De ce se spune ca atunci cand ploua cu soare, plantele sunt afectate? E vreo explicatie stiintifica pentru asta? Ma gandesc ca poate picaturile de apa de pe frunze actioneaza ca o lupa si razele soarelui...? (mai mult)
Cum se poate apara Romania impotriva unui atac cu rachete? Conflictul Israel-Gaza m-a facut sa ma gandesc la asta... Avem scut anti-rachete, ca Israel?
Ce preț are un cd de 100 de ani?
Deci Israelul si-a recuperat teroitoriul intr-un mod justificat sau nu? Teritoriul de la bun inceput apartineau Evreilor sau Palestinienilor sau era un popor mixt?
Nu s- ar putea combate temporar încălzirea globală prin aruncarea câtorva bombe nucleare în zone atent selectate? Am înțeles că un război nuclear ar putea răci Terra cu câteva grade. Acum ...? (mai mult)
Salut.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum sa evit plagiatul in lucrarea de licenta? De exemplu, la un seminar, am avut de citit niste carti si sa le povestim si mi s- a zis ca am plagiat, adică ce ...? (mai mult)
Este imbatranirea motiv de intristare si de regret pentru oameni?
Am înțeles că dacă omenirea ar dispărea, peste câteva sute de ani barele de control ale reactoarelor nucleare ar exploda din cauza căldurii. De ce?
Te poate lovi fulgerul dacă mergi cu mașina în timp ce e furtună?
Într- o broşură ştiinţifică, de limbă engleză - am apucat doar s- o răsfoiesc puţin; am găsit- o in casă la cineva, era în discuţie - dacă e adevărată sau falsă - afirmaţia: "There...? (mai mult)
De ce amprenta digitală nu este unică?
Am atins o piatra semipretioasa (selenit) si o simteam caldă. Dar alte 2 persoane care au atins- o au zis ca e rece si se uitau ciudat la mine. Si mi- au mai zis ca asta inseamna ca e piatra mea. Adica...? (mai mult)
Deci suntem fiinte rationale, scopul nostru este asemănător cu scopul la orice fiinta de pe pamant, un om infometat nu va alege o carte sa isi satisfaca foametea, ce anume ne determina sa citim o ...? (mai mult)
Daca incalzirea globala face ca ghetarii sa se topeasca, nu face sa se si evapore apa din mari si oceane mai mult? Adica nivelul apei nu creste, ci ramane constant. Voi ce parere aveti? Funda!
Care este ideea voastră preferată din filosofie și cui aparține?
De ce s- a sinucis acest tânăr? Avea numai 23 de ani şi un viitor strălucit în faţă. Absolvise Universitatea din Viena, învăţase de timpuriu greaca veche, latina, franceza şi engleza. Publicase...? (mai mult)
Ce inseamna sa ai o criza existentiala? Atunci cand realizezi ca nu stii ce e viata, cand viata persoanelor din jur ti se pare absurda, cand nu te poti intoarce la cel ce erai odinioara? Incerc sa-...? (mai mult)
Eu sunt derutat cu privire la conflictul intre Palestina si Israel. Imi poate explica cineva de ce se razboiesc aceste popoare? Cine are dreptate pana la urma? Ca eu am vorbit si cu oameni care sustin...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma! Am visat ca eram cu un prieten și m- am dus cu câtiva ani in viitor si am vazut cartierul in care am fost si era tot schimbat de parca a fost un razboi in el, am fost unde locuiesc...? (mai mult)
Știm cu toții că sângele transportă oxigen la țesuturi, dar cum poate conține sângele oxigen, dat fiind că sângele este lichid iar oxigenul aer? Sper să nu râdeți de mine dar chiar nu știu/nu-...? (mai mult)
Există vreo modalitate de a se prezice, cu ajutorul probabilității, extroversiunea sau introversiunea viitorului copil?
A fost mai devreme o rupere de nori in Buc. A plouat cu grindina. Ieseau oamenii sa puna parasolarul pe capota masinii ca sa nu le indoaie tabla :)) Neavand masina, am stat linistita. Mi- a venit in ...? (mai mult)
Care ar fi cel mai logic scop al oamenilor? Fiecare creatura are un scop precis, de exemplu albina polenizeaza. Toate au un scop precis. Care este al nostru?
Mai sunt oameni pasionati de OZN-uri, asa cum erau multi in trecut? Daca va considerati, cum ati caracteriza cerul din ultimele luni?
Cat de mult conteaza forma nasului in ceea ce priveste simetria fetei? As vrea raspunsurile unor useri pasionati de stiinta
Cand va veni sfarsitul universului? Dar al omenirii? Da, armaghedonul. Omul o sa supravietuiasca dupa moartea Soarelui?
Nu mai pot simți fericirea. Ajutor
Voi după ce motto vă ghidați în viață? Eu după acesta: "Dumnezeu înainte de toți și de toate!"
"Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire Ce părere aveți?
14. Brânza de vaci aliment natural sau contrafăcut? Vei avea nevoie de: - Iod/betadină - un cubuleț de brânză Picurați puțin iod peste brânză. Dacă se colorează în maro, aveți în...? (mai mult)
Evreii, cât timp au fost răspândiţi printre naţiuni, au fost ei - sau măcar unii dintre ei - capabili de sentiment patriotic faţă de ţara care i- a adoptat? Sau priveau ei, mai de grabă,...? (mai mult)
Dragi useri, am iesit acum pe balcon si am simtit miros de flori. Am realizat ca doar primavara e mirosul asta afara. Cum facem sa lasam amintirile si grijile si sa traim aici si acum, in lumea pe care...? (mai mult)
Fundele sunt esențiale în comunicarea online? În cea fata în fata care ar fi echivalentul fundelor? Cât de penibili poate deveni cineva când vine vorba de fundă? Dependenta de funde se încadrează...? (mai mult)
Sunt foarte mulți oameni pe aici care nu înțeleg ce spui. Sau nu înțeleg o simpla întrebare. Sau se simt atacați din orice. Care-i faza cu ăștia?
Voi va dați seama ca noi (poporul vieții) ne trezim dimineața, deschidem geamul și intra miros de floricele? Wtf! Ce-aveți de vă plângeți atât? Life is beautiful!
Am citit că degeaba reușești să atragi intelectual partenerul de sex opus și să îl faci să te iubească căci dacă primul sărut nu este plăcut partenerului, totul se destramă la fel ca un ...? (mai mult)
De ce Rusia isi tot umfla muschii, vad ca deja lucrurile se inrautatesc, ei fac ce vor acolo, chiar e Rusia cea mai mare putere de isi permit lucrurile astea? De ce SUA nu intervine?
Oare ce se afla la marginea universului? Universul este finit sau infinit? Si daca este inifinit, inseamna ca poate sa existe orice in acest univers, nu? Adica, daca este infinit, pot sa gasesc un om ...? (mai mult)
Consideri că e important să fii la curent cu ultimele descoperiri științifice? Motivează-ți răspunsul în maxim 5 rânduri.
Cum sa simt fericirea rațională?
De ce se spune ca Turcia e o tara comunista? Eu vad actorii, cantareti, chiar imbracati foarte provocator si din ce stiu acolo se afla foarte multi gay, sa nu mai zic de melodiile lor care sunt galagioase...? (mai mult)
Este adevarat ca noi Romanii nu avem mancaruri traditionale? Adica toate sunt imprumutate din diferite tari?
Credeți că rațiunea și gândirea logică pot atenua și diminua suferința, fie ea de orice fel? De exemplu, dacă cineva nu ne impărtășește dragostea, în loc să ne lăsăm copleșiți de...? (mai mult)
Ar putea o comunitate de oameni sa- si bata propria valută? Trecand peste detaliile juridice si ilegalitatea acestui lucru ce s- ar intampla economic vorbind? Dar social vorbind cum credeti ca ar afecta...? (mai mult)
Ar putea fulgerul sa fie deviat intr-un mod anume? Adică, când un fulger vine spre un obiect, iar acesta să fie deviat în stanga, dreapta sau alta directie
Luigi Pirandello: "Vei învăţa ceva pe cheltuiala ta şi anume că de- a lungul vieţii vei întâlni mai multe măşti decât chipuri". - Să fi avut el oare o viziune de viitor despre timpul nostru...? (mai mult)
De ce la desemnat Time pe Hitler "Omul anului" în '39? Nu se cunoșteam de atunci discursul extremis și planurile de exterminare ale everilor?
Să ne imaginăm că o organizație teroristă pune mâna pe cantitatea de cobalt necesară pentru a face o bombă termonucleară pe care să o detoneze pe teritoriul propriei țări (peste 500 tone, ...? (mai mult)
Credeti ca se poate sa fiu Blestemat? Intreb deoarece: De un an de zile cam asa, ma simt blocat. Inainte ieseam des cu fete, acum nici online nu mai imi raspund. Am ramas fara job, am trimis zeci...? (mai mult)
Credeti ca acest coronavirus exista si inainte de Wuhan, doar ca cu niste mutatii care nu-l facea periculos si infectios pentru om?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!