Pentru cine cunoaşte cum mută piesele la şah, cum aţi rezolva asta? Nu e temă :) https://ibb.co/LCw8CPC
De ce este liberalismul considerat ideologie de dreapta în Europa, dar în SUA este considerat de stânga?
Merg des la ParkLake Mall si ma enerveaza iesirea pentru ca trebuie sa iesi pe ușa aia pe care o impingi tu. Într- o zi m- am curentat cu scantei cand am atins- o si de fiecare data cand o ating ma curentează...? (mai mult)
Ce este principiul antropic?
Haideti sa vorbim putin despre mentalitatea angajatului (filosofie de viata?) Am intalnit sa zic doua categorii. Exemplul 1: o angajata la patiserie, zambitoare, cand imi da prajitura, imi atrage...? (mai mult)
In fizica si chimie nu exista regrete. Omul, ca sistem fizic si chimic, are regrete. Adevarul are contradictii?
Am ascultat azi o melodie trista si aproape ca mi- a venit sa plang pentru ca m- am gandit ca voi ramane singur toata viata(am 25). Sunt o persoana sensibila si mai introvertita, efectiv nu stiu daca ...? (mai mult)
Mi-a spus un doctor psihiatru ca barbatii sunt mai sensibili din punct de vedere emotional. Se vede asta practic prin rata de suicid. De ce ne este greu sa credem asta? O fi oare adevarat?
Ce ii motivează pe unii sa țină joburi derizorii gen casier, paznic, vânzător, barman, recepționer ati prins ideea? Nenorocitul de concediu pe litoralul ro? Retardatul de fi- su? Umflata de nevastă-...? (mai mult)
Ce a pățit vremea in ultimul timp?
Ce anume face electronii să continue să respecte legile? - Întrebarea a fost pusă odată de profesorul Joel Primack fizicianului sud- african Neil Turok. Răspunsul teologilor medievali la această...? (mai mult)
Daca tai un copac inseamna ca distrugi natura?
Ce părere aveți despre incidentul Roswell din America, 1947? Credeți că e adevărat că atunci s- ar fi prăbușit o navă spațială cu extratereștri care au fost găsiți morți? E plin Youtube-...? (mai mult)
Stiati ca intre anii 1974- 1978 a fost razboi intre doua comunitati de cimpanzei din Tanzania, mai exact in Gombe Stream National Park. Cercetatorul Jane Goodall care e antropolog si primatolog a observat...? (mai mult)
De ce dacă un copil este luat de la vârsta 4 ani, să zicem, din familia lui biologică și dat spre adopție unei alte familii, nu își mai poate aduce aminte la vârsta adolescenței și apoi la...? (mai mult)
Cum credeți că ar fi arătat lumea de azi, în 2021, dacă Revoluția Industrială nu ar fi avut loc niciodată?
E grea școala de astrologie? Vreau să învăț astrologie. Cineva care a făcut scoala sau a studiat astrologie? Ce capitole înveți în școală?
Vreau sa prevăd viitorul facand și interpretând astrograme natale și calcule astrologice și să fiu astrolog.Stiti vreun soft/program bun astrologic pentru așa ceva? Și credeți că este posibil...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Stephen Hawking? A fost cel mai prolific om de știință contemporan?
Suntem tot mai aproape de a deveni cetateni globali, suntem tot mai interconectati cu ajutorul tehnologiei moderne, suntem tot mai interesati ce se intampla in alte locuri, de ex. in Japonia, Germania,...? (mai mult)
"Dă-i unui om o mască şi el îţi va arăta adevărata sa faţă." Sau "O mască este mai grăitoare decât un chip" - ambele citate de Oscar Wilde. Cum interpretați voi aceste două citate?
Un biciclist transferseaza 43 km in o ora si 30 de minute. Care este viteza medie cu care a mers?
Ce sa studiez mai întâi astronomie sau astrologie?
Ce părere aveți strict legata de astrologie? Credeți in ea? Mie îmi place și îmi iau manual de astrologie sa o studiez.
Întrebat ce melodie i- a plăcut cel mai mult, un fost preşedinte american a răspuns: "The sound of silence". Melodia mi se pare şi mie frumoasă, dar cuvintele nu le înţeleg. De tradus, le traduc,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre experimentul rusesc/sovietic din anii 1940's in care au tinut un cap de caine in viata ceva timp cu ajutorul unor aparate? Videoclipul mai jos. https://youtu.be/KhzEMJHQt2I?t=36 ...? (mai mult)
"70% din gazele de sera sunt generate in timpul procesului de fabricatie de smartphone- uri, laptopuri sau tablete." https://ziare.com/international/stiri- internationale/semnal- organizatii- mediu-...? (mai mult)
De ce alte animale nu pot fi ca noi, as vrea ca pisica aia sa ma inteleaga
Salutare. Unde pot revedea sezoanele despre ''Cum functioneaza Universul'' de pe Discovery? Multumesc anticipat.
Cat de aproape credeti ca suntem de crearea/inventarea tehnologiei pentru calatorie interstelara? Nu ma refer la sondele care au fost trimise in spatiu (voyager 1), ma refer la ceva mult mai avansat,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre teoria "Stoned Ape" de Terence Kemp McKenna care pune catalizatorul evolutiei umane pe seama ciupercilor halucinogene "psilocybin"? https://youtu.be/o3mVaEcfwLs
Care este mai grea astronomia sau astrologia? Pe ce sa mă axez ca studiu și ca hobby în principal? Mă atrag amândouă ce-i drept.
Mai e cineva pasionat de astronomie și chiar și de astrologie, mistere, conspirații etc? Eu sunt un pasionat și vreau să vă întreb : Ce cărți și ce documentare super interesante ați...? (mai mult)
Viitorul poate fi prevăzut? Eu mi-aș dori să îl prevăd cu ajutorul astrologiei.
Credeți că planeta Nibiru a extratereștrilor Annunaki se va ciocni in viitor cu Pământul și va aduce sfârșitul lumii așa cum scrie Zecharia Sitchin și cum zice in documentarul Ancient Aliens?...? (mai mult)
Credeți că numeroasele apariții O.Z.N de-a lungul anilor sunt de fapt vizite ale extratereștrilor avansați pe Pământ? Ce credeți despre O.Z.N?
Credeti că există extratereștri avansați în Univers? Sau o planetă exact sau asemanatoare cu Terra?
De ce vremea nu mai revine la normal? In viata mea n-am trait o clima ca asta, sa ploua de luni bune, continuu.
Cum s- a ajuns la dezavantajul ăsta pe care îl avem noi în privinţa reproducerii, comparat cu primele forme de viaţă? Pentru a ne reproduce, nouă ne trebuie un partener de sex opus, ceea ce bacteriilor...? (mai mult)
Intrebare pentru persoanele cu aspiratii spirituale. Cum stiti ce sa alegeti dintre atata pseudo- spiritualism, atatia pseudo- maestri ai zilelor noastre, care vorbesc cu atata siguranta despre teoriile...? (mai mult)
Aud o pasare in fiecare noapte de parca ar scartai ceva.Vi s-a intamplat sa auziti asa ceva?
Buna! La fizica copiii trebuie sa poarte halat? Dar la chimie?
Am avut un vis mai ciudat, deci zburam și deodată am ajuns într- un loc numit Podul parcă și- n acel loc era o trecătoare. Dincolo de trecătoare era o zonă brăzdată de văi. Erau mai multe drumuri...? (mai mult)
Ce credeti despre teoria malthusiana, Thomas Robert Malthus ( 1766- 1834)? "Conform teoriei lui Malthus, populația crește în progresie geometrică, în timp ce mijloacele de subzistență cresc...? (mai mult)
Mă pasionează misterele vieții lumii, Universului, Terrei etc. Unde pot studia mai bine aceste lucruri?
Ce ati alege între aceste 4 variante? Care ar fi cea mai optimă în opinia voastră și de ce? As vrea sa va justificati raspunsul. Anarhism - nu există stat Localism - un grup local (cum ar...? (mai mult)
Cum circulau retetele acum 300 de ani? Ce mâncau oamenii pe atunci când nu aveau google sau nu știau să scrie și să citeasca?
În antichitate, toate popoarele (greci, romani, babilonieni, egipteni, medo-perşi...) socoteau zilele în grupe de câte şapte? Adică, aveau toţi noţiunea de săptămână?
Un om vede un șarpe chinuindu- se într- un foc și decide să- l elibereze din flacari. De îndată ce îl ia, șarpele îl mușcă provocându- i dureri. Omul scapa imediat șarpele care cade din nou...? (mai mult)
Care e mitul acela cu "Doctorul nebun" și de unde a început această legendă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!