Ati citit Originea Speciilor? Merita?
Cum credeti ca va arata specia umana peste 500.000 de ani? Oare vom mai locui pe pamant? Oare vor mai exista religiile sau dumnezeii?
Salut, cum ar arata corpul unei fiinte in dimensiunea a 4a? Stiu ca noi nu putem exista in a 4a dimensiune pentru ca practic ne- am mutila corpul am deveni doar carne împrăștiată dar ce corp ar trebui...? (mai mult)
Acum sa fim seriosi, exista vreun argument valid impotriva Teoriei Evolutiei?
De ce credinciosii fac aceeasi eroare de rationament - Argumentum Ad Nauseam, adica ei folosesc aceleasi balarii de argumente, pe care le- am combatut de mult...si deja devine boring - in multe aspecte....? (mai mult)
De ce am memorie tot mai proasta, am 20 ani sunt in anul 1 la facultate si uit cam tot ce se face la ore, cu ce am gresit, ce fac? O sa pot ajunge sa iau note tot mai mici. Nu mi se pare normal a fiu...? (mai mult)
V-ati intrebat vreodata ce rost are existenta in sine? De ce totusi exista ceva si nu este pur si simplu nimic?
Oare celelalte orientari sexuale sunt o eroare a evolutiei sau pur si simplu exista diversitatea naturii? Vreau explicatii stiintifice, nu fantasmagorii.
Am un aparat de biorezonanta și pot sa imi fac si sa fac altora 66 de analize medicale care ies foarte asemănător cu analizele de sânge.Am testat asta.Intrebarea e cum pot fi atât de exacte? Inseamna...? (mai mult)
Mie mi- ar plăcea sa lucrez la NASA.Chiar și gratis.Asta face parte din dorințe imposibile. Vouă v- ar plăcea sa lucrați la NASA? Îmi place astronomia (si chiar si astrologia) dar oricum știu...? (mai mult)
Astrologia mi se pare fascinanta și plina de mister.Dar doar dacă întrați în subiect/domeniu mai amănunțit și nu va limitați doar la citirea horoscopului. De ce credeti ca mi se potrivesc multe...? (mai mult)
Unde as putea face un curs de astronomie în Galați?
Unde as putea face un curs de astrologie în Galați?
Cum a devenit omul o specie de animal care gandeste abstract?
Muzica poate fi și exprimarea rațiunii? Eu din ce observ e doar despre sentimente pozitive sau negative
De ce Mniezo' mai exista oameni in 2024 care neaga evolutia biologica?
Buna! Legat la fizica, mai exact la termodinamica, voiam să știu ce se întâmplă cu presiunea, volumul, lucru mecanic, căldura în fiecare proces în parte. În ce transformări se cedează sau...? (mai mult)
In 2026 ajungem a doua oara pe luna? Misiunea Artemis 3
Mai are cineva ca si pasiune astrologia? Pur si simplu tot ce citesc pe net despre imi place mult.Mie îmi place astrologia.Sincer.Chiar daca unii zic ca e pacat.Pur și simplu ma atrage.Astrologia nu ...? (mai mult)
Vreau sa stiu mai multe despre subiectul intrebarilor existențiale și sa învăț știința.Credeti ca cartea aceasta Despre toate pe scurt :De la Big Bang la ADN de Bill Bryson este ceea ce caut eu...? (mai mult)
E buna si varianta asta dacă din originalul nu înțeleg mare lucru fiind cartea de asa natura? https://bookzone.ro/carte/biblia- ilustrata- pentru- copii?2pau=d79aaed64&2ptt=quicklink&2ptu=50e9adcf3&2pdlst=Cj0KCQjwudexBhDKARIsAI-...? (mai mult)
Am auzit ca exista unii oameni care pot vindeca durerea omului doar punand mana pe locul unde doare! Eu nu stiu ce sa cred dar daca ar fi totusi adevarat oare cum se numesc acesti oameni?
Este adevarat ca Bonobo sunt cele mai apropiate primate de noi din punct de vedere genetic?
Ce profil trebuie sa urmezi sa te faci doctor chirurg dar câte ore de matematica?
Cum vedeți viitorul religiei? Noua credință, care se răspândește în zilele noastre, are ceva în comun cu vechea credință: recunoaște suferința de pe pământ și promite mântuirea. Nu știu...? (mai mult)
Ce facem atunci cand Viața nu urmează scenariul nostru? Cred că fiecare dintre noi avem un film al nostru și un scenariu despre cum ne- am dori sa fie lucrurile s- au sa arate viața noastră Cu...? (mai mult)
Ați observat că mulți oameni se pierd pe ei înșiși in lumea asta virtuala? In toate platformele astea care sunt la moda multi se pierd pe ei și apoi după o perioadă suferă și se reîntorc la...? (mai mult)
Specia umana a dezvoltat constiinta pe parcursul adaptarii evolutioniste?
Ce s- ar intampla daca as varsa apa pe un prelungitor (care e conectat la priza)? 1) sunt in pat si vars pe el 2) sunt cu picioarele pe parchet si vars pe el Oare pot sa ma curat? :( Eu mai beau ...? (mai mult)
Se stie ca U.E. si S.U.A. nu sunt imperii, cel putin in sensul clasic al cuvantului dar sunt civilizatii. Ce credeti ca ar putea sa invete cele doua structuri politico- socio- economice (scuze. daca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre biorezonanta ca medicina alternativa? Eu mi- am luat un aparat de biorexonanta Quantum Analyzer (Qmr)de pe Ali Express de 77 euro care face doar analize pe baza undelor electromagnetice...? (mai mult)
Nu ca ma laud, ce scriu e strict pentru scopul intrebari.Eu sunt o persoana destul de emotiva de cand m- am nascut, si acum am 25 de ani.Credeti ca emotivita puternica si stresul pot afecta creierul...? (mai mult)
Dragi oameni de stiinta: Cum credeti ca vor fi posibile calatoriile intergalactice in viitor? Nu stiu cum da mi- a aparut asta pe Facebook :) https://www.youtube.com/watch?v=db8vebt5_80 Rezumat: ...? (mai mult)
De ce creste barba? La ce foloseste?
Salut TPU! Eu am aflat ca pot sa vad în spectrul infraroșu apropriat.Mereu când ma uit la vreo telecomanda ținând apăsat pe orice buton de la telecomanda vad acel led ir cum pulsează, se opreste...? (mai mult)
Omul este o primata bipeda foarte bine adaptat la mersul biped, credeti ca in viitor(500.000 de ani), degetul mic de la picior se va micsora? sau credeti ca vom pierde tot parul de pe maini, degete ...? (mai mult)
Credeți că dacă lumea rămânea în Evul Mediu si nu se intamplau revolutiile si renasterea am fi ajuns în pragul extinției din cauza bolilor și războaielor constante?
Este o ecuatie fara solutie o ipoteza asemanatoare cu ipoteza Riemann?
Credeti ca asa zisele culturi cum ar fi "Iluminati " sunt de fapt inventate cu scopul de a distrage oamenii de la ceva mai adanc de atat? Este doar o idee, stiu ca pare absurd, voi ce parere aveti?
Din culisele istoriei. Cine a avut principalul merit în câștigarea războiului cu Iugurtha? Metellus, Sylla sau Marius?
Salut TPU, DAU FUNDA! Am o intrebare intrebatoare: Stiti zvonurile alea ca pictorul austriac care a intrat in politica in anii 40 avea doar un testicul? Oare e adevarat? Si exista vreo dovada in acest...? (mai mult)
Am primit recent aceasta problema care nu ma lasa in pace. Daca trag un glonte paralel cu pamantul el o sa parcurga o distanta pana cand o sa atinga pamantul. Sa zicem ca timpul in care glontele atinge...? (mai mult)
Cum îl percepeți voi pe Noah Harari? Am citit pe net, dacă nu mă înșel chiar pe Wikipedia, că este considerat cel mai influent intelectual al timpului nostru. Dar, cum nimeni în lumea asta nu...? (mai mult)
Moartea e dureroasa? Stiu ca nu are cum sa-mi raspunda nimeni ca toti sunteti vii, dar stiintific vorbind...o fi durere mare atunci cand mori?
Salut! Am 20 de ani, m- am lasat de facultatea de inginerie energetica, nu imi placea neaparat nimic de acolo, sincer nici nu am apucat sa vad prea mult despre ce e vorba( am stat vreo 3 luni la facultatea...? (mai mult)
E usor/frumos sa înveți astrologie? Întotdeauna mi-au plăcut stelele si planetele.
În cartea sa "Homo Deus", Noah Harari face referire la "dreptul la viață" proclamat de Națiunile Unite în 1945 și scrie: "Moartea încalcă în mod clar acest drept, este o crimă împotriva umanității...? (mai mult)
De ce oamenii de știință nu- și pot imagina viața fără oxigen, adică ființe care să trăiască cu sulf sau altcecva cum trăim noi cu oxigen de exemplu? Tot timpul când văd videoclipuri...? (mai mult)
Credeti ca specia de animale homo sapiens sapiens se va autodistruge printr-un razboi nuclear in curand? Sau vom avansa la o civilizatie de tip 1, apoi de tip 2 si tot asa?
Salut! Ca novice in domeniul filozofiei ce ar trebui să citesc mai întâi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!