Atat de ciudate vise am incat pun la indoiala existenta asta? Sunt constient de vis,am vise in vis, am premoniți, nu stiu de ce? Sunt realistic si in vise nu visez chesti sf
Daca "n" obiecte pot fi permutate in "n!" moduri atunci in cate moduri pot fi permutate "n" obiecte cu conditia ca nici macar unul din ele sa nu isi pastreze pozitia initiala? Jos palaria in fata celui...? (mai mult)
Cum se armonizeaza cele doua idei "materie in continua transformare" si "legi fizice neschimbatoare"? Ar putea niste legi fizice sa fie neschimbatoare daca acestea ar fi scrise in materie care se transforma...? (mai mult)
Erbivorele pot manca carne?
Cinci prieteni s- au gandit sa faca schimb de carti intre ei. Doi dintre ei prefera proza dar detesta poezia, iar alti doi prefera poezia dar detesta proza. Unul singur prefera atat proza cat si poezia....? (mai mult)
De ce merele nu se scufunda in apa ca celelalte fructe?
Am mai multe gandiri manifestate in anumite situații, de ce?
Este adevarat ca Bill Gate vrea depopularea lumii? A spus el vreodata asta? sau oamenii doar au interpretat? as dori si eu odata pentru totdeauna sa aflu, daca e adevarat de ce nimeni nu face nimic? ...? (mai mult)
Daca au existat infinit universuri in trecut, cum au aparut legile fizice sau ce a mentinut legile fizice ale unui univers daca universul anterior cu legi fizice cu tot s- a dispersat total? https://www.descopera.ro/stiinta/19513938-...? (mai mult)
Cate stari de agregare ati invatat la scoala ca exista? Eu trei (din cate tin minte), dar de fapt ar fi patru: solid, lichid, gaz, si plasama.
De ce murim? Mie nu imi convine
De ce există ceva mai degrabă decât nimic?
Admiterea la medicina este doar grila si sa incercuim raspunsurile corecte sau sunt si exercitii de rezolvat la biologie chimie si anatomie?
Chiar daca dai sens vietii tot te minti ca esti deja condamnat la moarte? Exact ca un pușcăriaș condamnat la moarte care da sens vietii lui desi e fara vreun rost.
Am o intrebare care ma macina..si anume:de ce nu putem masura - corect- temperatura apei dintr- un pahar cu un termometru mare pentru cada de baie? Pentru ca e mare? ..sa zicem ca si paharul e...? (mai mult)
Tot aud crestini din diverse culte care spun ca in vaccin se afla semnul fiarei. Intreb si eu, nu scrie negru pe alb in Biblie ca semnul fiarei va fi la vedere? Si ca trebuie sa ai discernamant cand ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un exemplu de esantion (sociologie)
Exista realitatea obiectiva si perceptia noastra asupra ei. Natura nu ne- a construit pentru a intelege Universul, ci doar pentru a putea supravietui cat mai bine. Intelegem atat cat sa putem exista ...? (mai mult)
Ce sunt luminile hessdalen din Norvegia? https://en.wikipedia.org/wiki/Hessdalen_lights https://skeptoid.com/eps1200x744/4270.jpg
De ce folosesc crestinii tehnologia? Nu este o ironie?
Ce bine că problemele de logică nu pot fi confundate cu teme :) Ne mai putem delecta şi noi cu câte una. Am găsit asta interesantă; nu- i ştiu rezolvarea, dar sper că împreună o vom găsi. ...? (mai mult)
Resursele materiale ofera posibilitatea de reproducere a masculilor? De ce nu e mai valabil asta si in ziua de azi? Sa ne gandim logic, ala bogat poate oferi suficente resurse pentru acel copil, desi...? (mai mult)
Deci am vazut la stiri ca in 2021 vor sa ne vaccineze. Am o intrebare, daca refuz sa ma vaccinez ce poate sa- mi faca autoritatile? Sau nu e obligatoriu? Si mai vin si crestinii astia care spun ca e...? (mai mult)
Recomand cu tărie și entuziasm aceasta carte pe care eu o sa o incep sa o studiez, numita Cum să nu mori si scrisă de medicul Michael Greger care a creat site- ul de mare popularitate NutritionFacts.org,...? (mai mult)
Ce parere aveti de 5G, sunteti pro sau contra (explicati de ce)? Eu sunt pro 5G.
In lipsa unei dorinte alegi sinuciderea sau traiesti ca sa faci umbra pamantului? Meditatia poate aduce fericirea?
Cât înseamnă JT (Joasă Tensiune), MT (Medie Tensiune) si IT (Înaltă Tensiune)? Cu alte cuvinte, de la cât la cât înseamnă JT, MT și IT? Gen: de la 0 la 100 e JT De la 100 la 200 e MT și...? (mai mult)
Una dintre cele mai puternice argumente contra teoriei evolutioniste este ca orice fosila si orice mica urma istorica de organism sau microorganism a fost gasit in stare organizata si structurata complet...? (mai mult)
"The Chimpanzee Stone Age", ce credeti despre asta si ce scrie in urmatoarele articole + video? https://www.mpg.de/550270/pressRelease20070207 BBC Earth: http://www.bbc.com/earth/story/20150818-...? (mai mult)
Tram intr-o lume unde banii rezolva totul, deci trebuie sa punem pe primul loc banii? Sa urmam un de ciclu hedoist?
Cum vi se par aceste filmari vechi restaurate de la sfarsitul sec. 19 inceputul sec. 20? Exista filmari ca acestea din Romania- Principatele Romane din perioada aia? "[4k, 60 fps] A Trip Through New...? (mai mult)
Pe un raft am 5 sticluțe cu condimente diferite, fiecare cu eticheta corespunzătoare. Întrebarea este: in câte moduri pot lipi etichetele astfel încât nici măcar una sa nu indice condimentul potrivit? ...? (mai mult)
Ma simt singur si chiar nu am niciun motiv pentru asta... e asa de urata starea asta de singuratate. Ma enervez mai tare cand imi dau seama ca nu sunt deloc singur, dar eu continui sa ma simt asa
Dati-mi un exemplu de obiect facut din Uraniu si descrierea lui. Mersi
Ce parere aveti despre cursurile online gratuite de la "Atelierul Digital de la Google"? https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/courses
E cineva aici care a avut ganduri nedorite insistente si care a scapat de ele? Daca da, care e reteta magica?
De ce oamenii accepta sa fie dominati de altii? E in genetica noastra oare? Ieri au raspuns 11 persoane la intrebarea te oblig, probabil asa domina si diferite regimuri prin autoritate, de exemplu religia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre: "Călătoria în timp este teoretic posibilă, arată noile calcule ale cercetătorilor. Trecutul nu poate fi însă schimbat" "Călătoria în timp este posibilă pe baza legilor...? (mai mult)
Un zgârcit se poate zgârci de a fi zgârcit?
La cati amperi rezista o priza monofazica? Pun aceasta intrebare pentru ca cineva mi- a cumparat cablu myym litat de 3x6 sa leg la o priza monofazica. Ca acolo o sa bage un aparat de facut...? (mai mult)
Un risc calculat se mai poate numi risc?
Dau funda e urgent.Cum se calculează valoarea cresteri populatiei /an?
Credeti ca un program care poate copia vocea unei persoane poate deveni o problema etica? Discutii:
O poveste veche, provenind probabil de undeva din Orient, spune despre un călător care, mergând prin stepă, este întâmpinat de un animal sălbatic înfuriat. Încercând să se salveze de animal,...? (mai mult)
Care este sensul vieţii? :) De câte ori s- a pus această întrebare... Ştiu, de multe ori. Motivul pentru care o pun acum este că am găsit două răspunsuri contradictorii, ambele provenind de ...? (mai mult)
Credeți că se poate vindeca o boala și în mod energetic sau cu ajutorul puterii mintii, legii atracției și a medicinii naturisto- alternative? Ați întâlnit cazuri? Multi vorbesc de așa...? (mai mult)
Buna,acum cateva zile mi-a cazut cactusul, s-a desprins foarte putin un pui si a curs un fel de seva din el. Vreau sa stiu daca se va putea reface.
Cum incercarea de a demonstra teoria evolutiei umbland la cimpanzei a condus la raspandirea virusului HIV ce produce SIDA?
Https://www.descopera.ro/stiinta/19492111- celulele- umane- par- mai- tinere- decat- ale- cimpanzeilor- in- ciuda- faptului- ca- impartasesc- 99- din- codul- genetic Cica "Schimbările s- au produs ...? (mai mult)
Cum definiti voi prostia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?