om foarte sensibil sa devina opusul? Cum?
Am o întrebare filozofică, în special pentru cei mai cinici dintre noi. Să presupunem că avem 3 oameni: Ion, Gheorghe și Matei. Matei este cel drept dintre ei. În sensul în care chiar și...? (mai mult)
Voi chiar credeți că acele fotografii publicate de către N.A.S.A care se presupun a fi de pe Marte, chiar sunt reale sau sunt filmate într- o zonă secretă de pe Terra, poate în Area 51? Poate...? (mai mult)
Suma unei progresii geometrice cu numar infinit de termeni: 1+ 1/2+ 1/4+ 1/8+ 1/16+ ...=? Ce cunostinte de matematica iti trebuie pentru a raspunde la intrebarea asta? Credeam ca este o problema...? (mai mult)
Buna! Am visat ca visez. Stie cineva semnificatia?
De ce toata lumea spune ca barbatii sunt mai buni la gatit? Cand eu de fapt cunosc doar femei care gatesc, ale rudelor, cunostiintelor si ale prietenilor. Doar la masterchef aud ca, castiga barbatii...? (mai mult)
Se afirmă că nu există adevăruri absolute. Este această afirmaţie un adevăr absolut? Ce părere aveţi? Dar, mai întâi, gândiţi- vă: Dacă răspundeţi "DA", atunci înseamnă că există...? (mai mult)
Chiar nu se întâmpla nimic cu conștiința umana după moarte?
Care este explicatia ca majoritatea artistilor sunt mai ciudatei? Dar majoritatea de la facultatea de arte, au un stil ciudat si se comporta diferit, de exemplu multi din ei se duc si fumeaza iarba,...? (mai mult)
De ce oamenii creeaza povesti? Chiar si cand nu exista vreo poveste care sa le justifice existenta, ei iau inexistenta povestii si o transforma intr- una, ba chiar simt nevoia s- o impartaseasca cu ceilalti,...? (mai mult)
De ce e bine sa fii comunist? De ce e rău să fii republican?
Ce rost are un om în viața?
Cat de departe o sa ajunga Black Lives Matter? Cum va imaginati viitorul cand va ganditi la miscarea asta?
Am vazut cat de neputincios e omul in fata naturii, chiar si in tarile dezvoltate din vest. Recent, peste 100 de morti si disparuti in cateva zile, din cauza inundatiilor, atat in orase cat si sate....? (mai mult)
Weekend-ul şi puzzle-ul :) Numai pentru amatori, evident. Vreo idee ceva? E unul mai greu. Cred că până şi lui Holiday îi va da bătăi de cap. https://ibb.co/DGqPPkH
Putem avea libertate si siguranta in acelasi timp? Daca da, atunci cum? Daca nu, atunci de ce?
"Oamenii trebuie cunoscuți pentru a fi iubiți. Dumnezeu trebuie iubit pentru a fi cunoscut." - Blaise Pascal Ce părere aveți despre acest citat?
Credeti ca am putea fi un experiment facut de un psiholog nebun?
Fizicianul Brandon Carter afirma, în 1973, că Universul - şi deci parametrii fundamentali de care depinde el - trebuia (sau trebuie) să fie în aşa fel încât să admită apariţia la un moment...? (mai mult)
Salut. Care este denumirea iupac a adrenalinei și noradrenalina? Nu înțeleg pe Wikipedia cum se denumește corect și as vrea sa cer ajutorul vostru... Multumesc frumos
Un cuvânt heterologic este unul care nu se descrie pe sine. De exemplu, cuvântul „verb" este un substantiv, nu un verb, sau cuvântul „lung", este un cuvânt scurt. Așadar, cuvântul „heterologic"...? (mai mult)
In cat timp se uita un lucru?
Ce sunt pasapoartele biometrice? Era in trecut o nebunie conspirationista... de ce erau controversate?
De ce în anumite cazuri unele persoane, repetând altora dar și lor o minciună sau mai multe, ajung în cele din urmă să creadă și ele minciuna sau minciunile pe care le spun? Cum de se ajunge...? (mai mult)
Este cosmetizarea corpului un gest de negare a mortii?
Cum vi se par aceste videoclipuri de dezbateri din anii 50' cu elevi, studenti de schimb (High School Exchange Students) care discuta despre diferite subiecte cum ar fi comunism, natiuni in dezvoltare...? (mai mult)
Nu este tema. Incercand sa aproximeze inaltimea unui deal, Gigel a gasit urmatoarea solutie: Nu are nevoie de instrumente de masura sofisticate, ci doar de roata de la caruta, pe care o va rostogoli...? (mai mult)
Ce sunt numerele, de unde vin ele?
După catastrofele climatice zilnice din cauza omului, se mai poate repara ceva din asta, sau este prea târziu?
La varsta de 21 de ani am avut tensiunea 17 si ceva. Credeti ca puteam muri atunci? Stau si ma gandesc acum daca am fost la un pas de moarte? PS: a fost provocata de atacuri de panica succesive.
Ce esti tu? Ce dovezi poti aduce ca sa iti sustii raspunsul? M- a intrebat asta cineva, ieri, un strain, pe care l- am intalnit prin centru, cu care am avut o discutie "filosofica". El incerca sa ...? (mai mult)
Doar pentru amatori de puzzle-uri. Cum rezolvaţi asta? https://ibb.co/Br04PL3
Am un cântar care-mi arată că am 90 kg. (deci masa). Merg cu el pe lună și mă cântăresc. Ce-mi va arăta oare cântarul?!? Tot 90 kg?!?
Cum poți să îți afli viitorul cu ajutorul astrologiei?
Care sunt sansele sa avem majoritatea cate un strabunic de etnie rroma in neam?
Lumea în care trăim începe să semene cu "Minunata lume nouă" a lui Huxley?
Dacă aduni 100 de furnici negre și 100 de furnici roșii și le pui într- un borcan de sticlă, nu se va întâmpla nimic special. Dar dacă iei borcanul, îl scuturi bine și îl pui la loc pe masă,...? (mai mult)
Salut! Ce a fost inainte sa nasca universul? Eu unul cred ca inainte de nasterea universului, a existat un alt univers si am ajuns la concluzia ca universul naste si moare si apoi iar naste si moare...? (mai mult)
Barbatii instructori auto sunt mai buni decat femeile instructor sau e mit? Ideea este ca am o obsesie si m- am obisnuit sa fiu incercuit de femei, la munca, cand eram la liceu, la facultate, asa ...? (mai mult)
Buna ziua, vreau să aflu si eu cine am fost viața trecuta! Si cum am murit Am si 2 semne pe corp ma gandesc ca sunt semne din viata trecuta de împușcături.
Hey... Am o întrebare legata de matematica. Am de făcut un test cu răspunsuri A, B, C, D. Stabiliti cel mai mic nr dinte 1, 25/1, 50 și 0, (45). Pe barem zice ca nu se pot compara. Dar...? (mai mult)
E corect sa pui un copil mic sa joace intr- un film sau serial? Sa fie exploatat pentru bani? Avand in vedere ca el nu poate decide pentru el, inca nu stie ce pasiuni are sau daca o sa fie mandru de rolurile...? (mai mult)
Chiar sunt copiii din ziua de azi mai inteligenți? Voi cum vedeți lucrurile? Zilele astea am văzut un băiețel în metrou care vorbea cu tatăl său despre Nicolae Grigorescu (fiind stația). Tatăl...? (mai mult)
Care este explicatia pentru unii baieti care la 30 de ani arata exact ca la 20 de ani? In sensul ca unii au de la 20 de ani barba si par, ei practic sunt confundati cu cei de 30, iar altii la varsta...? (mai mult)
De ce mă pricep la mate dar nu pot sa rețin doua date la istorie?
Pentru cunoscătorii de istorie şi mit, am două întrebări legate de Războiul Troian: 1. Cât timp se presupune - sau poate chiar se ştie - că a durat acel război? Homer spune că zece ani....? (mai mult)
Cristina, sunt naibastiesialtceva, nu- mi suspenda și contul asta pls.*** OK, acum întrebarea este adresata mai mult oamenilor carora le place filozofia. Care este filozoful vostru preferat? Dar...? (mai mult)
Cand va reveni la normal vremea?
Vreau sa știu ce se întâmplă cu vremea? De ce sunt furtuni și ploi așa dese și puternice?
Salut TPU, voi credeti in destin? Adica de exemplu daca cineva s- a imbolnavit de cancer, inseamna ca asa i- a fost soarta? Sau daca azi o duci bine financiar si maine esti la sapa de lemn, e tot din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!