Am avut un fel de Deja Vu foarte ciudat. A început cu o amintire iar apoi peste câțiva ani s- a întâmplat acel lucru. Deci în amintire eram în tren și m- am întâlni cu niște persoane pe care...? (mai mult)
Sunt singurul care a observat că cuvântul "religie" adună din ce în ce mai multă stigmă? Văd foarte mulți oameni, inclusiv oameni religioși(normali și fanatici) care folosesc cuvintele religie,...? (mai mult)
Deci, mă uitam la clipuri cu pisici pe net și într- una din clipuri era vorba despre ce se poate întâmpla dacă părul pisicii îți intră în nas. Eh acu vin eu cu o întrebare fără legătură: ...? (mai mult)
Daca in termeni simpli libertatea inseamna ca poti sa faci orice doresti, sunt animalele mai,, libere'' decat noi?
Bună, care e diferența dintre un om inteligent și un om deștept? Dar între un inteligent, un deștept și un geniu?
Sunt atras și de tot ce tine de Univers, viața, Pământ etc di vreau sa învăț ceva știință însă pe ce domeniu sa mă axez mai întâi? Adică care domeniu științific e mai atractiv și mai...? (mai mult)
De unde sa studiez știința la modul general?(la nivel de cultura generala)
Cum credeţi că s-ar putea rezolva problema asta? P.s. Nu e temă :) https://ibb.co/SBPCT9g
Ce fel the fobie este frica de manechini?
Ce parere aveti despre transumanism? https://youtu.be/44blt3ABzW8?t=70 https://ro.wikipedia.org/wiki/Transumanism "Transumanismul (uneori simbolizat prin >H sau H+ ) este o mișcare intelectuală...? (mai mult)
Aşa cum evreul pe patul de moarte a spus fiului său "Să ştii, dragul meu, că vinul se mai face şi din struguri", credeţi că o să se ajungă în viitor ca un tată să spună fiului său: "Să...? (mai mult)
Cum înțelegeți asta? Și care sunt Greșelile in el? Cum se poate scrie mai frumos? "Fug, fug prin viața ca un robot in automat, dar in unele momente ma opresc, privesc in spate și ma întreb,...? (mai mult)
Ce credeti cum ar arata o societate in care nu exista ingradire morala si nici gelozie in ceea ce priveste sexul dintre doi oameni?
Exceptând nevoile primare, care credeți că este cea mai importantă nevoie a omului și de ce?
Întrebat ce este arta, Picasso a răspuns printr- o întrebare: "Ce nu este artă?". Ce credeţi că a vrut să spună? Că se regăseşte arta în tot ceea ce facem? Adică în toate activităţile ...? (mai mult)
Oare de ce noi, ca oameni, tindem să vedem în suferință ceva de speriat, de nedorit și fugim de ea cât ne țin picioarele, când suferința poate fi o cale a evoluției noastre spre desăvârșire...? (mai mult)
Daca brusc puteti calatori in timp, care este primul lucru pe care il faceti?
Ce e mai grav? Sa manipulezi sau sa fii manipula?
Bună insula Mako este reală? Mi-a zis cineva să întreb
Ce trăsături morale/psihologice le-ați atribui persoanelor care sunt atrase de autoritate și putere cât și de persoanele care sunt autoritare, intimidante și care dețin puterea?
Au reușit oamenii de știință sa afle numărul stelelor din univers?
De ce se spune ca femeile sunt mai sensibile din punct de vedere emotional, in conditiile in care ele sunt mai rezistente la stres si sunt mai recomandate si promovate pe posturi care necesita relatii...? (mai mult)
Este adevarat ca acceleratia rotirii pamantului in jurul axei sale a crescut? Practic de aceea ni se pare ca zilele sunt mai scurte? Daca este adevarat, practic nu ne este afecta durata vietii? Din punct...? (mai mult)
Care- i faza cu genul interior, de ce simt uneori că aș fi o femeie? Uneori când scriu mă trezesc că am scris ca și cum aș fi o femeie, astfel că trebuie să mă concentrez să scriu după genul...? (mai mult)
De ce la bătrânețe murim? Și nu, numai noi, ci și animalele (in cazul câinilor cam la 15 ani). De ce inima încetează să bată? Sa zicem că bătrânețea e factorul decisiv pentru moartea unui...? (mai mult)
De ce anul asta nu mai simtim vara? Ce se intampla cu natura si de ce nu sunt 32 grade cum era de asteptat pentru luna iunie?
Vouă nu va e frica de un posibil cutremur în Romania că in anul 1977? Că tot prevăd multi un mare cutremur în Romania și să ne gândim că nu a mai fost de mult timp unul mare.E îngrozitor când...? (mai mult)
Vreau sa studiez o știință. Care e cea mai frumoasă și interesantă știință?
A descifrat știința toate misterele universului?
Are viata vreun sens?
Este adevarat ca toate femeile sunt atrase instinctiv de barbati rai? Atat in viata reala cat si in viata sexuala? Practic studiile spun ca femeile prefera mai degraba un barbat dur fiindca nu se ataseaza...? (mai mult)
Salut! Cam cu ce viteză funcționează un uscător de mâini? :)))) Din acela de îl găsim și prin băile de la restaurante etc. Ce viteza are vântul lui? Aveți idee? Am văzut că are o viteza f ...? (mai mult)
Pe voi nu va enervează reclamele agasante, consumerismul asta și afacerismul lacom? E plin de comercial in Romania și reclame și marketing agresiv făcut de atâția oameni nesătui și lacomi care...? (mai mult)
Buna! Ce părere aveți despre manifestarea către univers? Ați încercat?
„Fiecare fiinţă umană, în mod conştient sau nu, ilustrează ceva cu viaţa ei, dă exemplu de cum crede ea că ar trebui să fie un om". James Redfield Cum comentați acest citat? Ce părere...? (mai mult)
Cum va raportați voi fata de moarte? Cum puteți să o acceptați în general? Cel mai probabil nu o sa fie nimic după moarte dar mie îmi place să sper, moartea e înfricoșătoare dar și mai înfricoșător...? (mai mult)
Daca 10 persoane au nevoie de transplant de organ. Sa zicem un rinichi. Și pe lista sunt 5 copii, 5 bătrâni. Iar organele disponibile sunt tot 5. Daca organele merg la copii, bătrânii sunt discriminați...? (mai mult)
Salut, Femeile pot fi rationale? Monogame? Ma refer aici din propria constiinta. Nu radeti ca intreb asta, dar traind in comunism am fost invatat inca de mic ca femeile gandesc doar emotional si nu...? (mai mult)
Cum a creat specia homo sapiens moralitatea? Pe ce baza? Cum a evoluat?
Care sunt esecurile stiintei omului?
Cum il cheama pe barbosul ala care a inventat teoria evolutiei?
Indiferent de dieta si de rezultate oamenii prefera apoi tot carbohidrați, suntem programați genetic oare?
Perspicacitate din nou :) Fără a folosi calculatorul, cât timp v-ar lua să spuneţi care fracţie e mai mare dintre 112/449 şi 127/507?
Perspicacitate. Fără a folosi calculatorul, cât timp v-ar lua să-l puneţi pe 3599 sub forma unui produs a două numere? :)
Care a fost cea mai mare problemă pe care ați avut- o la școală? De asemenea, care credeți că ar fi una din cele mai mari probleme ale sistemului de învățământ românesc? În cazul meu, ...? (mai mult)
Ce lucruri exprimă inconștient un băiat care vorbește încet mereu?
Ce este acest simbol · L-am mai văzut în formule și mă enervează că nu îi pot găsi semnificația.
Te rog nu raspunde daca nu ai habar creierul reptilean e un mit https://www.youtube.com/watch?v=InOr29Uxbvk atunci de ce naiba punem accent doar pe Nevoi fiziologice? Nevoi de securitate? Nevoia...? (mai mult)
Mediul evolueaza?
Animalele se gândesc la trecut și viitor sau trăiesc în prezent pe pamant? Au amintiri și se gândesc la ce va fi în viitor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!