Maimuțele sunt animale venite de nicăieri sau de unde se trag ele de la începutul vremurilor? Sau nu exista începutul vremurilor pentru maimuțe? Nu exista un trecut pentru maimuțele alea din care...? (mai mult)
In ce proportie filmele sf spun adevarul despre viitorul omenirii?
De ce oamenii de stiinta n-au descoperit pana acum motorul antigravitational?
Cum adică oamenii se trag din maimuțe?
Puteți sa îmi explicați și mie teorie evoluției sa o înțeleg mai clar?
Care e filozofia in spatele actiuniilor razbunatorii ale unei multimi, gloate la evenimente negative precum : exemplu un talhar, sau abuzator, criminal este prins si linsat de oameni carora nu le- a...? (mai mult)
Buna TPU! E cineva pe aici care se pricepe la veninul de scorpion? As dori informatii mai in detaliu despre acest subiect mai ales pentru pretul acestuia. Da acum sa fim seriosi 1 gram de venin de scorpion...? (mai mult)
Exista un fel de Google Maps pentru cosmos?
Dacă omul se trage din maimuță numita Homo Habilis, maimuțele Homo habilis din ce se trag? Nu credeți ca e un pic prostesc sa credem ca ne tragem din Homo habilis și sa nu ne întrebam, ce a...? (mai mult)
Bună! Ati avut experiente paranormale? Eu ma "feresc" de ele de când eram copil, dar nu reușesc sa scap.
Ne tragem din maimuță, okey, dar mai înainte nu ne întrebam ce a fost înainte? Teoria evoluției ne spune ca am evoluat din maimuță, dar nu ne zice cine a creat maimuța...sau de unde se trag...? (mai mult)
De ce e cercul rotund?
În pofida oricăror progrese ştiinţifice sau tehnice, întreaga societate omenească se confruntă tot mai mult cu crimă, violenţă, sărăcie, ură etnică şi destrămarea familiei?
Ce cred Ateii ca va fi după moarte?
Ce credeți că s-ar fi întâmplat dacă SUA ar fi aruncat cu nucleare peste Berlin după ce Germania a capitulat? Ar fi început al treilea război?
Buna, as vrea o idee de tema pentru proiect la fizica cl VIII-a pentru fenomene optice MS
Există vreo justificare pentru aruncarea bombei nucleare peste Nagasaki? Înțeleg, peste Hiroshima au aruncat- o ca și avertisment. Se pare că dacă nu ar fi făcut- o, Japonia ar fi atacat America...? (mai mult)
Ce dovezi științifice pot confirma existența lui Dumnezeu?
Inteligența artificială este prezentă peste tot în jurul nostru, chiar dacă ne place sau nu. Când folosim google maps, când folosim autocorectul pentru a scrie, când vorbim cu siri sau alexa,...? (mai mult)
Câtă pușcărie riscă un om de știință care este prins dându-le teroriștilor informații detaliate despre construirea unei bombe nucleare?
De ce sunt greu de întreținut bombele cu hidrogen? Nu se poate face un înveliș din litiu- 6.94 care să fie folosit pentru producerea cantității necesare de tritiu? Atunci când tritiul scade sub...? (mai mult)
Sofisis daca ar sta cu bolovanul sus in vârful muntelui viata lui ar mai avea sens, scop?
Ce părere aveți de faptul că rasismul împotriva negrilor era așa comun în cultura americană înainte de anii 60 până în punctul în care devenise omniprezent? https://en.wikipedia.org/wiki/Nigger ...? (mai mult)
Am ce am cu evreii :) De data asta, ceva despre ei vs Marea Piramidă; sau piramide, în general. Evreii au avut tangenţă cu egiptenii în multe rânduri şi în multe feluri. Dacă e s- o luăm după...? (mai mult)
Care este diferența ștințifică dintre presiune negativă și presiune pozitivă? Am citit că acestea se foloseau la acele mașinării numite "plămâni de fier" în care erau așezați bolnavii de...? (mai mult)
Dacă ar fi posibilă călătoria în timp în acest moment, luând în calcul construcția unui vehicul capabil să atingă viteza luminii (vorbim de cei 300. 000km/s) și am călători în acel vehicul,...? (mai mult)
Se pot folosi reactoarele nucleare apărute acum 1.7 miliarde de ani în natură pentru a produce energie acum? Mă întreb dacă se pot adapta nevoilor noastre.
Care e diferenta dintre învechit și etern? Unele lucruri se învechesc, se demodează, dar altele transced trecerea timpului, transced generatii si timpuri, raman permanent actuale. Ce le face ...? (mai mult)
De ce U- 238 este mai puțin radioactiv decât U- 235? Teoretic, fiind mai mulți neutroni în U- 238, presiunea este mai mare, deci dezintegrările ar trebui să se petreacă mai des decât în cazul...? (mai mult)
Cum ar fi dacă politicienii nu ar fi aleși prin vot, ci printr- un examen? Dacă s- ar da un examen din tot ce s- a învățat la facultatea pe care au făcut- o, la limba română (gramatică și ...? (mai mult)
De ce murim? Ar fi frumoasa o viata veșnică?
Salut, este posibil sa schimb proprietarul unui chestionar Google Forms? Ma lasa doar sa adaug colaboratori din pacate. Funda
Palestinienii din zilele noastre sunt descendenţi ai vechilor canaaniţi, cum au susţinut mulţi (inclusiv Yasser Arafat) şi susţin încă şi astăzi? Dacă ar fi aşa, ar fi justificată pretenţia...? (mai mult)
Filistenii din antichitate ocupau un teritoriu care ar corespunde, cu aproximaţie, cu Fâşia Gaza din zilele noastre. Cine erau ei? Să fi fost oare navigatori pe mare veniţi din insula Creta, cum...? (mai mult)
De ce se spune că împăratul Hadrian a cucerit Ierusalimul în anul 135 d.Hr? Nu fusese acesta cucerit mai înainte, respectiv în 70 d.Hr?
1)Este adevarat ca Hiv se trasmite mult mai greu unei persoane sanatoase cu o imunitate mare? Mai stiam ca unele persoane au intretinut contacte sexuale cu persoane infectate si pur si simplu nu au luat...? (mai mult)
Persoanele depresive au o viziune mai realista asupra vietii?
Așa o fi fost la început? :) https://m.youtube.com/watch?v=F-SES595gDk
Este adevărat că după destrămarea URSS s-au pierdut circa 100 bombe nucleare, adică nimeni nu mai știe de ele?
Câte kilograme de uraniu-235 sunt necesare pentru a face o bombă nucleară? Dar de plutoniu-239? Care sunt cantitățile minime?
Vreau sa studiez știința..de unde sa incep?
O intrebare care a ramas fara raspuns dupa sute de generatii. Ce e aia viata?
De ce au SUA și Rusia câte 6000 de arme nucleare fiecare? Mi se pare o risipă inutilă de resurse, mai ales că este nevoie de doar câteva pentru a distruge lumea. Care este raționamentul pentru...? (mai mult)
De ce timpul trece atâta de repede?
"OZN- urile sunt reale şi nu sunt tehnologie americană, potrivit unui fost oficial al Pentagonului VIDEO" https://adevarul.ro/international/statele- unite/ozn- urile- reale- nu- tehnologie- americana-...? (mai mult)
Salut, vreau sa intru mai mult in lumea asta mai nedescoperita, viata anterioara, renasterea, scopul vietii, astrologia, numerologia, toate chestiile astea si sunt curios, am citit si cartea comedia...? (mai mult)
Voua ce știință (sau domeniu) va stârnește interesul?
O problemă cu care ne confruntăm în viaţă o putem aborda în unul din două moduri: o soluţie bazată pe principii sau o soluţie bazată pe consecinţe. Pe care din aceste două l- aţi alege? De...? (mai mult)
Cum anume a selectat natura formele apărute prin evoluţie înainte ca ele să fie perfect funcţionale?
Ar mai putea azi sau in viitor (apropiat) un popor fara tara sa isi faca propria tara, cum s- a intamplat cu Israelul in 1948? Stateless...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?