Se poate spune că moartea este muza filosofiei? Dacă n-ar fi moartea, ar mai filosofa oamenii?
De ce creste masa unui obiect odata ce se apropie de viteza luminii? Multumesc.
Salutare! Un parapsiholog sau un bioenergetician, poate intra in contact cu o persoană prin intermediul telepatiei la cererea cuiva? Adică se pot presta și astfel de servici contracost?
Ce trebuie sa stiu ca sa lucrez in domeniu de marketing, se castiga bine? Ma ajuta ca imi place sa citesc carti de psihologie si de persuasiune?
Eu pot fi medicul meu cel mai bun? https://m.emag.ro/tu- esti- cel- mai- bun- medic- al- tau- invata- sa- te- vindeci- din- interior- si- sa- previi- bolile- dr- frederic- saldmann- 9789734682942/pd/D0BG9DMBM/?X-...? (mai mult)
Nu am curaj sa ma duc sa imi fac testul anti hiv, dupa o partida facuta neprotejat. Au trecut luni bune de cand zic ca ma duc si nu am curaj efectiv, imi e frica de reactia mea in caz ca ies pozitiv. ...? (mai mult)
Credeți că au existat tensiuni sau chiar conflicte armate între Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș? Din câte știu eu scrierile din acea perioadă lasă în ceață situația exactă iar unele se...? (mai mult)
Ce argumente (care sa aiba cat de cat sens) exista impotriva avortului?
Care credeti ca sunt caracteristicile avantajoase ale unui copil pe care adultii ar trebui sa le reînsușească? Ce calitate a copiilor ar fi benefica și unui adult? Eu m- am gandit la entuziasmul...? (mai mult)
Poate cineva ma poate lamuri si pe mine ce au facut aia acolo, deci e vb de teorema Thevenin aia de reducere a unui circuit electric complex la ceva mai simplu. Este clar totul in afara de faza aia de...? (mai mult)
Viruşii ăştia sunt imprevizibili, nu poţi să ştii întotdeauna unde se duc şi ce fac. Zice că un virus a intrat odată într- o colonie de bacterii; bacteriile fiind în număr mare, virusul...? (mai mult)
Luminile pentru bicicletă (far, stop) prin reîncărcare USB, pot fi reîncărcate și printr-o baterie externă?
Ce e iubirea? Cum o simtiti voi? Ce rost are? De ce grija pentru alta persoana?
Pot cloci un ou daca il pun pe calorifer și un material peste?
Salut. În noaptea asta când eram treaz nu puteam să mă mișc și să vorbesc. Cam de câte ori în viață poți face paralizie în somn?
Salut, Ce simti in sufletul tau atunci cand stii ca cineva te invidiaza?
Dacă, prin absurd, ai putea să ștergi trecutul, ai face-o? De ce ar conta asta?
Salut! Stie cineva mai exact toate operele pentru bac de anul acesta la romana - profilul uman? Stiu ca s au scos unele dar ma intereseaza doar cele care raman.
Ce părere aveți de asta: https://saccsiv.wordpress.com/2021/02/25/eu-tot-nu-inteleg-cum-zboara-un-elicopter-pe-marte/
Care e definiția unei pandemii? Aștept de asemenea răspunsuri și la această întrebare: https://www.tpu.ro/coronavirus/populatia- lumii- a- crescut- in- 2020- cu- aproximativ- 81- de- milioane-...? (mai mult)
De ce lauda toți cartea "Puterea prezentului"de E.Tolle? Ce e așa de special la ea? E așa de bună?
Mai tineti minte serile reci de noiembrie 2010? Chat- ul TPU il mai tineti minte? Mi- e dor de Brigaela, Noname, mai erau si altii, dar le- am uitat numele. Chiar, mai era tipa care folosea excesiv...? (mai mult)
Azi am făcut un experiment: știind că în emisfera nordică obiectele au tendința să se ducă spre dreapta, iar în cea sudică spre stânga, am aruncat o carte drept înainte. Problema este că...? (mai mult)
Cu ce pot sa hrănesc porumbeii de carne?
Daca ai avea toata puterea din lume, ai folosi-o sa faci rau sau sa faci bine? Ce ai construi sau ce ai darama daca ai avea resursele si puterea sa o faci?
Pe liniile de inaltă tensiune cat este voltajul sau kv si amperii maximi ce trec prin ele? Cineva zicea ca amperajul e f mic pe ele chiar daca voltii sunt multi, mic in comparatie cu ce? Asta nu am inteles,...? (mai mult)
Când ești obosit pe întuneric se văd chestii ciudate. Dacă sunt reale și de fapt este materia întunecată și energia întunecată cele misterioase?
Potrivit unor experți internaționali în știință nutriției precum Dr.Campbel sau Dr.Greger sau chiar Mediumul Medical William Anthony dar și mulți alți experți(mai amintesc doar pe Dr. Daniel...? (mai mult)
Ce este cu centura de radiații Van Allen? Este adevărat că nimic nu poate trece de ea?
Ai simțit vreodată senzația ca traim intr- o realitate circulara? Am slăbit anul trecut 15 kg, m- am lăsat de dulciuri, cu greu am slăbit dar am recâștigat greutatea, oare din cauza ca tot afirmam...? (mai mult)
Cum ar fi viaţa fără amintiri? Fiecare din noi, nu numai Ion Creangă, are amintiri din trecutul lui. Ne amintim toate prin câte am trecut, cum am fost copii, cum am mers la şcoală etc., toate...? (mai mult)
Ce ziceți despre acest videoclip care arată că oamenii nu au fost primitivi niciodată? https://www.youtube.com/watch?v=_gncFnczjSk Părerea mea este că acele monumente au fost construite de nefilimii...? (mai mult)
Credeti ca e reala faza cu amartizarea? Mie unul imi suna in contextul actual ca asenelizarea din Razboiul Rece.
De ce nu vor cei de NASA si ESA sa inteleaga ca nu au ce cauta pe Marte si ca doar Pamantul este o planeta locuibila? https://wol.jw.org/ro/wol/b/r34/lp-m/nwt/1/1
Ce ziceți de memoria genetică? http://www.cunoastelumea.ro/ce-este-memoria-genetica-si-cum-ne-influenteaza-aceasta-viata/
Salut, ce fac dacă sunt pe moarte? Dau fundă!
Ce credeti ca spun martienii, care traiesc sub scoarta planetei, despre noul rover, Perseverance? Nu e primul care le invadeaza intimitatea. Nu credeti ca s- au saturat de asa ceva? In plus, spatiul...? (mai mult)
Care sunt cele mai noi descoperiri in vederea vindecării problemelor cu vederea? Miopie și celelalte
Salut! Sunt foarte curios: de ce atunci când se blochează ceva pe calculator avem tendința să apăsăm obsesiv- compulsiv pe butonul care ar trebui să facă acel program să meargă? Aici vine chestia...? (mai mult)
Legile fizice inseamna ordine, ratiune, cum s-au nascut ele in haos fara un ID (Proiectare Inteligenta)?
De ce se vrea mai întâi colonizarea planetei Marte? Părerea mea este că proiectul orașelor plutitoare pe Venus ar fi mai rapid de făcut, chiar dacă, spre deosebire de Marte, de pe Venus nu se...? (mai mult)
Sperma creeaza personalitatea unui barbat?
Este corectă partea despre stima de sine din acest videoclip? Dacă da, înseamnă îmbunătățirea vieții a multor oameni care se simțeau inferiori din diferite cauze. Este o perspectivă corectă? ...? (mai mult)
Un leu crescut de mic in gradina zoologica si lasat apoi in salbaticie e incapabil sa vaneze. Un copil abandonat in salbaticie nu mai poate fi integrat la maturitate in societate. Si lista poate continua....? (mai mult)
Credeți că se va descoperi o mulțime de numere mai vastă decât cea a numerelor complexe? Având în vedere că totalitatea numerelor complexe coincid planului, de ce nu ar exista o mulțime care...? (mai mult)
Pentru ce cauze merita sa mori? Daca exista vreuna.
Florile pot simți un fel de durere?
Ce inseamna un blocaj mental?
Băi fraților cine sunt aceștia Isus și Maria Fecioara care vorbesc aceștia mereu de ei? Vă rog frumos să- mi spuneți doar din știință, nu din cărți religioase biblie... Vreau răspuns ...? (mai mult)
1. Să presupunem că un grup de nouă copii se joacă de- a politica. Ei se consideră a fi alegătorii dintr- o anumită ţară. Şi, zic ei, a sosit timpul pentru alegerile prezidenţiale. Copiii ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!