Cei mai activi useri din categoria Ştiinţă şi Filosofie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Numai 1% din populatia Romaniei este considerata a fi in clasa mijlocie in standardele globale, dar conform standardelor nationale in jur de 10%. https://business- review.eu/business/global- standards-...? (mai mult)
Credeți că Marele Cutremur ăla care se tot preconizează, vorbește sau prevede în România va avea loc în viitorul apropiat? Adevărul e că nu a mai fost de mult cutremur mare și se zice că ...? (mai mult)
Ce curiozități ați avea despre psihologie,filozofie, stiinta?
Vine Sfârșitul Lumii? Vine Apocalipsa?:)) https://m.sport.ro/virale/sustinatorii- teoriei- cunspiratiei- anunta- sfarsitul- lumii- pe- 21- iunie- 2020- calendarul- maya- ar- fi- fost- gresit.html ...? (mai mult)
Daca ar veni extraterestrii, cum si- ar da seama ca noi suntem, cica, cea mai inteligenta forma de viata de pe Pamant? Albinele isi fac stupul in acea forma pentru a folosi spatiul cat mai bine....? (mai mult)
A incercat cineva feng shui? A schimbat ceva in viata voastra?
Legile fizice au un inceput sau se pot schimba in timp?
Existenta cuvantului sau notiunii de aleator, intamplator nu e o dovada ca exista libertate de alegere?
Sunt unele popoare mai morale ca altele? Am citit istoria Romaniei este cam plina de tradatari, este cumva o gena care s-a transmis genetic?
Sateliții lui Elon Musk din cadrul proiectului Starlink ar putea fi folosiți și în scopuri militare?
Exista aparat de ghicire a viitorului sau o sa existe?
Exista un numar infinit de numere naturale: 1, 2, 3, etc. Daca luam acest infinit si il inmultim cu 2 rezultatul va fi tot infinit. Dar contine acest nou infinit mai multe numere decat cel anterior?...? (mai mult)
Depinde de noi sa descoperim taina existentei, pentru a opri cursul evenimentelor?
Doi copii se jucau în faţa blocului cu pietricele. Avea fiecare în coşuleţul lui nişte pietricele. L- am întrebat pe unul: Câte pietricele ai tu în coşuleţ? Răspunsul m- a surprins. A zis: ...? (mai mult)
Cred că ati auzit de vise lucide, as vrea să îmi spuneti cum as putea avea parte de unul!
Legat de cazul cu George Floyd, sunt si eu curios acel politist care l- a omarat intentionat/neintentionat o fi afectat ca lumea aproape se schimba din cauza lui? Credeti ca se va sinucide in cele din...? (mai mult)
Ce este stiinta avansata?
E adevarat ca oamenii rai sunt mai urati fizic?
Bună seara! Știe cineva dacă cea mai apropiată stea (Proxima Centauri) poate fi văzută cu ochiul liber?
Carismatic te naști sau carismatic devii? Ce părere aveți despre persoanele carismatice? Aștept păreriile voastre :-?
Si voi va credeti filosofi? :)
Energia vietii sau forta vietii este a 5-a forta fundamentala care se manifesta la structurile atomice asamblate artificial ce formeaza ARN sau ADN. Ce puteti spune?
Leagănul civilizaţiei. Ce ştiţi despre asta? Egipt, Sumer, Valea Indusului, Valea Fluviului Galben, Mezoamerica, Anzii sud- americani...sau Cucuteni? Am văzut că se avansează mai nou ipoteza...? (mai mult)
Care sunt acele țări care se fumează cel mai mult?
Daca ar fi sa putem alege, ce ați alege? Sa trăiți ca in gradina Edenului bucurandu- va de sănătate si o speranță de viață de aproape 1000 de ani sau sa trăiți ca in ziua de azi bucurandu- ...? (mai mult)
Cineva pasionat de filosofie aici? As vrea sa discutam despre semnificatia vieții.
Cate decese a cauzat stiinta?
'na seara. Mama mea a stat cu o femeie in vârstă. A murit, iar o fată de- a femeii stătea și ea la fel, cu o alta femeie in vârsta care si asta a murit. Femeia asta nu avea copii asa ca i- a lăsat...? (mai mult)
Frustrarile,complexele ne intuneca ratiunea noastra, ce putem face?
Pentru pasionati de filozofie in ce categorie va regasiti voi? https://en.wikipedia.org/wiki/Meaning_of_life
Care este diferenta intre o persoana care este foarte priceputa la ceva si un geniu?
Dacă în locul protestanţilor englezi, în secolele 17 şi 18 s- ar fi localizat pe continentul nord- american catolici portughezi, ce credeţi că ar fi ieşit? Un fel de Brazilia? Dar dacă ar fi...? (mai mult)
Hi! Sunt oare oamenii dispusi sa renunte la tot ce reprezinta pentru persoana iubita?
Ce parere aveti despre ce se spune in videoclip? Cum portretiza media sovietica USA. "The Soviet Media's Portrait of America" https://www.youtube.com/watch?v=2GvDyJobHTM
Intrebare pentru persoane nihiliste, ați avut tentative de sinucidere vreodata?
De ce fetele care umbla noaptea pe strada sunt violate dar baietii nu? Oare ce au gresit ele? Pentru ca traim intr-o societate de rahat? Ele nu ai dreptul la opinie?
Ştiinţific, filosofic... Cum se explică dragostea asta a noastră pentru muzică? Începând din fragedă pruncie https://www.youtube.com/watch?v=VlPdfLr1FSo şi continuând până la adânci bătrâneţe...? (mai mult)
Suntem organisme aparute intamplator, pe o planeta intamplatoare dintr- o realitate coplesitor de vasta, probabil infinita in dimensiuni. Nu avem un scop anume, un obiectiv final, doar existam pentru...? (mai mult)
Prin aluminiu trece caldura?
De ce stiinta nu ne scapa de moarte?
Ati facut dedublare si daca da si v-a iesit ce metode ati folosit?
vi s-a intamplat ceva paranormal?
Sunt oarecum dezamagit de stiinta pentru ca conditiile de trai nu s-au schimbat prea mult in bine fata de cum era inainte de Einstein. Ce e de facut?
Indicatorul de tip Myers – Briggs MBTI. Păreri?
:P :p Tin sa le zic in virtutea unei "prietenii" mai stranse, care implica o cunoastere indeaproape a vietii lor cotidiene si a felului de gandire al acestora(puternic vs slabut). Ceilalti, anonimii,...? (mai mult)
Daca o raza de lumină trece pe lângă un corp cu masa va mai avea o traiectorie rectilinie?
De ce fotonii se propaga in linie dreapta?
/Bună! Din ce substanță/substanțe rezultă, printr-o reacție chimică, apă(monoxidul de dihidrogen)? Sau mai bine spus, printre care și apă. Da, nu știu chimie deloc.
Ce face racheta aia SpaceX în spațiu? De ce au trimis-o? Zicea Elon Musk și ceva de planeta Marte in viitor.Ce vor să facă NASA și SpaceX?
Hey, stie cineva daca se poate vedea racheta lansata de Space X din Romania pe cer?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?